• 1
SoulMaster

PS5 keisti garsai

Klausimas

Sveiki, turintys ps5 ar jum ji tyliai veikia ar cia tik pas mane viena turi garsu lyg transitoriu vibravima ar kazkoki lietima. Sunku paaiskinti bet ji tikrai tyliai nesisuka. Vaikstant per meniu, zemelapius jauciasi jos skirtingas stiprumas, viena karta garsiau kita silpniau. Cia koks defektas ? Ar jos visos taip veikia ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rekomenduojami pranešimai

• 0

Taip nekito, bet žinuok už kiekvieną žaidą 70e atiduot, jeigu day one nori, tai ir su gerom pajamom jau kerta per kišenę. Dar turėk omeny kad jeigu jie žaidimus su visu contentu iš karto pardavinėtu, bet gi ne, dali išpjauną ir po to dar paildomai parduoda (dažniusiai). Na gaila man pvz. už Demon's Souls neišpakuotą 70e. 60 ne gaila, o 70 taip. Bet čia aišku jau psichologiją kaip 99 kainos.

EDIT Šiaip esu nelinkęs švaistytis pinigais, ir už pilną kainą perku tik tuos žaidimus, kuriu labai laukiu ir noriu žaisti čia ir dabar. tokie iš paskutinių tai būtu TLOU2, Days Gone, Ghost of Tsushimą. Bet va pvz. Valhalla tai pirksiu digital ir tik tuomet kai kai Sie nuolaida normalesne padarys, nes žinau kad jame išskyrus settingą tikrai nieko naujo nepamatysi negu Origins ir Odyssey, viskas tas pats bus.  

2021-03-24 13:07, TomyGun parašė:

Parasyk sony-playstation.eu,jeigu tai ne fake,uz 499€ paimsiu;)

Šitas saitas 100% fakinis, bet labai kokybiškai padarytas, matyt profai dirbo, net saugos sertifikatas yra išpirktas ir moteris pasamdytą, kur atsilepai jeigu skambini, bet po to nuolatinį laukimą užstato.  PS5 Facebook grupė išrišo, bet įdomu ar buvo pasimovusiu. Aš kai tu parašei tai tuomet puoliau ieškoti Sony.lt info tel nr kad pakalusti ar tikrai toks sony eu shopas egzistuoja. Iš ten nuėjau į playstation.lt, permetė į sony.uk shopa kur jokių ps5 nepardavinėja, tik ps4. Tas mane ir sustabdė. Be to girdėjau, kad Europe nėra Sony direct shopo, tik USA.

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
prieš 3 valandas, SoulMaster parašė:

TomyGun: Is ko pirkt ps5 nori ? Gal kazkieno visas gyvenimas yra fake ?

As ps5 jau turiu,bet uzmaciau kaina 499 uz ps5 tame website,atrode kaip oficialus sony saitas,bet pasirodo fake..

prieš 21 valandą, Chuck Norriss parašė:

Visa info parodė, kas garsą skleidžia ir kaip taisyti

yra du meistrai,kurie taise va taip,sis vyrukas,kuris islitavo tranzistoriu,ilitavo kita,ir aptepe silikonu,ir antras kuris liquid tape tepe,nieko nelitavo,tris sluoksnius uztepe laukdamas po 18 valandu,ir normaliai neirase ar burzgia ar ne,tik teige kad neburzgia,as su juo susirasinejau,paprasiau kad irasytu,jis telefona laike pusmetriu nuo ps5 ir sako no sound,no noise...Arba antras perziuriu nori pasidaryti,arba uz durnius visus laiko,o sitas pirmas rimtesnis,bet lituoti,isrinkineti,ieskoti tinkancio tranzistoriaus - ne kiekvienas nores,plius as nelb tikiu asmeniskai i tai kad visiskai panaikina garsa.Pries tai tikejau,bet db jau nebe,pas sunena yra ps5,cypia daug garsiau uz mano,norejom pabandyti sita reikala,bet nera patikima iki 100 procentu,todel zaidzia su ausinem jis ir vargo nemato...Plius sitas pirmas vyrukas neirase jokiu garsu zaidziant,kodel?klausimelis...Visi taisytojai,problemu sprendejai,bet galutinio rezultato nelb ir rodo...Manau,kad kas turit ps5,dziaukites,veikia,grafona veza kaip galingas pc,ko daugiau noret=)peace

Redagavo TomyGun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

Butent, jei pasiseke sumazinti garsa tai turetu ji rodyti paleidziant zaidima pries taisyma ir po, visi nori isgirsti kokie rezultatai. O tie video su klaustuku visi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
prieš 3 valandas, TomyGun parašė:

,norejom pabandyti sita reikala

Aš suprantu kad tu gali, bet geriau nieko nebandykit. Prarasit garantija 100%, iš tikrųjų neaišku ar kažkas pasikeis, be to jeigu pataisys kažkas ateity suges, tai sony taisys už jusų pinigus. Jeigu neįmanoma susitaikyt reikia keist dėl to coil wine.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

As abi konsoles pasiemiau isleidimo diena :) Paciomis pirmomis dienomis forume rasiau, kad PS5 su kokybe prasileido si karta. Xbox series X mazesne, nera jokiu garsu visai. Temperaturos irgi mazesnes pagal youtube. Ziurint HBO max, pastoviai ismeta error viduri filmo.. Ziurint dinsey + irgi nutraukia rysi su netu is oro. Yra tas cypimas is konsoles ir erzina jis mane. Nukrito pultelis nuo lovos ir nustojo veikt. Tiesiog nustojo veikt :D Nepatinka, kad valant dulkes braizosi ziauriai ta blizgi plastmase.  Siaip sukasi smagiai ir operacine labiau patinka negu Xbox ir playstation visada prie sirdies man labiau negu xbox :D. Bet si karta nenoredamas, bet bala atiduodu xboxui :) Nezadu parduot PS5, bet daugiau laiko praleidziu dabar su xbox :)

• Ačiū 1
  • Nustebau 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
Prieš 6 minutes, Dellinkas parašė:

Ziurint HBO max, pastoviai ismeta error viduri filmo.. Ziurint dinsey + irgi nutraukia rysi su netu is oro.

Nepatinka man tokie bajeriai. Buvau su Pro įpratęs kai namiškai jau miega vieną kitą filmą per Netflix ar Amazon Prime pasižiūrėt su Wirless ausynem kad netrukdyt (LT dar nėra Disnay+). Net minties nebuvo, kad gali ryšys nutrukti? Ir kad viduri filmo pamestu ryši ir nebuvo gal nei karto per skaityk 2,5 metų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
Prieš 2 minutes, Javelin parašė:

Nepatinka man tokie bajeriai. Buvau su Pro įpratęs kai namiškai jau miega vieną kitą filmą per Netflix ar Amazon Prime pasižiūrėt su Wirless ausynem kad netrukdyt (LT dar nėra Disnay+). Net minties nebuvo, kad gali ryšys nutrukti? Ir kad viduri filmo pamestu ryši ir nebuvo gal nei karto per skaityk 2,5 metų.

Nenori gal draugauti su mano modemu, nezinau kur cia suo pakastas. Visa laime, kad gali testi filma, nuo tos nutrukusios vietos :) Bet dabar ziuriu per xbox ir viskas super :) Buvo man ir idomesiu bajeriu iskretes sitas ps5, neblogai apsales buvau :) Pasirodo nelabai jis draugauja ir su lg nanocell mano :) Zaidimai gerai veikia, viskas ok, bet filmai 4k is bluray disko ( ne visi, bet daugelis) pradeda ziauriai strigineti, tiesiog ziauriai. Tenka restartuoti konsole ir bandyt laime vel :D Viska isbandziau, ir kitas hdmi jungtis ir konsole resetinau - niekas nepadejo. Galiausiai parsinesiau ir pasiungiau ant lg oledo ir visos problemos dingo... Tai teko oleda is salono nestis i miegama :D Buvo tikrai tokiu dienu, kad jau galvodavau mest i facebook marketplace. Xbox irgi nesventas, bet nebuvo labai rimtu bugu. Buvo nutike ne karta, kad isijungus xbox pultelis neveikia, tenka rr daryt ir tada veikia. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
Prieš 4 minutes, Dellinkas parašė:

bet filmai 4k is bluray disko ( ne visi, bet daugelis) pradeda ziauriai strigineti, tiesiog ziauriai. Tenka restartuoti konsole ir bandyt laime vel :D

Dar vienas š. Pro (aišku standartinius FullHD Blu Ray) skaitydavo ir rodydavo be jokių problemų, visada. 4K leisdavau per atskirą UltraHD Blu Ray grotuvą (turiu silpnybę filmamas discose, negali man streamingas visko atstot) tai ir nusipikau. Dabar galvojau ir 4K discus galėsiu su ausynėm žiūrėt. Na pažiūresim kaip bus, po biški ilgesnio naudojimo dar parašysiu įspudžius. Šiaip Pro buvo mano pirma konsole, bet tikrai pateisino visus lūkesčius, patiko jinai man. Net kažkiek tai gaila keisti buvo kaip ne keistai tai skamba, nes viskas veikdavo pas ją be priekaištų. Jeigu ne tas ėjimas į 4K60fps, ką pilnai palaikau, tai galėčiau dar ilgai su ja sėdėt. Dar į spintą net nėįdėjau, apačioj sėdi vargšė, žiūri į jaunesnį kosmo sesę?, laukia kas bus toliau? 

Prieš 41 minutę, Dellinkas parašė:

Yra tas cypimas is konsoles ir erzina jis mane.

Na taip yra tas lengvas Bzz, bet atleidžiama dėl 4K60fps, makaulė matyt susisuko dar gamykloj nuo aukštų dažnių?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

Sveiki,kaip supratau ant ps5 galima pajungti papildoma ssd per usb,bet jis tiks tik ps4 zaidimam saugoti,ta vidini irgi galima deti pcie nvm 4.0 bet juo naudotis galima bus tik po summer update,taip?nes vietos man mazoka,jau liko 200gb,o dar zaidimu planuoju pirkti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

Aš pasijungęs 1TB išorinį diską su USB 3.0 jungtimi. Jis man skirtas tik saugoti žaidimus, nes mažiau aktyvius žaidimus perkeliu ten arba PS4 žaidimus kurie puikiai sukasi, žinoma tik loading time ilgesnis nei iš vidinio SSD :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

Sveikas @TomyGun? Taip galima (ir manau net reikia) jungti per usb additional storage PS4 žaidimams, nes vietos tame magiškame 825 Gb SSD dabartiniams žaidimams katastrofiškai mažai, o ps4 žaidimai visgi tik minimaliai išnaudoja ssd privalumus, esminio sakirtumo nėra. Nes preišingu atvėjų jokie tikrieji PS5 žaidimai neįtelpa. Aš su to pačiu susiduriau. Reikės kažką daryti.  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

Tai kur man irasytneti ps5 zaidimus,jeigu vietos nebus,butent ps5?aciu=)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

o taip baisiai girdisi tas coil whine negu koks ps4 phat ar slimas?  mano slimokas kai uzsiveda tai toks vaizdas kad pakilsi su visu butu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
prieš 14 valandų, TomyGun parašė:

Tai kur man irasytneti ps5 zaidimus,jeigu vietos nebus,butent ps5?aciu=)

Taigi @Eiviokas ką tik atrašė. Reikia atlaisvinti vietos vidiniame PS5 SSD, kurios ten iš tikrųjų katastrofiškai mažai, perkeliant ps4 skirtus žaidimus į išorinį USB 3.0 HDD (pigiau) arba SSD (brangiau). Dabar kaip tik tą ir darau ir kol kopijuoja (ilgokai laukt reikia), rašau Tau atsakymą? Kad su to SSD dydžiu nieko gero ne bus supratau jau 2ra diena keldmas žaidimus iš ps4 ir matydamas kad tik kokią pusę galiu iškelti, nes priešingu atveju net Demons Souls neužteks vietos? Nusipirkau 2 TB išorinį kompaktišką Seagate HDD specialai skirta ps4 (ir PS5) ir bingo vietos SSD stebuklingai atsirado? 

prieš 13 valandų, lempa parašė:

o taip baisiai girdisi tas coil whine negu koks ps4 phat ar slimas?  mano slimokas kai uzsiveda tai toks vaizdas kad pakilsi su visu butu

Supranti pirmas dalykas tas coil wine stiprumas yra individualu, ekzempliorius, ekzemplioriui nelygus. Palyginti su užkeltu aušintuvo apsuku garsu švelnaus-vidutinio coil wine nesigirdi, nes tikrai permuša. čia išvis yra specifinis išskirtinis grasas su kurio Playstation konsoles iki šiol nesusidurė. Mano skaičiavimu kiek žiūriu čia forume, reddite, tai gal kokie 80% dabar leidžiamu PS5 turi ta didesni ar mažesni coil wine. Ir pas mane yra kaip atrodo savo įspūdžius aprašiau. Įjungus garsą nesigirdi jo, pradingsta fone. Nematau problemos kol kas. Vienas byčias facebook grupėje rašė kad per ausines žaisdamas jį girdėjo, va čia tai beda. O taip viskas O.K. Į maintblokį arba pigias dalys deda (pasižiūrėk kiek konsole mrsp kainuoja, jie gį ją į minusą sau parduoda) arba epoksidkės pagailėjo. Bala nematė, už tokį galingumą galima ir atleist.

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Atsakyti į šį klausimą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.