marius123

GoTube

Rekomenduojami pranešimai

sweiki nereciau suzinot ka rejk parsisiust kad galeciau ziureti youtube per psp :) [mano wersija 352.m33-4] is anksto dekoju :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sweiki nereciau suzinot ka rejk parsisiust kad galeciau ziureti youtube per psp ;) [mano wersija 352.m33-4] is anksto dekoju :P

Šeip pats neseniai bandziau ziuret video per youtube, bet teko nusivilt, nes ten matomai reikia specialaus macromedia flash playerio pritaikyto psp :P Jei ka nors del jo sužinosiu, parašysiu čia :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ir nera dar oficialaus playerio kad galiam butu ziuret youtube tik yra programos skirtos tam zet "homebreW" jei netingesi pasiknisk google psp forume turetu but kazkaip psptube vadinasi ar kaip ta programa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokios jum dar reikia oficialios youtube ?

stai psptube kuri rodo visus video kiek meginau is youtube puslapio tiesiai per psp,tik reikia youtube puslapi uzsiregint ir gaut ID,kuri reiks irasyt i .cfg faila viena

http://www.psp-hacks.com/file/1225

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ne taip pasakiau ta prasme kad firmware butu normalus flashas turejau galvoj ;)

bet tai su sita programa gali ziuret visus klipus is youtubes,ko dar reikia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko man nereikia tik issitaisiau save ;) as uz tai kad be jokiu homebrew iejes per psp narsykle ieitum ir galetum pazet video ;) gal sony susiprotes ir padarys normalia firmware kadanors..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

To ChallengerR: man reikia ne kazkokios youtubes ir ne is intero klipus, o apskritai, isikeliu i korta divX faila ir ziuriu per programa, ar ten ta programa ir daro visa sita? Na matau kad cia kol pats visko neisbandai tai geriau neklaust, bet nesinori uzbrickint savo aparatelio del kazkokio sudinos programkes.. Del to ir klausiu..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tu nemoki suformuluot klausimo galvojau apie youtube kalbi kad bet koki klipa per psp zet su programa is interneto.. o siaip pylna tu konverteriu i mp4 konvertinkis ir zek tu ka nori nuo is youtube parsisiustu filmuku iki normaliu filmu... ir nereik cia jokiu programu..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vo sita puiki programiuke.

Free YouTube To iPod Converter

Pats naudoju, nesisikundziu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nors jau kazkur buvo rasyta (bet nerandu kur) kaip padaryti kad per psp rodytu youtube ? :/ pas mane slimas..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek google ieskojau neradau as to psptube normalaus.radau tik japoniska kazkoky.gal kas galit koky linka numest ar per skype atsiust? skype: zygiccc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.