Marcello

Afro Samurai

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Nuotrauka

Afro Samurai Video Review

He who possesses the #1 Headband, will rule the world! Afro Samurai is the cutting edge game that delivers a new kind of cinematic game experience, a living episode that offers addictive, immersive and compelling gameplay that’s literally dripping in style. Join Afro in his epic hunt for revenge to avenge the murder of his father by the current owner of the #1 Headband. Afro Samurai blends traditional Japanese culture, funky technology and hip hop to create a brutally fresh interactive experience.

Published by: Surge

Developed by: Namco Bandai

Release Date: January 27, 2009

Genre: Third-Person Action

Platforms:Xbox 360, PS3

Game site: http://xbox360.ign.com

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo Marcello

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žaidžiu dabar - visai fainas kartais būna vietų be ryšio, kad nežinai kur eit.Duočiau kokius 7/10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu zaidimas nevilioja sitas... tai paziurekit abi afro samurai anime dalis (abi yra linkomanijoj), bent jau man tai labai geras anime ir zaidimas manau bus geras, b***** noriu gaut originala, tai niekaip nesusiderinu kas atsiustu.... sedziu ir laukiu savo svajoniu zaidimo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PC turiu, bet dar neįsirašiau, nenoriu WANTED'o numest.

Paėmiau šį game vien dėl to, kad ta ninja labai smagus atrodo, ir ta cigarete ir tas raudonas kraujas, ir krentančiuos galūnės. Vyyyy.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šaindien perėjau ir galiu pasakyt paskutinis bosas tikrai KIETAS siknius.Kad ji suspardyt turi but igudes pakankamai.Viena ilgiausiu final boss kovu aplamai kiek teko zaisti isskyrus rpg.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išbandžiau. Patiko. ;) Kamera tik neveža labai. Ir pirmas bosas ir niekaip neįveikiu aš jo dar. ;DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išbandžiau. Patiko. :) Kamera tik neveža labai. Ir pirmas bosas ir niekaip neįveikiu aš jo dar. ;DD

YAY PAGALIAU TURIU !!!

nu jo kamera tai neveza. gal zinot ka duoda tie collectible meskiukai kur yra? nes uz juos nera nei achievmento nieko.. nu memento tai atrakina kazkokia lygtais papildoma story ir LYGTAIS gerina ta focus, BEI uz juos duoda achievment.. kolkas tai geras zaidiams atrodo ir muzika labai gerai isilieja i viska

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

norint gaut achievementu reikia eit BENT du kartus. po to zaist dar body-part-poker ir tt... tikrai ilgiau uztruktum :)

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

new downloadable content for afro samurai!!!

skaitom cia:

http://www.gamecyte.com/afro-samurai-dlc-r...ltiple-episodes

beje gal aks turetu pasiulymu kaip lengviau butu galima butu gauti tuos body part poker achievmentus, as turiu dabar ninjas ir ronin... kiti damn sunkus, bei dar vienas achievmentas and this little piggy, kur reikia nukirst ir ranku ir koju pirstus vienu kirciu... any ideas how to?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uff... baigiau katik zaidima... buvau biski emtesj i, kaikur farminau achievementus tai uztrukau. seip nice visai... ir gera pabaiga gan... i like this game :mellow: liko per eit ant hard sunkumo ir susirnkt kelis achv

Ne į temą

omg mano trys pranesimai is eiles... ziuriu man cia vieninteliam patinka sitas zaidimas turbut
Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.