Impaler

Nuomonės apie Samsung Galaxy S20 FE 5g? Kaip baterija?

Rekomenduojami pranešimai

Žinok neturiu, geras telefonas galiu pasakyti, visą laiką nenaujinau telefono iki Android 11, o buvau su 10 versija prisiskaitęs buvau, kad daugiau baterijos naudoja.

Tačiau preitą savaitę sugędo tas S20 FE 5G - nebetraukė ryšio, kažkas su Sim. Po savaitės va dabar atgavau su naujai pakeista motinine plokšte ir Android 11. Žiūrėsiu kaip 11 versija laikys ir kaip baterija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
2021-11-15 14:27, Impaler parašė:

Žinok neturiu, geras telefonas galiu pasakyti, visą laiką nenaujinau telefono iki Android 11, o buvau su 10 versija prisiskaitęs buvau, kad daugiau baterijos naudoja.

Tačiau preitą savaitę sugędo tas S20 FE 5G - nebetraukė ryšio, kažkas su Sim. Po savaitės va dabar atgavau su naujai pakeista motinine plokšte ir Android 11. Žiūrėsiu kaip 11 versija laikys ir kaip baterija.

Jau beveik spaudziau pirkti ant S20 white, bet sudvejojau ir pradejau dometis giliau. Galiausiai pasiimiau S20 FE, kuris yra -200eur nuo S20 paprasto kainos. 200Eur carlai :D Pas mane ne 5G versija, bet turi snapdragon 865 vistiek. Pagal gsmarenos specsus to lyg ir neturejo buti, bet yra kaip yra ir yra dar geriau negu tikejausi. Snapdragon 865 yra greitesnis negu europinio S20 exynos 990. 

Po kolkas S20 FE ispudziai vs senasis gerasis S9:

Pas S20 FE realiai viskas geriau, greiciau, isskyrus ekrana. Ekranas, kad ir tas pats super amoled HDR+ ir su 120Hz, bet siektiek prastesni viewing angle. Ir PPI skirtumas matosi, na man matosi, visiskai eilinis useris net nepagalvotu :) S9 turejau 2.5 metu, naturalu, kad pripratau ir jis jau kaip nuosava kojine, tai S20 FE dar po kolkas svetimkunis. S9 paemus atrodo gryzti namo, bet ar taip nera su visais naujais daiktais ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu su pirkiniu :)Jo, tikrai taip, priprasi žinok. Man S20 FE po Xperia Z3 buvo ir per didelis ir per sunkus, bet na pripratau. Nors jei S21 būtų turėjęs sdcard slot'ą - būčiau jį ir pirkęs.

Labai keista dėl procesoriaus.. Matyt Samsung suvokė, kad jų exynos š. pjauna ir pradėjo net į 4g modelius jį dėti. Pats grynai brangiau mokėjau už 5g versiją, kad tik snapdragon būtų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Update po metu.

Viskas gerai, viskas veikia, niekas nesugedo, niekas neerzina. Kai nusipirkau nenuplesiau ekrano apsaugines pleveles, bet po metu jau matau, kad reiks :) Tarp kitko maciau per metus konkreciai sitas modelis ta pacia spalva pabrango +100eur, go figure ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi esu geros nuomonės apie jį po tiek laiko. Viskas čiki. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

update po dvieju metu. 

Spalio menesi nukritus temperaturai pastebejau prasidejo tipines samsungu (o gal tiesiog licio batarkiu) nesamones, kai buti lauke su maziau nei 20proc geriau nereiktu, nes tada akyse procentai pradeda kristi. Dabar prie minuso isivaizduoju ta problema bus dar labiau akivaizdi, nes ta pati ziemos menesiais turejau tiek su S7 edge, tiek su S9. O siaip daugiau viskas all good, tik kad dar visiskai nepagrystai laikosi jo kaina, o kaikur kainuoja netgi zenkliai brangiau negu pries du metus, antra karta sakau go figure :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš irgi džiaugiuosi po šiai dienai, jokių problemų.

skirtingai nei draugės S21 FE, tai po kažkelinto update fotikas fotkina taip lyg jam astigmatizmas būtų, jei yra nors kokia lempa ar kitokia šviesa kadre. didžiausi spinduliai šviesos atsiranda. kokia nesąmonė, nežinau kaip spręsti.

man dar "pasisekė", kad prieš pasibaigiant garantiniam nunešiau pataisyti viduje palūžusį power on mygtuką, tai ta proga paminėjau, kad baterija gal silpniau laiko. Tai man visą naują telefoną surinko iš naujų dalių kai ataskaitą perskaičiau. Naujas ekranas, korpusas, motina, baterija, etc. Geros nuotaikos kažkas dirbo tą dieną :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 1 valandą, Impaler parašė:

Naujas ekranas, korpusas, motina, baterija, etc. Geros nuotaikos kažkas dirbo tą dieną :D

Tai praktiškai gavai naują telefoną, pasibaigus garantiniam😄

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Kaip tik šiai diskusijai ^^    
    • Kad šiek tiek pagyvinti forumą, norėčiau padiskutuoti su forumečiais ką manote apie XBox apskritai kaip gaming platformos ir pačių konsolių kaip tokių ateitį. Asmeniškai manau kad tą ateitis yra gan niūri ir kad ji tokia būtu nenuilstamai visos šios konsolių kartos laiką padirbėjo XBox vadovybė. Kodėl taip galvoju. Jeigu dar net XBox One (PS4) laiku, Boxas labai didėliai daliai žmonių (XBox nuo 360 laiku tikrai turėjo visą stiprią fan auditoriją) buvo geidžiama konsole, ne ką mažiau negu Playstation, tai dabar laikai pasikeitė kardinaliai. Xbox praktiškai neleidžia exclusive žaidimų, nemaža dalis žaidimų atsiduria GamePase Day1, GamePass yra tiek stumiamas per visus galus ir nori būti visur, kad žmonės realai neperka Microsoft žaidimu išvis - jų nereikia. Kam pvz. pirkti STALKER 2 , jeigu gali atrasti pati pigiausią GamePass  1 mėn.  (ar net gauti nemokamai) pereiti ir pamiršt. Žmonės visiškai nėra prisirišę prie XBox ekosistemos, nes ji sugriauta pačios XBox vadovybės dėka. Jie neturi nupirktų žaidimų bibliotekos, neturi nieko...ir sėkmingai bėga į Sony stovyklą. Aišku jus argumentuosit kad panašiau daro ir Sony. Taip, bet ne visai. Sony pradėjo leisti tam tikrus savo žaidimus Windows platformoje, bet ne XBox, nes iki šiol nori ir norės, kad žmonės būtu jų fanai, pirktų jų konsoles, jų geležį, įskaitant ir PS5 Pro už ~ 1000e ir liktu su Sony. Bet ne Microsoft. Manau net jeigu Microsoft ir išleis kitą konsolių kartą, jų niekam nereikės. Pats GamePass kažkaip tai gyvos, bet jau dabar kaip servisas yra pasikęs piką ir nesiplės. O reziumė būtu paprastas. Manau kad Microsoft tikrąją tą žodžio prasmę išdavė ir metė savo žaidėjus.           
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos