MynThOn

Zaidimai ps paskyroje

Rekomenduojami pranešimai

Labas , kad ir ne y sita tema rasau , bet paklausiu. Yra daug zaidimu ant paskyros nupirkta , paskyra noriu pasiliksi sau. O ps4 su zaidimais tais noriu parduoti , ar taip iseina ? ar reikia kartu su paskyra palikti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš esu beveik visiškai tikras, kad kai atsijungsi savo paskyrą, žaidimų joje neliks.

Jei paskyrą paliksi, jis galbūt turės galimybę pakeisti paskyros slaptažodį ir pasilikti paskyrą sau.

Parduoti su žaidimais nepavyks, nebent jie fiziniai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš valandą, Impaler parašė:

Aš esu beveik visiškai tikras, kad kai atsijungsi savo paskyrą, žaidimų joje neliks.

Jei paskyrą paliksi, jis galbūt turės galimybę pakeisti paskyros slaptažodį ir pasilikti paskyrą sau.

Parduoti su žaidimais nepavyks, nebent jie fiziniai.

Teks tada palikti paskyra , el.pas tas ten kaip ir nenaudojamas , naujas savininkas gales viska pasikeisti. Aciu uz atsakyma. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 7 valandas, MynThOn parašė:

Teks tada palikti paskyra , el.pas tas ten kaip ir nenaudojamas , naujas savininkas gales viska pasikeisti. Aciu uz atsakyma. 

Tai, tuomet turėsi patvirtinti savo el. pašte kuris eina su paskyra, kad tikrai keiti tos paskyros pašta, kai tą darys naujas savininkas. Nes tikrai į tavo nenaudojama paštą ateis dėl to saugumo užklausimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.