Javelin

Kaip iš tikrųjų atrodo OLED TV vaizdo kokybė?

Rekomenduojami pranešimai

Dabar galvoju apie tai kad vis labiau susidomiu kaip iš tikrųjų atrodo OLED tv vaizdo kokybė, nes žiūrint tose visose salonose demo prie max apšvietimo matai na kad gerai atrodo, bet ir tiek. Poilgiai buvau skeptiškai nusiteikęs OLED atžvilgiu (pagrinde dėl burn ir ABL), bet vis labiau norisi realybėje pamatyti ar labai skirtusi vaizdo kokybė, nuo to ką dabar turiu. Nors tv keitimas nenusimato dar mažaiausiai 2 metus, bet vistiek įdomu. Gaila kad nei pas nieka neturiu galimybės gyvai pamtyt, nevarbu at tai būtu 55 ar 65, nes sakau jokie video ar salonas neperduoda kaip yra iš tikrųjų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turiu 65zoliu LG BX. Tegaliu pasakyti WOW. Jei dar ir turinys HDR tai is vis kosmosas.  Turiu dinsey+ tai visa MCU suziurejau su tokiu kaifu.... :) Jei pinigine sako OK, tai tikrai rekomenduoju Oled.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na Ačiū už pasidalinimą įspūdžiais. iki šiol akise tavo nuotrauka su OLED įgrustu į Sorento stovi?

Panašiai dauguma ir rašo perėjus prie OLED, džiūgu kad "pagavai" WOW efektą. Bet kiek pastebėjau nemaža dalis pereina nuo ganėtinai prastų ir senu LED tv, taigi gauna kultūrinį šoką vien nuo gero HDR išpildymo. Man gautusi kiek kitaip, aš pereičiaiu nuo geresnio nei vidutinio FALD HDR led tv, todėl ir svarstau ar tikrai tiek pasikeistu vaizdo kokybė, bet turiu įtarimų kad tie OLED self lit pixelai be backlaito tikrai kažką tai išskirtinio gali duoti vaizdo kokybei negu tiesiog pašviečiami. Bet kurio atvėju jeigu kada ir pereisiu, tai būtu didesnė 77" įstrižainė, nes vien tik technologijos pakeitimo be dydžio man tikrai neužtektu.

Dėl piniginės aišku jos pas visus skirtingos, bet dabar OLED tikrai prienamiausi pagal kainą, negu kada nors prieš tai (aš kalbu ne apie naujausius, bet jau metus rinkoje esančius modelius), apie 55 ir 65 preinamuma, net nėra ką kalbėt. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip, viskas reliatyvu. As persokau nuo 7 metu senumo 55" fhd. Bet ir kolega turimtis qled užėjęs i svecius pasake wow. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.