• 1
SoulMaster

PS5 keisti garsai

Klausimas

Sveiki, turintys ps5 ar jum ji tyliai veikia ar cia tik pas mane viena turi garsu lyg transitoriu vibravima ar kazkoki lietima. Sunku paaiskinti bet ji tikrai tyliai nesisuka. Vaikstant per meniu, zemelapius jauciasi jos skirtingas stiprumas, viena karta garsiau kita silpniau. Cia koks defektas ? Ar jos visos taip veikia ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rekomenduojami pranešimai

• 0

Smagu girdeti kad yra tokiu kurie dziaugiasi tylia konsole, bet as nebuvau tas laimingasis. Niekaip negalejau prisiskambinti sony, amzinai uzimti. Esme tame kad bandysiu tartis kad pakeistu, jei nieko neiseis parduosiu uz 500 svaru ir kita nusipirksiu ???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
Prieš 35 minutes, SoulMaster parašė:

Smagu girdeti kad yra tokiu kurie dziaugiasi tylia konsole, bet as nebuvau tas laimingasis. Niekaip negalejau prisiskambinti sony, amzinai uzimti. Esme tame kad bandysiu tartis kad pakeistu, jei nieko neiseis parduosiu uz 500 svaru ir kita nusipirksiu ???

O gal galetum kaip nors irasyt garsa?pvz sedint uz poros metru su be garso ant tv,ir tada arti konsoles kokiu 10cm nuo jos.Man tiesiog idomu,nes ir draugas va nupirko,ir seimos narys,ir pas viena ir pas kita burzgia,bet gan tyliai,galiu teigti taip pat kaip mano.Tiesiog idomu ant kiek didelis tas garsas,nes jeigu lb garsiai,kad zaidziant su garsu ant tv girdi - tada joa,beabejo keisk,gausi kita kuri 110% tures ta coil whine bet jis bus tylesnis.As net gi atkapsciau video kur zmogus uztepa silikono,ant tranzistoriu ir pas ji garsas vis tiek yra bet reikia isiklausyti lb arti idemiai:)) as lenkiu prie to,kad visiskos tylos is ps5 nebus,mano nuomone nors jau siemet.Sony nerupi tas coil whine,uzsieniu forumuose raso,kad jie neskaito tai gedimu,nuo to konsole negenda,zaidimai veikt veikia,ir jiems atsiprasant nusi***,toks raportas is sony centro:) Its not faulty,sorry:( plius jie dar teigia kad su menesiu antru,tas coil whine sumazes...dings nes tranzistoriai isidirbs...niekada neteko girdeti tokio bullshit,sony makes me laugh and cry in the same time

Redagavo TomyGun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
Prieš 18 minučių, TomyGun parašė:

O gal galetum kaip nors irasyt garsa?pvz sedint uz poros metru su be garso ant tv,ir tada arti konsoles kokiu 10cm nuo jos.Man tiesiog idomu,nes ir draugas va nupirko,ir seimos narys,ir pas viena ir pas kita burzgia,bet gan tyliai,galiu teigti taip pat kaip mano.Tiesiog idomu ant kiek didelis tas garsas,nes jeigu lb garsiai,kad zaidziant su garsu ant tv girdi - tada joa,beabejo keisk,gausi kita kuri 110% tures ta coil whine bet jis bus tylesnis.As net gi atkapsciau video kur zmogus uztepa silikono,ant tranzistoriu ir pas ji garsas vis tiek yra bet reikia isiklausyti lb arti idemiai:)) as lenkiu prie to,kad visiskos tylos is ps5 nebus,mano nuomone nors jau siemet.Sony nerupi tas coil whine,uzsieniu forumuose raso,kad jie neskaito tai gedimu,nuo to konsole negenda,zaidimai veikt veikia,ir jiems atsiprasant nusi***,toks raportas is sony centro:) Its not faulty,sorry:( plius jie dar teigia kad su menesiu antru,tas coil whine sumazes...dings nes tranzistoriai isidirbs...niekada neteko girdeti tokio bullshit,sony makes me laugh and cry in the same time

Zinok ka ausis girdi neina irasyti. 2.5 metru sedziu su ijungtu zaidimu ir isjungtu garsu, girdis kuo puikiausiai. Nu jau siais laikais nesakysiu kad soni kokybe gera ?

O kaip ikelti sound record ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

Per jautriai reaguojate su tuo coil whine... :) Pc savininkai daugely metu su tuo gyvena ir nieko. Sony ir nelaikys tuo gedimu nes tai ir nėra gedimas. 

Sprendimo būdai:

1. Susitaikyti ir suprasti kad tai nėra gedimas.

2. Nusipirkti ausines.

3. Nusipirkti soundbar/kalonkes prie TV/moniko :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
prieš 3 valandas, SoulMaster parašė:

Zinok ka ausis girdi neina irasyti. 2.5 metru sedziu su ijungtu zaidimu ir isjungtu garsu, girdis kuo puikiausiai.

O pvz. įjungus TV garsą na kokie 25-30% nuo max eina išgirsti (turiu omeny specilai jo neiškant)? Ar žaidžiant žaidmą jis (burzgimas) sustiprėja negu esant meniu. Jeigu abų atsakymai neigiami, tai manau turėk ir nesuk sau galvos. Jeigu ne bandyk keist. Kiek supratau beveik visos jos turi tą coil wine, tik skirtingai girdisi. Vienas čiuvas PS5 Facebook grupėje skundėsi kad per ausynes tą garsą girdėjo, va čia tai beda. O taip...  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

Na as suprantu zmones kuriem labai burzgia,pirma tai burzgimas burzgimui nelygus,kita tai zmogui kuris niekada negirdejas to coil whine is tiesu yra tragedija ji isgirsti,del to ir panika,ir paranojos po to prasideda,realiai as kai isizaidziu,kad ir sita demon souls kuris lb sunkus-pamirstu kad egzistuoja real world,tai kazkokie ten duzgimai tikrai netrugdo,bet eiciau va bank,jeigu skambetu kad net per ausines girdeciau kaip kazkas ten rase tai issirinkciau,ir tepciau silikona:) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
prieš 9 valandas, SoulMaster parašė:

Zinok ka ausis girdi neina irasyti. 2.5 metru sedziu su ijungtu zaidimu ir isjungtu garsu, girdis kuo puikiausiai. Nu jau siais laikais nesakysiu kad soni kokybe gera ?

O kaip ikelti sound record 

Zmones keicia ir gauna ko nori, gauna tyliai veikiancia bet vienetai tokiu. tai siuo momentu tik su ausinem ir tenka zaist jas naudojant nko nesigirdi. Jei be ausiniu zaidziu ir tv padidinus garsa jo nesigirdi irgi kol neuzdedi pauzes ir tada prasideda garsu sinfonija. Nu vienu zodziu vistiek bsndysiu keist nes man nepriimtinas dalykas kad sony kisa savo broka kuri prando prastumti kaip gera konsole ir zmones turi susitaikyti su ju nesamonem. Jei visi grazintu jas gal pasikeistu poziuris i kokybe.

Redagavo SoulMaster

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
prieš 2 valandas, SoulMaster parašė:

Zmones keicia ir gauna ko nori, gauna tyliai veikiancia bet vienetai tokiu. tai siuo momentu tik su ausinem ir tenka zaist jas naudojant nko nesigirdi. Jei be ausiniu zaidziu ir tv padidinus garsa jo nesigirdi irgi kol neuzdedi pauzes ir tada prasideda garsu sinfonija. Nu vienu zodziu vistiek bsndysiu keist nes man nepriimtinas dalykas kad sony kisa savo broka kuri prando prastumti kaip gera konsole ir zmones turi susitaikyti su ju nesamonem. Jei visi grazintu jas gal pasikeistu poziuris i 

Ką tik, TomyGun parašė:

Palaikau tave,bet ka ten pakeisi kai jie palaiko sony centre ir siuncia atgal arba siuncia kita kuri identiska:) sutinku ir su tuom kad garsas skirtingas buna ir islosti galima,as lyginau savo pirmaja ps5 su pardavejo,ir su antraja kuria jis man issiunte tai visos skleide ta coil whine tik ta antroji tyliausiai,:)) as netikiu kad yra ps5 pas kazka kur tik ausintuvas girdisi,arba jie meluoja arba uztepe garsui ne  pralaidu silikona kaip keletas zmoniu youtube;) š**** cia su ta sony gaunasi,as pats galvoju pereisiu demons souls,parduosiu imsiu xbox pabandymui:)

Redagavo TomyGun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
Prieš 35 minutes, TomyGun parašė:

as pats galvoju pereisiu demons souls,parduosiu imsiu xbox pabandymui:)

Taigi gavai gerą konsolę, leido pakeisti. Ko taip nusivylei iškarto (bent jau taip atrodo). Taigi neužilgo išeis Returnal, Horizen 2 turi išeiti, Naugty Dog gal kitiems metams kažką iškeps. Su Microsoft tu turėsi viską ta pati, bet negalėsi žaisti Sony žaidimų. Aš tai Xbox vertinčiau kaip antrą konsolę prie PS5, jeugu jau labai norisi, bet tikrai nepagrindinę.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
Prieš valandą, Javelin parašė:

Taigi gavai gerą konsolę, leido pakeisti. Ko taip nusivylei iškarto (bent jau taip atrodo). Taigi neužilgo išeis Returnal, Horizen 2 turi išeiti, Naugty Dog gal kitiems metams kažką iškeps. Su Microsoft tu turėsi viską ta pati, bet negalėsi žaisti Sony žaidimų. Aš tai Xbox vertinčiau kaip antrą konsolę prie PS5, jeugu jau labai norisi, bet tikrai nepagrindinę.

Na gal pasikarsciavau taip pasakes,joa jinai nera bloga ar garsiai dirba kaip kad pas kitus,bet mane siek tiek nervuoja kad zaidimai ne 4k,pvz bf5 ar warzone ant xseriesx 4k ir 60fps o sony b***** 1800p ,whyyyy,ir dar no vrr,aisku as nusisneku,nepardavinesiu nu nors jau kolkas nes noriu palaukti siek tiek,ghost of tsushima pabandyt,tu rekomendavai,pazejau youtube-uzkabino:)) abe soulstorm iseis april for free for ps plus users,bet pagrinde jeigu ir toliau bus ne pilnas 4k o ant xseriesx multiplatformos duksis geriau tai pardavinesiu vienareiksmiskai:))nes ekskliuzyvai keli tik sony patinka,visa kita multiplatformos..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

Cia ne gelezies klausimas o dev'u ir paciu sony politinis reikalas. Sony nera susikoncentrave i senu zaidimu gerinima (nepaisant keliu zaidimu kurie multiplatformoms eina ir exclusive); ju fokusas i naujus zaidimus.

Xbox kai neturi jokiu exclusive ka pasiulyti belieka leisti ir optimizuoti geriau senus zaidimus ir fokusa mesti ant game pass.

Man tas game pass isvis kazkoks asmeniskai nereikalingas zaidimas. Kai per diena palosi tik 2 val - 3 val kam tas game pass. Va su ps nusiperki kompakta ir losi kol pereini po to parduodi, su game pass butu kad zaistum viska bet iki galo nieko ir nepereitum. 

Laiko klausimas kada sony suduos savo smugi atgal, manau jie irgi ruosiasi ir tures ka parodyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
Prieš 20 minučių, Eiviokas parašė:

Cia ne gelezies klausimas o dev'u ir paciu sony politinis reikalas. Sony nera susikoncentrave i senu zaidimu gerinima (nepaisant keliu zaidimu kurie multiplatformoms eina ir exclusive); ju fokusas i naujus zaidimus.

Xbox kai neturi jokiu exclusive ka pasiulyti belieka leisti ir optimizuoti geriau senus zaidimus ir fokusa mesti ant game pass.

Man tas game pass isvis kazkoks asmeniskai nereikalingas zaidimas. Kai per diena palosi tik 2 val - 3 val kam tas game pass. Va su ps nusiperki kompakta ir losi kol pereini po to parduodi, su game pass butu kad zaistum viska bet iki galo nieko ir nepereitum. 

Laiko klausimas kada sony suduos savo smugi atgal, manau jie irgi ruosiasi ir tures ka parodyti.

Ir coil whine istaisys pilnumoj manau,tik db jiems tikrai galvos neskauda,startas geras,apie 4.8mln vienetu parduota,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
Prieš 11 minučių, TomyGun parašė:

Ir coil whine istaisys pilnumoj manau,tik db jiems tikrai galvos neskauda,startas geras,apie 4.8mln vienetu parduota,

Teisingai, ir su coil wine gerai eina, tik duok? Sony magija. Nemanau kad iki galo ištaisys, panašu kad  su vienokiu ar kitokiu 80% eina. Tai technologija galėjo per tuos kelis men. atiderinti. Reiškias nelabai išeina arba neapsimoka. Bet tie žaidimai po 70e tai mane nervuot pradeda. Žiūriu įsismagino ir nežada sustot (Returnal?)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

Visa info parodė, kas garsą skleidžia ir kaip taisyti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
Prieš 5 minutes, Javelin parašė:

Teisingai, ir su coil wine gerai eina, tik duok? Sony magija. Nemanau kad iki galo ištaisys, panašu kad  su vienokiu ar kitokiu 80% eina. Tai technologija galėjo per tuos kelis men. atiderinti. Reiškias nelabai išeina arba neapsimoka. Bet tie žaidimai po 70e tai mane nervuot pradeda. Žiūriu įsismagino ir nežada sustot (Returnal?)

Tai kad 70-80 eur tuoj normali kaina bus. Žaidimų kainos jau labai daug metų nekito.

Technologijos tobulėja, prie žaidimų laiko kuriant praleidžiama vis daugiau natūralus procesas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Atsakyti į šį klausimą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.