jerry

Xbox One S vs Xbox Series S

Rekomenduojami pranešimai

b***, neiškraipyk realybės , kad nežaidžiau! ? ps ir ps2 turiu iki šiol ,ps 3 esu turėjęs pasiskolinęs. Ir nei viens neprilygo pc ? va kai xbox 360 nusipirkau , tai pc pradėjau praktiškai nebežaist. ( nebent gerbiamąjį postal , kurio deja nėr konsolėse) o po xbox ss nusipirkimo pc net nebuvau įjungęs nei karto ??

Beje nesakau ir kad š****. Sakau tik kad pervertinta tų fanbojų klykavimų ir tt. Dar kai ne konsolščikas buvau ,tai labai mėgau į games lt puslapį nueit ir sony fanbojus pyzdavot ?? tada aišku pozicija buvo už pc ir xbox ar wii fanus irgi bučiau pyzdavojės ,jei jie būt kažką nerealaus klykavę. Bet tų platformų fanai adekvatesni ? 

Redagavo jerry

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@jerry, ko tu išvis taip parinės, tai galu gale tik žaidimai ir nieko aš nenoriu iškraipyt. Smagu kad užaugai ant konsolių. Aš tai ne. Ir Doom ir Heretic ant PC esu perėjęs.  Visą laiką turėjau neblogą PC į kurį pinigus kišdavau. Nėjo man to metu ant konsolių pereiti, nes kai tą pati Dead Space jau galėjau tos pačius 1440p60fps žaist, tai pamačius Xbox 360 versija 720p30fps, na nekaip nekilo noras pereit, negalėjau aš į tai žiūrėt. Bet viskas pasikeitė su praėjusia konsolių karta, ypač Pro versijom. Atsimenu tikrai kurį laiką svarsčiau XBox One X (na ir pavadinimai tie Maiku) ar PS4 Pro, tai nežiūrint ddiesnio Box galingumo persvėrė Playstation, nes jau kuri laiką buvau apie tokį stebuklą girdėjęs kaip Last of Us, baisiai norėjau išbandyt nuo ko čia visi eina iš proto. Apsisprendžiau, pabandžaiau ir iki šiol nenusivylaiu.  Nebuvau aš joks Sony fanas, viską žaidimų kokybė persvėrė. Apskritai tas tik juodai baltas požiūris yra nesveikas visame kame. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va ,va didžiausias (ir turbūt vienintelis pranašumas) sony yr pavadinimai ? ps, ps2, 3,4,5 - viskas aišku ir faina. A mikrosofc grybą konkrečiai pjauna.. ir gūglo paieškai trukdo ir šiaip.

Nors xbox SS skamba gerai ??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip @jerry, dėl visko kaltas Bilas Gatesas? Sony foreva? Exclusivu niekam neatiduosim?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš valandą, Javelin parašė:

Exclusivu niekam neatiduosim?

Nesijaudink ,godžioji sonia pati atiduos ??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš valandą, jerry parašė:

Nesijaudink ,godžioji sonia pati atiduos ??

Visas postas buvo:yao:, tikios supratai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Paprotinkit kaip ir iš kur pirkti game pass ultimate kad nebučiau užbanintas kad veiktu ir neturėčiau problemų.

Kadangi esu naujokas tai bet kokia info butu naudinga. Kiek suprantu Lietuva neturi oficialaus palaikymo tad ir kilo klausimas. Jei butu oficialiai nesukčiau galvos. Gal jau buvo tokia tema tad atleiskite kad nelabai turiu laiko ieškoti.

Ačiū.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rinkis regiona kuriame kainos patrauklesnes...

as pasirinkes US.. gamepass pirkdavau eneboj.. bet cia jau kyla "problemos" kadangi norint aktyvuoti reikia naudotis VPN.. ultimate gamepass 3men gaudavosi apie 30euru...

jei nenori jokio vargo tai rinkis UK arba kita koki Europos regiona...

yra variantu kur galima gauti uz 30euru ir 13men ultimate gamepass, bet ten jau daug sunkiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kai buvau naujokas ,pasirinkau anglus, dėl game pass problemų nebūna. Bet problema svaro kursas. Jis b*** vis kyla??? tai daba rinkčiausi Airiją - ten eurai , o misliju žaidai ir akcijos turėtų kai angluose būt.

A jei nori pigiausiai - tai Argentina. Ten aišku paburt tenka ir neaišku ar ilgai nebanins dar to varianto. Tai čia ne naujokui? rinkis Airiją

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del argentinos tai niekas nebanins, nes ten oficialios MS kainos..

tiek, kad norint is ten nusipirkt reikia ieskot tarpininko kadangi lietuviskos korteles netinka.. o aktyvuojant zaidima reik naudotis vpn...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 1 valandą, WirmiS parašė:

del argentinos tai niekas nebanins, nes ten oficialios MS kainos..

tiek, kad norint is ten nusipirkt reikia ieskot tarpininko kadangi lietuviskos korteles netinka.. o aktyvuojant zaidima reik naudotis vpn...

O kaip Revoliut kortelė ji aptarnauja labai daug valiutų, ar čia dar daugiau povandeniniu akmenų yra nei manau. VPN irgi ne problema. Klausimas ar VPN turi būti įjungtas žaidžiant ar tik aktyvacijos metu reikalingas?

Ką pasakytumėte apie tai, radau pas lenkus.

XBOX GAME PASS ULTIMATE 12 + 24 (36 mėn.) + EA  198 zlotai verčiant į eurus apie 43 EU gaunasi.

Redagavo Ricia5
Papildytas tekstas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai ne tik kortelę ,bet ir paypal pririšęs prie niko , tai man bet ką perkant tiesiai iš mikrosofto parduotuvės , paypal automatiškai konvertuoja eurus į svarus.

Vpn aktyvacijos metu reikalingas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 7 valandas, Ricia5 parašė:

O kaip Revoliut kortelė ji aptarnauja labai daug valiutų, ar čia dar daugiau povandeniniu akmenų yra nei manau. VPN irgi ne problema. Klausimas ar VPN turi būti įjungtas žaidžiant ar tik aktyvacijos metu reikalingas?

Ką pasakytumėte apie tai, radau pas lenkus.

XBOX GAME PASS ULTIMATE 12 + 24 (36 mėn.) + EA  198 zlotai verčiant į eurus apie 43 EU gaunasi.

revolut netinka nes revolut registruotas anglijoj.. nesvarbu kiek kokiu valiutu ji aptarnauja..

vpn reikalingas tik redeaminant koda.

parasciausiai susirasti tarpininka. jis uz zaidima paprastai uzsideda 1-2eurus.

kai kur argentinos kainos stipriai pigesnes uz pvz: US

daba Alan Wake Remastered argentinoj kainuoja apie 9eur, o us apie 22eur

ir daug tokiu variantu galima rasti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas gali paaiškint tokį paradoksą - tarp visų game pass prenumeratų parduotuvėj dar prieš Kalėdas atsirado variantas mėnesius už vieną pinigą. Bet paspaudus ant jo nieko nevysta ??? 

Gal per telefą ar pc su vpn pabandyt užeit?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai cia kai pirma karta uzsisakyneji game pass tai pirmas menuo kainuoja 1 $

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.