acme23

2 xbox surinkimas i viena

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Sveiki, as turiu du xboxus(pirmus) vienas yra veikiantis bet neatristas o kita ijungus ismeta kiniskus kazkokius zodzius ir mirksi open lempute raudonai,sis atristas. Taigi gal man eitu surinkti is ju viena atrista ir veikianti? Be to kaip gal zinot kaip reikia sutwarkyti kad antras xboxas vel veiktu?

Redagavo acme23

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, as turiu du xboxus vienas yra veikiantis bet neatristas o kita ijungus ismeta kiniskus kazkokius zodzius ir mirksi open lempute raudonai,sis atristas. Taigi gal man eitu surinkti is ju viena atrista ir veikianti? Be to kaip gal zinot kaip reikia sutwarkyti kad antras xboxas vel veiktu?

apie gedima tai mazai parasei,sunku suprast... o surinkt tai net nereikia,fleshini ta kita ir viskas,nes taip net lengviau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, as turiu du xboxus vienas yra veikiantis bet neatristas o kita ijungus ismeta kiniskus kazkokius zodzius ir mirksi open lempute raudonai,sis atristas. Taigi gal man eitu surinkti is ju viena atrista ir veikianti? Be to kaip gal zinot kaip reikia sutwarkyti kad antras xboxas vel veiktu?

abu isrink ir susidek geresnes detales, i geraji isidek didesnes talpos HDD (bet tada bus papildomo darbo dar), taip pat paziurek kokios firmos cdromai, nuo prasciausio iki geriausio: Thomson < Philips < Samsung.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

apie gedima tai mazai parasei,sunku suprast... o surinkt tai net nereikia,fleshini ta kita ir viskas,nes taip net lengviau.

Gedimas yra toks kai as ijungiu xbox1 man parodo ekrane dideli uzrasa xbox ir tada ekrane ismeta neaiskius heroglifus ir mirksi xboxe open lempute raudonai. Tada man nieko neina daryti. I taisykla nesti fleshint nera galimybiu nes gyvenu kaime. Gal eitu kaip nors ta gedima sutwarkyt.? Redagavo acme23

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gedimas yra toks kai as ijungiu xbox1 man parodo ekrane dideli uzrasa xbox ir tada ekrane ismeta neaiskius heroglifus ir mirksi xboxe open lempute raudonai. Tada man nieko neina daryti. I taisykla nesti fleshint nera galimybiu nes gyvenu kaime. Gal eitu kaip nors ta gedima sutwarkyt.?

panasus gedimai sutvarkomi tik laikinai dazniausia. o siaip kokie dvd romai pas tave x'e?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

panasus gedimai sutvarkomi tik laikinai dazniausia. o siaip kokie dvd romai pas tave x'e?

Abiejuose samsungai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip ivyksta dar isemus hdd is xboxo ir ji ijungus, bet tai nebutinai hdd beda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, as turiu du xboxus(pirmus) vienas yra veikiantis bet neatristas o kita ijungus ismeta kiniskus kazkokius zodzius ir mirksi open lempute raudonai,sis atristas. Taigi gal man eitu surinkti is ju viena atrista ir veikianti? Be to kaip gal zinot kaip reikia sutwarkyti kad antras xboxas vel veiktu?

O bandei ta su "raudona lempute" ne ijungti, o paspausti disko atidarymo mygtuka? Jei neatidaro tai gali bandyti sukeisti tik DVD romus. Gal atrishtame DVD romo gedimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.