TomyGun

PlayStation 5 konsolės nauja revizija. Kažkas su ja blogai?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki mielieji playmanai,ilga laika buvau pertraukoje be konsoles(pardaviau dar balandi) nes neturejau laiko,darbai,sportas ir t.t,bet dabar mastau apie ps5 pirkima,yra pora zaidimu kuriuos labai noriu pazaisti,tokie kaip last of us 2 ir rdr2,mano klausimas butu del naujos versijos ps5.Girdejau ir skaiciau kad kazkas su ja blogai,bet problema ta,kad senu versiju jau neber,ir pardese,skelbimuose tik naujos versijos,ka jus apie tai manote,ir kas turite gal nauja ta versija CF1116a?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek žinau, tai sumažino heatsink'ą (4 vamzdeliai vietoje 6), dėl ko konsolė palengvėjo 300g, kad kompensuoti tai, prailgino ir kiek sulenkė ventiliatoriaus blade'us. Asmeniškai niekur nesu dar matęs, kad nauji modeliai būtų nepatikimi ar problematiški.

Aiškumo vardan priminsiu PS5 modelių revizijas:

Pirmoji revizija CF1016A (su diskais) ir CFI-1015B (skaitmeninis).

Antroji revizija CFI-1116A (su diskais) ir CFI-1100B (skaitmeninis).

• Patinka 1
  • Ačiū 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš galvoju per daug pergyvenate... Techninės charakteristikos nepakito, dėl garantijos irgi niekas nepasikeitė.
Jeigu sony sugalvojo sprendimą toki, tai tikrai ne be reikalo.
Čia kaip buvo su coil whine, dabar tokių temų nebematau išvis internete... :)

Redagavo Eiviokas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@TomyGun, pirmiausiai sveikas sugrįžęs. Dėl naujos revizijos jau buvau rašęs šitame temos puslapyje  https://www.playmanija.lt/forumas/t46150/playstation-5-naujienos/page/108/ viskas kaip ir ganėtinai aiškiai išdėliota.

P.S. O tai ko pardavei, gi kiek atsimenu buvai pasikeitęs konsolę, gavai kokią norėjai. Jeigu patinka žaidimai kaip ir nėra prasmės pirkt/pardavinėt. TLOU2 būtinai sužaist, pats dabar einu antrą kartą, geras. Be to 60fps su PS5 užvežė.

Prieš 25 minutes, Eiviokas parašė:

Jeigu sony sugalvojo sprendimą toki, tai tikrai ne be reikalo.

- 300 g. vario ir aliuminio gaminant konsoles milijoniniais tiražais. O ho ho kiek galima savikainai sutaupyt. Čia manau pagrindinė priežastis. Antroji tai yra tas kad gali būti kad leidžiant pirmas revizijas Sony kaip sakoma daugiau "apsidraudė" nuo galimų eksploatacijos netikėtumu ir suprojektavo aušinimo sistema su "atsarga". Dabar pamatė kad viskas o.k. ir galima ant aušinimo pataupyt neaukojant charakteristikų, tai kodėl gi ne. Bet kurio atveju visgi džiuagios kad turiu konsolę su "normaliu" aušinimu, psichologiškai kažkaip maloniau.  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau turim labai vykusią cfi-1216a versiją, kuri naudoja mažiau elektros energijos, ir yra gerokai lengvesnė nei abi prieš tai buvusios versijos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki pirkau ps5 ir man nesigauna susikurti acc, nes nera lietuvos kai pasirenki pvz anglija tada neleidzia uzbaigti registracijos gal zinot ka daryti ir kaip aciu uz bet kokia informacija

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš 57 minutes, sSsaulytee parašė:

sveiki pirkau ps5 ir man nesigauna susikurti acc, nes nera lietuvos kai pasirenki pvz anglija tada neleidzia uzbaigti registracijos gal zinot ka daryti ir kaip aciu uz bet kokia informacija

Suomiją rinkitės. Klauskit, jei iškils klausimų dar.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

suomijos nera

susikuriau rusija negaliu nieko, nei pirkti, nei nieko

tai as galiu kita acc susikurti ir koki rwegiona rinktis

kadangi suomijos regiono nera aciu

radau, bet kaip panaikinti ta accounta dabar, nes savo el pasto negaliu naudoti

o kodel savo korteles negaliu patvirtinti payment method

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@sSsaulytee, sveiki. Nežinau ką jus ten darote, bet bandykite sukurti UK acc. Pirkimo valiuta bus svarai, bet nieko tokio. Rinkites UK, regiona pvz. England, adresa pradedant nuo miesto galite suvesti lietuviška savo realu, kad atitiktu mokėjimo korteles duomenis. Aišku kortelėje turi buti leisiti internetiniai pirkimai, turi gautis. Apie Rusija pamirškit. Gi turėjot suvokti, kad su dabartinem sankcijom niekas neveiks. Jeigu bus dar neaiškumu, klauskit. Visi padės. 

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žmonės galėtų nustoti siūlyti UK. Aš džiaugčiausi, jei galėčiau ištrūkti. Galbūt tik laiko klausimas, kada uždarys atsiskaitymus kortele. Ir dabar susiduria su bėdomis.

Pilna geresnių variantų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš 36 minutes, Mantinijo parašė:

Žmonės galėtų nustoti siūlyti UK. Aš džiaugčiausi, jei galėčiau ištrūkti. Galbūt tik laiko klausimas, kada uždarys atsiskaitymus kortele. Ir dabar susiduria su bėdomis.

Pilna geresnių variantų.

Tai kad manau išlieka pasirašytos visokios sutartis tarp EU ir UK, jiems (UK) patiems daugiau naudinga. Turėtu važiuot toliau. Si0lau ne dėl to kad superinis varinatas (nes vien konvertuojant iš svarų prarandi), bet dėl to kad man veikia be problemų. Su ko turiu realią patirti, tą ir siūlau. Su visokaiais VPN, Turkijom, Argentinom nežaidžiu.

P. S. Kokių ?

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

VPN nereikalingas. Baltijos šalys priskirtos prie Suomijos. Visada rasi papildymus Lietuvoje. Ir su bankais veikia atsiskaitymas. 

Galiausiai yra US, kainos dar geresnės.

Šiai dienai absoliučiai nėra didesnių pliusų prasidėti su brangiausiu UK.

Nebent tik pavienius žaidimus pirktis, jei būna kas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Mantinijo, įdomu kaip dėl Ireland - kainos Eur ir viskas angliškai turėtu būti, Bandė kas nors ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.