svajos

Monitorius: curved ar paprastas?

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Pradejau zvalgytis po monitoriu pasauli. Nusiziurejau 34" dydzio ir dabar nezinau koki monitoriu rinktis. Ar 16:9 ar 21:9 santyki? Ar islenkta ar paprasta? Kas geriau zaidimams, filmams ir siaip delfio skaitymui :)

Be PC kompiuterio dar bus prijungtas Nintendo Switch. Patarkit ar tikrai verta pirkti Ultra-Wide ir islenkta? 

Redagavo svajos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

34" monitoriai visi yra ultrawide (tokia diagonale), t. y. 21:9. 16:9 tai yra paprstas standartinis santykis (tiesiog wide) kaip visi dabartiniai telikai ir didžioji dauguma monitorių. Taigi nusižiūrėjęs 34" monitorių tu automatiškai renkies 21:9 UltraWide varinta, nes 16:9 santykio tai būtu 32" diagonale. Jeigu pirkti UltraWide monitoriu, tai mano nuomone visigi geriau lenktą, nes jis pagal santyki labai platus per horizontalią plokštumą ir su lenktu gaunasi labiau toks apgaubimo, immersive efektas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui Javelin uz komentara. Visgi nusprendziau nusipirkti 32" 16:9 santykio monitoriu. Pasinagrinejau atidziau ka as zaidziu, ka darau  daugiausia ir ivertines pinigine israiska t.y. ka as gausiu uz 34" ir ka gausiu uz 32", tai man 32" pasirode patrauklesnis varijantas. Tai pasiemiau: LG 32GN550-B. Jis man pasirode optimaliausias mano poreikiams iskaitant, kad dar ateityje noresiu prie jo jungti Nintendo Switch. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.