Yopey

Kas žaidžia tankų pasaulį?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi,

Po maždaug 2 metų pertraukos pradedu jausti norą sugrįžti prie šio žaidimo, bet būdamas taip ilgai iš vėžių, norėčiau sužinoti keletą dalykų, ar kas nors norėtų atsakyti;

Ar kas nors reikšmingo pasikeitė per pastaruosius 2 metus?
Ar žaidimo eiga pagerėjo ar išsivystė?
Dėkoju!

Jei kas norėtų prisijungti prie manęs, čia yra mano profilis https://worldoftanks.com/stats/profile/yorky

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žiūrint kuo žaidi. Aš tai xbox, tai labai daug visokių tankų,premium ir tt galima laimėt nesunkiai. Dar šaltasis karas atsirado.

Pc tai nebepamenu kada buvau įsijungęs. Šaltasis karas tai bebejo turi ir ten būt, o laimėt kaži a ten tiek dalykų duoda. 

Ai , dar ratiniai tankai atsirado. Man nepatinka, kitiem gal patinka. A šaltajam kare kai kuri technika gali šaudyt raketas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš 31 minutę, Džekeris parašė:

@jerry Wait what? World of tanks yra ant konsolių? 

Jo ant visu yra. Pvz x360 nuo 2014m , Ps4 nuo 2016m eina ir t.t ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va ,kai kam naujiena ? ir laivai yra. Lėktuvų tik nepadarė. Šiaip tai ir buvo priežastis , kodė nusipirkau xbox 360, būtent norėjau pažiūrėt kaip tankai sukasi ? ir taip patiko pats xbox , kurio niekad nebuvau jokio turėjęs, kad va i daba turiu xbox ss. O kompas dulka spintelėj ??  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beje ,dar paminėsiu, tankų pasaulis buvo pats pirmas cross gen(xbox 360-xbox one) , o vėliau pats pirmas cross platform - xbox - sony ir leido sonios fanbojus šaudyt ir siųst ten, kur ruskių laivui vieta???

• Nesupratau 1
  • Liūdna 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš žaidžiu WoT and PC. Tiksliau kai draugas laisvas būna tai kartu žaidžiam, šiaip esu piktas ant to žaidimo, bet kaip ir sakau, dviese palošti smagu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 5 valandas, jerry parašė:

O tai ko piktas? ?

nu matai kaip aš jį žaidžiu su pertraukom +- nuo pat pradžių, tai tu matai į kurią pusę žaidimas eina, ir kas su juo vyksta, ir tas man visiškai nepatinka, realiai ten liko tik pinigų melžimas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 2 valandas, MedLey parašė:

nu matai kaip aš jį žaidžiu su pertraukom +- nuo pat pradžių, tai tu matai į kurią pusę žaidimas eina, ir kas su juo vyksta, ir tas man visiškai nepatinka, realiai ten liko tik pinigų melžimas :)

Tai tada žaisk konsole (jei turi) nes ten priešingai , niekad nieko nepirkau. Ten ir premium dienų laimėt eina ,ir premium tankų , ir netgi goldo ? pvz daba nebepamenu tiksliai, bet berods apie 80 premium tankų esu iškovojęs ir laimėjęs ir berods apie 6000 gold sąskaitoj ? 

Man kartais tik vienintelio dalyko trūksta, kur pc versijoj yra - kad negalima saviškio nupist ???? 

O tai būdavo visai linksma kokį netyčia nukalt , ypač su artilerija ??  arba , kai mūšio pradžioj kas nors su kuo nors nesutaria i pradeda vieni į kitus šaudyt??? tada po minutės pusės komandos ir nėr - arba sunaikinti, arba pamėlynavę užbaninti ??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.