Nahalas

Playstation 2 V9 V10 LA chip burnout prevention

Rekomenduojami pranešimai

Taigi man idejo chip matrix infinity ir kazka meistras sake apie laser fix taip ir nesupratau man pasidaryti tai ? tipo kad lazeris nesudegtu :D ar kaip cia iseina ? cia tipo kaip apsauga nuo lazerio perdegimo kaip suprantu ? Offtopike linkas i tai

Ne į temą

http://www.repair-modchip-modchips-ps2-playstation-xbox-wii-brisbane.com/product-pages/playstation-2-laser-protection-romeo-fix-version-9-version-10.htm

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

cia yra fixas, kuris yra daromas brokuotiems mineto modelio lazeriams, kurie gali ziauriai lengvai perdegti, kad ir per 2-3 valandas. jei meistras normalus butu buves - butu pats ir padares ta fixa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ta fixa pasidaryti nesunku kiek matau tereikia prilituoti is vieno galo i kita gala laida :D tiksliau man dabar lituoja ta chip :D tai gal ir padarys ziuresim kaip cia bus su tuo chip, o tai ka reiskias pas mane brokuotas lazeris ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ta fixa pasidaryti nesunku kiek matau tereikia prilituoti is vieno galo i kita gala laida :D tiksliau man dabar lituoja ta chip :D tai gal ir padarys ziuresim kaip cia bus su tuo chip, o tai ka reiskias pas mane brokuotas lazeris ?

Ant visu v9, v10, v12 taip yra :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pasikalbejau su chipuotoju sake reikia naudot gerus cd ir viskas bus tvarkoje :D neperdegs niekas o chipavo tai kaune Ps2servisas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pasikalbejau su chipuotoju sake reikia naudot gerus cd ir viskas bus tvarkoje :D neperdegs niekas o chipavo tai kaune Ps2servisas :D

manau vistiek fix'a pasidaryt, t.y. meistras turetu padaryt ir apdraust nuo lazerio susvilinimo. aisku jei susvilinsi ir nesi pas ji remontuot tai jam vel i nauda,pinigu gi truksta siuo laikotarpiu manau ir jam :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau vistiek fix'a pasidaryt, t.y. meistras turetu padaryt ir apdraust nuo lazerio susvilinimo. aisku jei susvilinsi ir nesi pas ji remontuot tai jam vel i nauda,pinigu gi truksta siuo laikotarpiu manau ir jam :D

O tai tas laser fix tik sumazina galimybe sudeginti lazeri ir viskas? salutinio poveikio negali buti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi reikejo laser fix, bet neidejo, taciau ps2 veikia puikiai iki siol (naudoju vien verbatim diskus).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi reikejo laser fix, bet neidejo, taciau ps2 veikia puikiai iki siol (naudoju vien verbatim diskus).

kiek laiko naudoji ? koks chip ir kokie tie verbatim ? 10 disku pakuotes /

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek laiko naudoji ? koks chip ir kokie tie verbatim ? 10 disku pakuotes /

Naudoju ~5menesius kokius, Matrix infinity chipas, verbatim perku visaip tai po 10 disku, tai po 1 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudoju ~5menesius kokius, Matrix infinity chipas, verbatim perku visaip tai po 10 disku, tai po 1 :D

aisku :D na reik tiketis kad nesudegs ;d

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.