Džekeris

The Game Awards 2024

Rekomenduojami pranešimai

Štai ir prabėgo dar vieni metai kuriuos vainikuos jau 10-asis ne už kalnų TGA renginys, šie metai geimingui buvo iš ties silpni, tačiau artėjantys 2025-ieji žada puikius geimiariams metus.

Image

Balsuoti čia: https://www.thegameawards.com/nominees

Renginio transliacija prasidės iš gruodžio 12d. į gruodžio 13d. 02:30 Lietuvos laiku.

Redagavo Džekeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Counter-Strike 3 😆

O jei rimčiau galėtų dar kokį RE serijos žaidimą anonsuoti. Labai patiko seni RE remake'ai, kur valdymas ir kamera senoviški. Na ir laukčiau daugiau vaizdų ir info apie Silent Hill naujus žaidimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prabalsavau. Daugiausiai už AW2 kur buvo galima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Impaler Aš sakyčiau jau laikas DmC 6 anonsuoti būtų, tada gerai būtų dar pamatyti pragmata nes neaišku ką ten jie gamina bet teaseris užkabino.
Final Fantasy IX remake būtų rojus man, nes originalą esu perėjęs n kartų ir jis man iki dabar yra vienas geriausių FF serijoje.

Būtų bomba pamatyti daugiau iš Marvel's Wolverine bei kokio nors Marvel's Daredevil ar Marvel's The Punisher anonsą :D 
Na pasvajojau o dabar laukime renginio :D

Redagavo Džekeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiksliai, Final Fantasy IX remake. Čia būtų unreal. Man irgi vienas nerealiausių žaidimų kokį tik esu žaidęs. Graži istorija. Po Steam HD upscale'o būtų labai fainai remake'as :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tik vis laukiu Monster hunter 6 anonso. Net neaišku ar čia bus kas nors apie tai, bet tikėtis galima. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
2023-11-30 20:54, Džekeris parašė:

@Impaler Aš sakyčiau jau laikas DmC 6 anonsuoti būtų, tada gerai būtų dar pamatyti pragmata nes neaišku ką ten jie gamina bet teaseris užkabino.
Final Fantasy IX remake būtų rojus man, nes originalą esu perėjęs n kartų ir jis man iki dabar yra vienas geriausių FF serijoje.

Būtų bomba pamatyti daugiau iš Marvel's Wolverine bei kokio nors Marvel's Daredevil ar Marvel's The Punisher anonsą :D 
Na pasvajojau o dabar laukime renginio :D

Hmm, biški gėda, bet FF serijos nesu žaidęs. FF IX reikia pabandyti, jeigu tokios rimtos rekomendacijos. Pragmata naujienų laukiu pats. Anonsavo ir kažkaip tai tyla. Apie Silent Hill 2 dar norėčiau ką nors išgirsti.

P. S. AW2 galėtu laimėt😎👍  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia tikriausiai dėl meškos. Nemėgstu CRPG, nes nesugebu perprasti jų sistemų, bet gal kažkada kai nukris kaina išbandysiu BG3. Tiesa, kiek girdėjau valdymas su pulteliu nėra pats geriausias.

Redagavo airidas20th

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
2023-11-30 16:17, Džekeris parašė:

Štai ir prabėgo dar vieni metai kuriuos vainikuos jau 10-asis ne už kalnų TGA renginys, šie metai geimingui buvo iš ties silpni, tačiau artėjantys 2025-ieji žada puikius geimiariams metus.

Image

Balsuoti čia: https://www.thegameawards.com/nominees

Renginio transliacija prasidės iš gruodžio 12d. į gruodžio 13d. 02:30 Lietuvos laiku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai keista kad ER DLC, tegul ir didelis sėdi Game of the Year nominacijoje. Imho neturi taip būti jeigu originalus žaidimas jau dalyvavo tokioje nominacijoje. Žaidimas tai tas pats. Geriau SH2 remake būtu nominave.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Javelin Tai tik patvirtina, kad buvo labai silpni metai, jeigu DLC nominuojamas.

Turėtų laimėti Astro botas, bet norėčiau, kad laimėtų Wu Kongas :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
    • ne nu aisku paziurejus traileri iskart gi galima pasakyt ar zaidimas bus hitas ar failas
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos