narkata

File manager

Rekomenduojami pranešimai

Kilo klausimas, kas nors naudoja file manager ir koki pasiulitumete jei patis naudojate ?
Reik savo bardaka susitvarkyti , seniau naudojau Total Commander yra kokia nors alternativa jos ar nesukti galvos ir naudoti Total Commander, nes man asmeniskai jau pabodo ju tas dizainas Total Commander, noretusi kas ko naujo 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš seniau irgi naudojau Total Commander failų menedžerį. Bet jį labiau naudodavau FTP perkėlimams bei failų kopijavimui. P.S. jis net ir pas mus failuose.

Seniai jo nebenaudoju, nes FTP reikalams pakeičiau WinSCP programą, kuri yra nemokama ir daug patogesnė, o failams kopijuoti tiesiog nebenaudoju nieko papildomo.

O kai reikia sinchronizuoti failus ir dublikatus išgaudyti tam esu radęs nemokamą programa FreeFileSync.

@narkata o ko tau būtent reikia iš failų menedžerio programos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tiesiog pas mane reik sutvarkyti, perkelti video nuotraukas , is vieno disko i kita, aisku tuo paciu ir dublikatus panaikynti nes ju tikrai daug yra561790144_Screenshot2022-01-29174341.png.9637c2f6819e0ec413aaa56ab04ab2d6.png

@Impaler 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nevisai ko tu ieskai, bet as tai apsitrinu falus su TreeSizeFree-Portable. Programos tikslas rodyti folderius ir failus pagal dydi.

Spoiler'is

spacer.png

- minusas: galima atsidaryt tik viena harda

Dublikatus ieskau ir trinu su AllDup.

Spoiler'is

spacer.png

Minusu nera, tik gal kiek pradzioj painokos parinktys.

Gal kam pravers.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.