Džekeris

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Rekomenduojami pranešimai

• Platformos

• PC
    • iPhone
    • iPad
    • Android
    • +5
  • Kūrėjas

• Rockstar Games
    • Grove Street Games
  • Leidėjas

• Rockstar Games
  • Temos

• Crime
  • Išleidimo data

• Apie žaidimą

Celebrating the 20th anniversary of Grand Theft Auto III, The Definitive Edition is a compliation that features remastered versions of Grand Theft Auto III, Vice City, and San Andreas.

Apie žaidimą

Celebrating the 20th anniversary of Grand Theft Auto III, The Definitive Edition is a compliation that features remastered versions of Grand Theft Auto III, Vice City, and San Andreas.

Aprašymas

Overview

The Definitive Edition is a compilation of the PlayStation 2-era trilogy of Grand Theft Auto games, which includes:

• Grand Theft Auto III (2001)
  • Grand Theft Auto: Vice City (2002)
  • Grand Theft Auto: San Andreas (2004)

Nuotraukos

Panašūs žaidimai

Sweet! Vat ir aišku kodėl Take-Two targetino GTA III ir GTA VC remake'us - reVC ir re3, kuriuos padarė GitHube esanti chebra. Pats šią vasarą žaidžiau reVC remake'ą (vadinkit kaip norit), tai buvo super viskas: išgerinta grafika, padarytas 16:9 palaikymas, grafikos nustatymai pagerinti, pagerintas valdymas, viskas ko gali norėt. Buvo super, ateinančiom dienom ta tema parašysiu straipsnį apie patį projektą ir kaip jį pasileisti pačiam :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man labai gaila, jog tarp šių žaidimų nėra Liberty City Stories remaster versijos ant PC...apskritai nesuprantu kodėl tie Stories tokie apleisti, jog net ant PC nėra ir kodėl dabar pamiršti. Pats Liberty City Stories man asmeniškai už GTA 3 geresnis. Taip pat įdomu, kodėl šie žaidimais bus perkurti ant unreal engine, o ne ant RAGE varikliuko.
Apskritai ateityje lauksiu ir GTA 4 (kuris man geriausias GTA žaidimas by far) grafikos pakelimo versijos, kas net nebūtų sunku, nes Rockstar dar dabar naudoja tą patį varikliuką, tik su sumažintais fizikos nustatymais ant GTA 5, tai pakelti grafiką būtų manau žymiai lengviau, nei ant visiškai naujo varikliuko perkurti kaip čia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tikiuosi, kad į Steam atkeliaus bent po kažkurio laiko, o ne, kad visai nebus Steam'e.

Taip pat labai pritariu @Mldc. Man irgi nesuvokiama, kodėl jie užmiršo Liberty City Stories ir Vice City Stories žaidimus. :chan:

Gi jie tikrai niekuo neprastesni, už pagrindines serijos dalis. Ypač VCS labai gerai suėjo pradžioje, nes tiek kiek davė Vice City buvo negana ir negana.

P.S. prabalsuojam, kas labiau patiko LCS ar VCS? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Džekeris Kodėl neverta?

Mano nuomonė labai gerai padaryta grafika, nes 3D visata visada buvo cartooniška. Tad manau nereikia tikėtis GTA 4 fotorealistiškos grafikos ir tokio lygio ir tai neatitiktų žaidimų.

Didžiausias nerimas man buvo, jog personažų modeliai bus atkurti kaip Fable: Anniversary, kur visi perosnažai buvo nei kiek nepanašūs į originalius veikėjus. O čia visi veikėjai atitinka save, tu žiūrint į juos atpažįsti ir priimi, kad tai tie patys personažai. Tad čia didelis pliusas.

Tikiuosi, jog dėl dabartinių political correctness madų necenzūruos kai kurių misijų ar žaidimų epizodų, o paliks viską kaip buvo, nebent pataisys tik pačias durniausias žaidimų vietas. Taip pat galėtų gameplay galėtų kaip GTA 4 padaryti, su coverinimusi ir valdymo iš mašinos, dar autosave pridėtų ir galbūt, jog Claude ir Tommy išmoktų pagaliau plaukti. Taip pat itin svarbu, jog muzikos licenzijas supirktų atgal kokios buvo, nes be muzikos tai nelabai ir tie žaidimai bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Mldc Na aš tikėjausi DE bus Mafia: DE lygio, o čia galėjo tiesiog prirašyt HD remastered ar pan. čia tikrai nei kiek nepanašu į DE

Atrodo kad jie fanų moda paėmė ir įmetė :D va jums ir remasteriai :D  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Džekeris Na nežinau, mačiau daug fanų modų, bet nei vienas nesugebėjo taip atkurti personažų, dažniausiai būna tiesiog visiškai kiti veidai su tais pačiais rūbais, panašiai kaip su Fable: Anniversary tragedija buvo. Ir šiaip dauguma tų fanų modų, tai padarytos gatvės kaip šlapios ir taip imituoja gerą grafiką, nors atrodo bjauriai.

Ir šiaip iš kitų textūrų akivaizdžiai matau, jog gana kokybiškos ir atrodo padoriai. Čia gi paprastas remasterinimas,  ne remake. Remake ir nenorėčiau, man tai sugadintų per daug originalų žaidimą ir nepripažinčiau to, kaip to paties žaidimo, bet čia mano asmenė pozicija. Čia tikslas tiesiog padaryti žaidimą ne tokį techniškai atsilikusį, nes tikrai nesenai perėjau, tai viskas labai išsiskiria grafikos kampuotumu.

Aišku žaidimų medija yra nedėkinga, nes pvz 35 mm filmų juostas užtenka tik nuskenuoti 4K raiška, net nekalbu apie 70 mm filmų juostas iš kokio 7 dešimtmečio kur užtenka nuskenuoti 8K raiška ir dar nelabai digital kamerų apskritai yra kur tokią kokybę realiai prilygtų, nes raiška nėra viskas ir skaitmeninėms kameroms dar toli gražu. Ar pvz garsą, kur iš kokio 7 dešimtmečio studijinių analoginių juostų nuskenuoti muziką išeina tokia kokybe, jog šiuolaikinis digital audio recording ne ką geriau yra. Tačiau su žaidimais yra blogai, nes viską reikia perkurti, tačiau remake nepatinka, nes tai netik grafiškas pagerinimas, tai kaip naujo žaidimo kūrimas, dizainas ir visa kita, ko visiškai nenoriu, nes tai tada visiškai kitas žaidimas.

Redagavo Mldc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@airidas20th pritariu, atrodo keistai, tikrai kažkaip sunku žiūrėti į tokį stilių.. O dabar galime pažiūrėti realaus GTA: VC DE gameplay'aus. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip vienas žmogus iš tarybu sajungos yra pasakes "not great, not terrible".
Ar jis vertas tiek pinigu isleidimo diena? Labai kvestionuojamas klausimas.
Taciau turbut teks pirkti, nes taip senai perejes esu, kad net neatsimenu story, o galu gale ir zaisti siuo metu neturiu ka.
Jeigu bus 60 fps tai bus ok, kiek gameplay saudymo mechnaika nuvyle, galejo kiek patobulinti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.