• 1
SoulMaster

PS5 keisti garsai

Klausimas

Sveiki, turintys ps5 ar jum ji tyliai veikia ar cia tik pas mane viena turi garsu lyg transitoriu vibravima ar kazkoki lietima. Sunku paaiskinti bet ji tikrai tyliai nesisuka. Vaikstant per meniu, zemelapius jauciasi jos skirtingas stiprumas, viena karta garsiau kita silpniau. Cia koks defektas ? Ar jos visos taip veikia ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rekomenduojami pranešimai

• 0

Dar nedidelis pastebėjimas apie visiems taip rūpimą coil wine. Pirma pridedu apklausos nuoroda iš pushsquare site, pagal kurią gaunasi, kad kaip ir sakiau praktiškai 80% PS5 turi didesni ar mažesni coil wine.

https://www.pushsquare.com/news/2020/11/poll_have_you_experienced_ps5_coil_whine

Antra šiandien pirma karta pažaidžiau Demon's be ausiniu, garsai per soundbar ne ką mažaiau įspudingi. Buvau paleidęs kažkur ant 25% garso. Coil wine negirdėjau?

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
prieš 4 valandas, Javelin parašė:

Dar nedidelis pastebėjimas apie visiems taip rūpimą coil wine. Pirma pridedu apklausos nuoroda iš pushsquare site, pagal kurią gaunasi, kad kaip ir sakiau praktiškai 80% PS5 turi didesni ar mažesni coil wine.

https://www.pushsquare.com/news/2020/11/poll_have_you_experienced_ps5_coil_whine

Antra šiandien pirma karta pažaidžiau Demon's be ausiniu, garsai per soundbar ne ką mažaiau įspudingi. Buvau paleidęs kažkur ant 25% garso. Coil wine negirdėjau?

Ir as jo negirdziu ant demons souls,beje kaip tau demons souls,as tik viena galiu pasakyti,galvojau,kad mazai liko ir bus lengva,bet liko dar ne mazai,ir ant tiek sunku,kad keiktis ismokau visom kalbom

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
2021-03-31 18:17, TomyGun parašė:

Sveiki,kaip supratau ant ps5 galima pajungti papildoma ssd per usb,bet jis tiks tik ps4 zaidimam saugoti,ta vidini irgi galima deti pcie nvm 4.0 bet juo naudotis galima bus tik po summer update,taip?nes vietos man mazoka,jau liko 200gb,o dar zaidimu planuoju pirkti

pajungiau 4tb išorinį usb ir vietos kol kas užtenka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
prieš 2 valandas, TomyGun parašė:

,beje kaip tau demons souls

Gerai, kaip dar gali būt toks fainas žaidimas. Aš tik pradėjau iki Flamelurkerio (ar kaip jis ten vadinasi) buvau 1x dabėgęs. Tave kaip Dark Souls veterana (jeigu teisingai supratau) neturėtu jis nervuot. Pradžioje kai pirmą kartą paleidau, tai žandikaulis atvypo dar personažo kūrimo ekrane, an kiek gražus pasirodė, antra karta kai prasidėjo. Tuomet tikrai supratau kad next gen turim. Viskas gerai su jo išskyrus kad atviresnių erdvių mažoka, bet čia jau level dizaino amžius save duoda žinuot. Prieėjau galutinės išvados kad PS5 esu patenkintas 100%, nenuvilė. Nesu tikras kad man reikės XBox, nebent ten kokių rimtesnių ekskliuzivų kada nors paduos. Ar naudoji ausines?

prieš 1 valandą, Commandos parašė:

pajungiau 4tb išorinį usb ir vietos kol kas užtenka

Kas be ko, man ir 2 TB per akis?

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
prieš 16 valandų, Javelin parašė:

Gerai, kaip dar gali būt toks fainas žaidimas. Aš tik pradėjau iki Flamelurkerio (ar kaip jis ten vadinasi) buvau 1x dabėgęs. Tave kaip Dark Souls veterana (jeigu teisingai supratau) neturėtu jis nervuot. Pradžioje kai pirmą kartą paleidau, tai žandikaulis atvypo dar personažo kūrimo ekrane, an kiek gražus pasirodė, antra karta kai prasidėjo. Tuomet tikrai supratau kad next gen turim. Viskas gerai su jo išskyrus kad atviresnių erdvių mažoka, bet čia jau level dizaino amžius save duoda žinuot. Prieėjau galutinės išvados kad PS5 esu patenkintas 100%, nenuvilė. Nesu tikras kad man reikės XBox, nebent ten kokių rimtesnių ekskliuzivų kada nors paduos. Ar naudoji ausines?

Nea,ausiniu nenaudoju,tv gera garsa duoda,as kazkur ant 15 volume zaidziu,man uztenka,perejau as demons souls,db pailsesiu ir losiu again ng+,db warzone kapojam su draugais,noriu cod cold war nusipirkti,patinka man karo zaidai,ir maciau ps plus nariai gaus nemokamai 6 balandzio soul storma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

as pajungiau ta pati sena hdd nuo ps4. 2tb sociai, jei ka galima istrint retai zaidzaimus ar pereitus geimus. O paciam ps5 kol kas vietos uztenka, nes geimu dar nera, o kai bus geimu jau gal bus galima upgradint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

Nezinau kur rasyti,bet gal kas noretu pasikeisti ps5 zaidimais?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
Prieš 6 minutes, TomyGun parašė:

Nezinau kur rasyti,bet gal kas noretu pasikeisti ps5 zaidimais?

Ką jau sugalvojai keistis??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
Prieš 31 minutę, Javelin parašė:

Ką jau sugalvojai keistis??

noriu lb cod cold war pazaisti,tai i cold war pasikeisti,bet ne visam laikui,nu taip,pazaisti ir atgal apsikeiciam,nu arba visam,nznau dar pats=D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Atsakyti į šį klausimą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.