Magnitas

Dying light2

Rekomenduojami pranešimai

o tu aklas? aiskiai parasyta Placeholder Price. tai reiskia preorderis be realios kainos, kai ji bus nustatyta, tada atnaujins kaina ir nuims pinigus kiek zaidimas kainuoja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

labai man patiko CE, bandysiu pasiimti :) neblogai zaidimas atrodo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip minimum pasirodys du papildomi DLC kurie prates zaidimo istorija. Tad kaina ne galutine, kas nores likti ilgiau DL2 pasaulyje.

530359_4DdrPQgzjT_dying_light_collectors

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki . Norejau pasiklausti dėl šito zaidimo kaip grafika ant ps5 ir ar idomus aplamai žaidimas? Skiresi juo pirmos dalies ? Čia kalba aina apie dying light 2 . Papasakokite plačiau man apie tai ačiū . 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
2022-02-07 14:40, Svajūnas111 parašė:

Sveiki . Norejau pasiklausti dėl šito zaidimo kaip grafika ant ps5 ir ar idomus aplamai žaidimas? Skiresi juo pirmos dalies ? Čia kalba aina apie dying light 2 . Papasakokite plačiau man apie tai ačiū . 

Buvau didelis DL1 fanas, ilgai laukiau šito tęsinio. Lošiu ant PS5, tai mano įspūdžiai:

Grafika tikrai graži, žmonės gyvenantys ant stogų ir augmenija prideda gyvumo pasauliui, muzika ir foninis theme'as tikrai maloniai klausosi. Kas man nepatiko, kad ši dalis labiau linijinė nei pirma, stipriai apkarpytas openworldo sandboxas (craftinimas stipriai supaprastintas, level sistema labai lėta ir betikslė, explorinimas nebetoks įdomus kaip pirmoje, čia tiesiog nerasi jokio blueprint ar kokio įdomaus ginklo - ginklai apskritai dabar tik specifinėse vietose aptinkami, lootinimas tapo bereikšmis). Parkuras pradžioje labai erzinantis, nes pagr personažas negali absoliučiai niekur užlipti ar ginklu pamojuoti, todėl reikia grindinti stamina upgrade itemus po visą mapsą vien tik tam, kad galėtum mėgautis parkour žaidimu normaliai. Naktiniai nuotykiai labai palengvinti - principe jeigu eisi tik stogais, nebus jokio skirtumo diena ar naktis. Nebeliko jokios įtampos nakties metu. Tiesa iškart matosi, kad prie kovos sistemos gerai buvo padirbėta, su banditais luptis tapo įdomiau. Atsirado stealth sistema, kuri beveik neveikia. Questai ir personažai neįdomūs, kaip ir pirmoje dalyje. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.