Impaler

The Game Awards 2021

Rekomenduojami pranešimai

Nominantai tikrai chuinia.. nebent resident evil kažko vertas. Ir šiaipžaidimų stity apdivanojimai kaip ir nereikalingi.na , kas žiūrėjo? Kokius žaidus pristatė?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@jerry Žiūrėjau, tai be miego likau :D nustebino Alan Wake 2 anonsas, Star Wars: Eclipse anonsas bei Wonder Woman žaidimo anonsas, daugiau neįsiminiau, nes nelabsi ką anonsavo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskelbti laimėtojai.
  • Metų žaidimas - It Takes Two
  • Best Game Direction - Deathloop
  • Geriausia istorija - Marvel's Guardians of the Galaxy
  • Geriausias meninis apipavidalinimas - Deathloop
  • Geriausias muzikinis takelis - Nier Replicant ver.1.22474487139
  • Geriausias Audio - Forza Horizon 5
  • Geriausias aktorius/įgarsintojas - Maggie Robertson, Resident Evil Village
  • Didžiausią poveikį padaręs žaidimas - Life is Strange: True Colors
  • Geriausias besitęsiantis žaidimas - Final Fantasy XIV Online
  • Geriausias Indie žaidimas - Kena: Bridge of Spirits
  • Geriausias Indie debiutantų žaidimas - Kena: Bridge of Spirits
  • Geriausias mobilus žaidimas - Genshin Impact
  • Geriausias bendruomenės palaikymas - Final Fantasy XIV Online
  • Geriausias VR/AR žaidimas - Resident Evil 4
  • Geriausiai sistemą išnaudojantis žaidimas - Forza Horizon 5
  • Geriausias veiksmo žaidimias - Returnal
  • Geriausias veiksmo nuotykių žaidimas - Metroid Dread
  • Geriausia RPG - Tales of Arise
  • Geriausias muštinių žaidimas - Guilty Gear -Strive-
  • Geriausias šeimos žaidimas - It Takes Two
  • Geriausias sporto/lenktynių žaidimas - Forza Horizon 5
  • Geriausias simuliatorius/strategijos žaidimas - Age of Empires IV
  • Geriausias daugelio žaidėjų žaidimas - It Takes Two
  • Laukiamiausias žaidimas - Elden Ring

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano skoniui tiko šie pasirinkimai: Geriausias veiksmo Returnal, Geriausias strateginis Age of Empires IV, Laukimiausiais Elden Ring?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visa dieną išbuvau be FB ir interneto principe, tik ką baigiau žiūrėti. Esu gana patenkintas už tikrai daug mažų studijų kurios gavo apdovanojimus ir gana pelnytai. Bet esu nusivyles tais mega anonsais kuriuos prognozavo. Visgi kaip ir @Džekeris užkabino keli tai: alan wake 2, star wars eclipse o tikėjausi tikrai kažkokio bombos, deje tai ne įvyko... Na šiaip renginys įdomus buvo, tik kiek pasirodė labai skubotas, viskas vyko labai greitai be didesnių kalbų lyg skubinant užbaigti. Duodu 6/10 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 16 valandų, Džekeris parašė:

@Javelin o returnal būtina mirt, kad progresuotum? Ir ar nenervina mirti, kad progresuot?

Kad progresuotum reikia nugalėt hub'o main bossą. Kai numiršti boss fight (o tai gan dažnai nutinka), tai jo nervuoja, nes kaip ir viską iš naujo reikia pradėt tame hube, tik tam tikri iki to laiko įgyti permanent abilyti itemai išleika. Bet yra shorcutai tarp leveliu, nebūtina viską iš naujo eit (nors to pačiu norint gerai pasiruošti boss fight reika tu paprastų priešų nemažai prižudyt). Su paprastais preišais įsikirtus sistemą miršti gam retai - greitas tas žaidimas, dauguma jų gan greiti, bet tu būni dar greitesnis ir dažniausiai galingesnis (eigoje).  Vnž kaip ir visi žaidimai arba patinka arba ne. Bet keitėsi įspūdis man nuo jo, nuo kokiu 6/10 pradžioje iki 9/10 prasižaidus. Iš pradžiu kai pradėjou lošt, galvoju what a f..ck, kas čia per nesamone, atrodo gražu, bet pats gameplay. O po tik duokit.

Yra mano nekoreguoti įspūdžaii žaidimo temoje. Dabar skaitau kad tai must play PS5 žaidas. Sąžiningai Best Action prizą gavo.  

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenustebau kad Re village nieko nelaimejo. Man jis prastesnis ir lengvesnis nei Re7, perejau abu. O kad Alan Wake 2 bus tai cia bomba! Man tai geriausias buves X'o exclusivas, pagaliau sulauke tesinio :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

po Returnal, tai mano kitas geriausias zaidimas buvo It Takes Two, smagu kad jis laimejo, buvo kone verciausias is saraso.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@gedunex Kad It Takes Two laimėjo smagu, bet šiemet nieko gero ir nebuvo apart šio, bei Returnal su Ratchet and Clank: Rift Apart, sakyčiau It Takes Two konkurentas gauti GOTY buvo ratchet'as.

O kad RE: Village nieko nelaimėjo, tai nenustebau, jau RE3 remakle buvo nebe Horror, o action horror šaudyklė, o Village irgi action žaidimas labiau. nelošiau dar jo, bet kiek gameplay žiūrėjau tai ten veiksmo žaidimas patapęs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad RE8 net nera RE zaidimas. kazkoks naujas IP ir tiek. tik kurejai neturejo kiausu pavadint kitaip ir sukurt atskira IP.

Redagavo gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.