Rekomenduojami pranešimai

Alan Wake II

Alan Wake II

• Platformos

• PC
    • PlayStation 5
    • Xbox Series X|S
  • Kūrėjas

• Remedy Entertainment Ltd.
    • Sweet Baby Inc.
  • Leidėjas

• Epic Games
  • Temos

• Horror
  • Išleidimo data

• Apie žaidimą

A survival-horror sequel to the 2010 action-adventure game Alan Wake, set 13 years after the titular writer became trapped in the Dark Place. With the help of an accomplished FBI agent, can Alan Wake truly escape the darkness?

Alan Wake II

Apie žaidimą

A survival-horror sequel to the 2010 action-adventure game Alan Wake, set 13 years after the titular writer became trapped in the Dark Place. With the help of an accomplished FBI agent, can Alan Wake truly escape the darkness?

Aprašymas

Overview

Alan Wake II is a supernatural survival horror game developed by Remedy Entertainment and published digitally by Epic Games for the PlayStation 5, Xbox Series X|S, and PC on October 27, 2023.

A sequel to the 2010 game Alan Wake, Alan Wake II makes use of Remedy's modern Northlight Engine while reworking the original's action-heavy gameplay to a more traditional survival horror experience. Along with a new side-protagonist (FBI agent Saga Anderson), the game introduces some new concepts, including the "Mind Place": a dedicated thought-space that the player can enter to-and-from at any time to research clues.

Set in the year 2023, thirteen years after the events of the original game, the story starts with FBI agents Saga Anderson and Alex Casey investigating a ritualistic murder in the town of Bright Falls. As the situation gets more increasingly bizarre, including pieces of a horror story manuscript that hints their every action, they encounter the missing writer Alan Wake, who is struggling to remember how he escaped from his captivity.

Along with callbacks to the original game, this game features numerous references to the 2019 game Control, as it was established in that game that the two have shared universes.

Daugiau...

Nuotraukos

@Džekeris, Ačiū. Dėl panašių žaidimų irgi teisingai pastebėta.  Man pradėjus žaisti pradėjo atrodyti kaip RE ir Evil Within mišinys. Aišku jis yra visiškai originalus, bet tam tikri dalykai (inventory organizavimas, dežutės ir pan.) turi panašumu.  Man tai jis grynas survival horor, su detektyvo prieskoniu (kas man buvo nauja). Mano mėgstamaiusiai žanras.

P. S. Galėtu pirmo Evil Within remasteri padaryt.

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na ką gi Alan Wake II sugebėjo  nuskinti net 3 TGA 2023 apdovanojimus !

1) Best Art Direction

2) Best Narrative ir 

3) Best Direction 

Sveikinimai visai Remedy ir Alan Wake komandai👍🥂

Aišku Game of the Year laimėjo BG3, bet tai ne esmė. Labai džiuagiausi dėl AW2 laimėjimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Javelin Tikrai smagu dėl AW2, dar vis nesulošęs jo, nes viliuosi, kad anonsuos ir diską kaip BG3 kūrėjai.

OFFTOPIC: Man Insomniac Games realiai gaila, nelaimėjo nei vieno apdovanojimo su Marvel's Spider-Man 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 2 valandas, Džekeris parašė:

OFFTOPIC: Man Insomniac Games realiai gaila, nelaimėjo nei vieno apdovanojimo su Marvel's Spider-Man 2

Man nei gaila, nei ne gaila - neutral. Nemėgstu superhero žaidimų, bet pripažįstu kad Spidermanai geri.

Offtopic: kaip ne keista Larian vadovas Winke ar kaip jis ten vadinasi, neatrodė labai laimingas, passimdamas GOTY apdovanojimą, nors ir buvo pasipuošęs šarvais🙂 Skirtingai Remedy komanda džiaugiasi kiekvienų apdovanojimu, lyg būtu laimėję visą šou😃 Apskritai man jie kaip visi šou vinis atrodė, ypač su Old Gods of Asgard pasorodymu. Aišku gal dėl to kad už juos nuoširdžiai sirgau. Biški gaila kad Saga Anderson įkūnijusi aktorė nelaimęjo Best Actor, bet tiek jau to😎

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne OFFTOPIC😃

Vakar galu gale pabaigiau AW2. Užtruko apie 63 žaidimo valandu. Žaidimas labai patiko - originalus, su puikiu story, puikiu twistu, neblogom kovos mechanikom. gražia modernia grafika. Nuoširdžiai rekomenduoju visiems survival horor megėjams. Nieko neįžeidžiant dar pridursiu kad žaidimas tikrai rekomenduojams bent jau baigusiems vidurine, nes tikrai reikaluja intelekto ir skaitymo. Visiems lokeriams  (stach) atrakinti reikai spręsti logines arba kartiais ir matematimes užduotis. Aišku visus atsakymus galima rasti internete, bet kaži ar taip įdomu žaisti. Viska bandžiau spresti pats, tik du kartus žiūrėjau pagalbos (vieną kartą neužteko proto išspręsti, kita tiesiog tingėjau dėl greičio). Tiesa dar puikus  muzikiniia intarpai po kiekvieno chapterio. Kiek netikėta ir suvelta pabaiga (tikėjausi kažkaip tai kitaip) ir gan aiški užuomina į tęsinį arba addona (tikios nereikės laukti 10 metų)

P. S. @Džekeris, jeigu dabar nelabai turi ką žaisti, tai siūlau sulaukti pirmų nuolaidu ir griebti žaidimą. Patikėk, tikrai vertas dėmesio. 

Redagavo Javelin
  • Patinka 1
  • Ačiū 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš 23 minutes, Džekeris parašė:

@Javelin Kiek teko girdėti AW2 gaus DLC

Gal tada išleis ir diską jau su visais dlc :D 

Tai aš lygtais ir pirkau tą brangesnę versija, kur turėtum tuos būsimus DLC gauti. Tikios gausiu, pinigus tai sumokėjau😄

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Javelin Tikrai gausi :D 
Išėjo NG+ su nauja pabaiga, tai kaip čia suprasti reiktų? Kad jie pabaiga pakeitė? Ar tiesiog nauja pabaiga tik NG+ kas lošia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Džekeris, girdėjau per TGA kad 12 11d. išleis NG+, taip vadinamą "The Final Draft", bet nesu tikras kad ten bus alternative pabaigą, reikės kada išbandyti. T. p. nesu tikras ar rinksiu platina AW2 (nesu Trophy Hunter), bet jeigu eisiu NG+ gal verta pabandyti (liko gal kokie 9 trofejai neatidaryti. Šiaip jeigu patinka žaidimas, tai ganėtinai kruopščiai žaidžiu ir nemažai trophy surenku nespecialai, tiesiog žaisdamas. Bet čia kaip pažiūrėjau net vieno ginklo, kuris pasirodo žaidime yra nebuvau radęs. Na bus matyt.

P. S. Dabar Dead Space einu eilinį kartą, bet nežinau ar pavyks. Norėčiau, fingers crossed. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AlanWakeII_MockUp_MarketBanner_CE_WEB-1200x650.jpg

Citata

Šį rudenį „Alan Wake“ gerbėjų laukia ypatinga pramoga. „Remedy Entertainment“ ir „Epic Games“ paskelbė išleidžiančios ne vieną, o net du (!) išskirtinius fizinius apdovanojimus pelniusio žaidimo „Alan Wake 2“ leidimus „PlayStation 5“ ir „Xbox Series X“ konsolėms.

Kas siūloma?

Fizinis „Deluxe Edition“ leidimas - tai ne tik galimybė įsigyti pagrindinį žaidimą. Jame yra daugybė papildymų:

Išplėtimo leidimas: Pasinerkite dar giliau į tamsą su dviem papildymais: „Night Springs“ ir „The Lake House“.
Alan Wake Remastered: Skaitmeninis kritikų pripažinto originalaus žaidimo leidimas.
Skaitmeninis Deluxe žaidimo turinys: Mėgaukitės prabangiais skaitmeniniais daiktais, tokiais kaip unikaliais veikėjų skin'ais ir „Saga“ žibintas
Apverčiamo viršelio įmautė: su išskirtiniu meno kūriniu, šis kolekcinis leidinys yra vizualus malonumas bet kuriam gerbėjui.

Išleidimo datos ir išankstinio užsakymo informacija

Fizinis Deluxe leidimas: Išleidimas numatytas 2024 m. spalio 22 d.

Fizinis ribotas kolekcinis leidimas: Šis leidimas bus išleistas 2024 m. gruodžio mėn.

Abiejų leidimų išankstiniai užsakymai jau pradėti. Norėdami užsitikrinti savo kopiją ir sužinoti daugiau apie dalyvaujančius mažmenininkus, apsilankykite alanwake.com.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.