tVenc

PSP idekliukas

Rekomenduojami pranešimai

Pasiulikit koki nors idekliuka PSP-1000 nes kiek tik ziuriu vien 2000 ir nenoriu pirkt nes bijau kad gali netilpt. Bet as noriu kad jis nebutu koks standartinis ten juodas maiselis ir PSP uzrasyta bet kaska panasaus i si http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.17987 bet sitas variantas man perbrangus atrodo. Ar galima drasiai pirkt 2000 krepseli ir 1000 tilps?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pasiulikit koki nors idekliuka PSP-1000 nes kiek tik ziuriu vien 2000 ir nenoriu pirkt nes bijau kad gali netilpt. Bet as noriu kad jis nebutu koks standartinis ten juodas maiselis ir PSP uzrasyta bet kaska panasaus i si http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.17987 bet sitas variantas man perbrangus atrodo. Ar galima drasiai pirkt 2000 krepseli ir 1000 tilps?

Na ismatavimai ju tai skiriasi, bet ne tiek daug, kad netiktu i idekla. Nebent imaute ar ideklas, labai mazas, kur vos ne vos gali ideti 2000 modeli. Manau geriau nusipirk koki Logic3 dekla ir bus gerai.
Ne į temą

Juk gal ne 5 metai, kad nesiotumeisi ant kaklo pasikabines, kaip grandinele.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kokio tau stiliaus reik ta prasme kokio "modelio: kieto deklo ar maiselio?

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man reikia tokio kad jei tarkim is kisenes kristu tas kritimas nebutu paskutinis. Bet geriau kad medziaginis tik storesnis. Man tokio kad galeciau i kisene isidet ir eit ramus nieko nepasikabint ar pan.

Redagavo Th1cKA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas galetu nupirkt pas mane debetine korta.

Taigi yra tokiu ir lietuvoje pirkti, kainuoja apie 30lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu tokį pats tik mėlyna :D Geras įdėklas toks patvarus :D

Neperstoras i kisene det?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siulau nusipirkti medziagos (oda ar kokios dar) ir neiti i siuvykla ir fsio ir pigiau ir kokybe ne made in china

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.