stalker15

del bitgamer

Rekomenduojami pranešimai

sveiki nzn kur reikia tokia tema kreiptis tai nutariau parashyti cia. Tai va turiu problema gavau bit gamer pakvietima bet kaip paspaudziu aktyvacijos nuorodo man neuzkriauna jo arba rodo kad tokio tinklapio nera arba pati narshykle pakimba su "not responding" gal zinot kas cia per velniava?

Redagavo stalker15

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki nzn kur reikia tokia tema kreiptis tai nutariau parashyti cia. Tai va turiu problema gavau bit gamer pakvietima bet kaip paspaudziu aktyvacijos nuorodo man neuzkriauna jo arba rodo kad tokio tinklapio nera arba pati narshykle pakimba su "not responding" gal zinot kas cia per velniava?

gal pabandyk per internet explorer. man kazkas panasaus buwo kai naudojau firefox.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal pabandyk per internet explorer. man kazkas panasaus buwo kai naudojau firefox.

pandziau exploreri, jis kaip ir noretu uzkriauti tinklapi, bet po kiek laiko ismeta "page not found" ar gali buti, kad firewall neleidzia iki jo dasikasti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o negali buti kad pakvietimo galiojimo laikas baigesi?

pakvietimas gautas siandien, bet man net surinkus bitgamer tinklapio safari neranda, explorer irgi, o firefox uzsilagina ir gaunu as ji "not responding" pavidalu, opera tai ismeta kad kaskokio jar failo truksta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu man normalei uzkrauna su safari ir opera

Nueik paskoki draugeli kuris arciausei gyvena, ir registruokis per jo kompa, kol pakvietimas dar galioja, o paskui ziuresi kas per bedos tavo kompe ar seip dar koks velnes gal ilindes

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dekuj uz bandymus padeti ;) ziuresiu gal kas dar paciam pavyks ;)

susitvarkiau tiesiog truko papildomu updeitu mano flash playeriuj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.