Džekeris

The Witcher (Working title)

Rekomenduojami pranešimai

We’re happy to announce that the next installment in The Witcher series of video games is currently in development, kicking off a new saga for the franchise.

460cfa54bfe7d580178dc3350ba5aeeb3b33c7c3.png

This is an exciting moment as we’re moving from REDengine to Unreal Engine 5, beginning a multi-year strategic partnership with Epic Games. It covers not only licensing, but technical development of Unreal Engine 5, as well as potential future versions of Unreal Engine, where relevant. We'll closely collaborate with Epic Games’ developers with the primary goal being to help tailor the engine for open-world experiences.

At this point, no further details regarding the game — such as a development time frame or release date — are available. 

REDengine, the technology which powers Cyberpunk 2077, is still being used for the development of the upcoming Cyberpunk 2077 expansion.

https://thewitcher.com/en/news/42167/a-new-saga-begins

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neblogos žinios? Visgi panašu kad jie atsigaus. Ir tas perėjimas prie Unreal engine 5 yra neblogai, tikrai bus išnaudotos dabartinės kartos konsolių galimybės, svarbiausia kad su nauja grafika 60fps paliktu. Dar įdomu kada paskelbs oficialią Witcher 3 NextGen versijos išleidimo datą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jaučiu W3 net-gen update bus kaip ir su CP2077, paskelbs live event'ą per kurį parodys ir tą pačią akimirką po event'o pabaigos bus galima siųstis, na Q2 žadėjo, tai spėju birželį sulauksim.

Aš tą patį galvoju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man kažkaip ta naujiena jokių emocijų nesukėlė ? nusipirkau tada trečią raganių per juodajį išpardavimą prieš naujus , tai buvau įsijungęs du kartus, gal 3 - 4 valandas ir pažaidžiau.. ?? gal dar kada pabandysiu, bet daba tai net gailiuosi, kad pirkau jį, o ne Duke Nukem forever ???

Kažkaip žiūriu man su žaidais labai ir visiškai su daugumos skoniais ir ypač su tais labiausiai visų giriamais , nesutampa ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kolega Nikita Mitiulin išvertė CDPR pranešimą, pridėjęs savo įžvalgų apie būsimą Witcher trilogiją, tad pasidalinsiu čia. Man asmeniškai The Witcher naujoji dalis yra pats laukiamiausias dešimtmečio žaidimas (kartu su TES6), tad tikiuosi daug ir net labai daug :)

❗️Šis punktas bus jau apie “The Witcher” visatą. “Polaris”! Toks yra kodinis pavadinimas, kurį “CD Projekt Red” skyrė savo kuriamam raganiaus žaidimui. “Polaris” jau mums šiek tiek sufleruoja apie žiemą, sniegą ir kitus šaltus dalykus. Be to, kaip pamenate, anksčiau studijos išleistame anonse matėsi lušies mokyklos medaljonas, gulintis sniege. Tad didieji raganiaus tyrinėtojai jau gali kurti hipotezes, kad veiksmas vyks šaltame krašte. Be to, “CD Projekt Red” atskleidė, kad po “Polaris” bus išleisti dar du žaidimai, kurie pabaigs naujos sagos trilogiją. Na… matyt trečią dalį žaisime jau visi turėdami anukų.
❗️”Canis Majoris” taip pat yra kodinis pavadinimas. Jis yra skirtas “The Witcher” žaidimui, kuris bus kuriamas atskirai nuo pagrindinės sagos. Šiuo projektu užsiims (ar užsiima… nežinau ?) išorinė studija, kuriai vadovauja patyrę kūrėjai, dirbę su ankstesniais “The Witcher” žaidimais.
❗️Dar vieną “The Witcher” žaidimą kurs “CD Projekt Red” priklausanti studija pavadinimu “The Molasses Flood”. Ši kompanija yra sukurusi du žaidimus: “The Flame in the Flood” ir “Drake Hollow”. Manau jums, kaip ir man, šie pavadinimai nieko nesako ir nieko nereiškia. O gal turime čia žmonių, kurie visgi yra išbandę šiuos, matomai indie, žaidimus? Kaip ten bebūtų - dar vienu raganiaus projektu užsiims būtent ši studija. Žaidimo kodinis pavadinimas “Sirius”. “CD Projekt Red” teigia, kad iš jo mes galime tikėtis tiek gero multiplayer, tiek single-player patirties. Okey, “CDPR”, aš suintriguotas.

• Patinka 1
  • Ačiū 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuostabus CDPR planai, tegu dirba. Tik Witcher 3 remaster nepamiršta išleist galu gale. Gi pažadėjo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš 34 minutes, Džekeris parašė:

@Javelin išleis ir tikiuosi eis seiva perkelti į PS5 versija, kad galėčiau new game + žaisti :D

Perėjau su PC. Iš naujo reikės varyt. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.