konni

Kur rasti kaune delioniu?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Prasau padekite man truputi. Va stai ieskau delioniu (PUZZLE) pirkimui Kaune, bet nezinau kur ju rasti. Gal zinote kur tokiu parduotuviu rasti? Gal net yra parduotuviu kurios apie deliones specilizavosi? Buvo cia tokia laisves alejoje, tai ten super buvo, o dabar nebera. Gal zino kas kur jie issikrauste?

na, as buvau siandien urmo bazeje, tai toki mesla gavau, pigu, bet popieriaus lapo storumo! Nu tik ir mesk i siukslyna! As noriu geru kokybisku delioniu, storu ir tvirtu, su graziais peizazais, su dideliu pasirinkimu.

Senukuose pasirinkimas per mazas pvz...

Prasau patarkite ka nors. O gal net yra tam internetiniu puslapiu (ne lietuvisku nesiulyti, per brangus siuntimas Lietuvon). As pats nieko neradau...

Aciu i prieki.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

akropolyje 3 aukste prie iejimo is stovejimo aiksteliu priesais gan bei restorana yra kazkokia tokiu daiktu parduotuvele, gal ten rasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. akropolyje kaip sake yra.... ten rasi visko

2. savanoriuose... i gala ten, netoli bites centro ir "IKI"

3. www.pikrtuve.lt ten rasi visko, ju salonas ("flinto" redakcija) yra uz karo muziejaus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu, kad man padedate,

O kur cia ta zaislu planeta laisves alejoje? Kurioje vietoje? Gal kur gale, nes cia viduryje tai nematau tokios.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia mazdaug laisves alejoj ties "milano" priesingoj gatves pusej negu "buddelei" parduotuve (moterisku rubu. NE, ten neapsiperku, bet mano mama megsta. no comments on this!!!..) tarp merkurijaus ir soboro tiksliau butu... bet kiek girdejau tai uzdare ta parduotuve. iseitis: nauja parduotuve hyper maximoj savanoriuose (toj su malunu)

Ne į temą

vat, mokykites is konni zmones: mes padejom, patarem, nors ir neprivalejom ir dave mums po padeka taip reikia!!! jeigu kasnors jums padejo: padekokit o ne parasykit "aciu"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Limpopo yra, pirkau mazam pusbroliui, fainos deliones, net ir man patiko, ir tikrai idomios, idomiausiu formu yra.

Ne į temą

konni, yra tikrai malonus zmogus, su juo labai gerai bendraujasi :notworthy:

Spekit kas man PSP atriso :D

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.