Nahalas

Chipai uz 120lt

Rekomenduojami pranešimai

Taigi susirasiau su Ps2servisas@gmail.com ir jie man pasiule tokius chipus uz 120lt - matrix,modbo,m7 auto2, kaip manot ar neperdaug uzsisauke ? ir nenurode tiksliai kokia versija ar cia bus geri chip ? Ir kuri patartumete rinktis is ju pateiktu ? taip taip cia yra daug temu apie chipus ir panasiai bet nera zmoniu komentaru ir panasiai ir tinkanciu man...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kad to hardo neapsimoka cia ir pirkti pas mane fat modelis, vien tas gale esantis specialus hard pajungimas iseina apie ~150lt su shipingu + dar hardas... man iseitu visa slim konsole... tad hardas nebus naudojamas. bet noriu naudot flasha...

Ne į temą

Matrix yra tik infinity ar yra ir paprastas ?
Redagavo Nahalas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

USB flash stai cia yra nesamone.Kam tu ji naudosi seivam persikelt.Tai cia su betkokiu chipu ta padarysi.Rinkis matrix infinity cia geriausias cipas.Modbo vienareiksmiskai š****.Savo nuomone pasakiau.Kai turejau ps 2 buvo isvis nezinomas problemu neturejau tik ,kad programos neveike.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

USB as noriu tik vienam dalykui filmam jei tik eitu normaliai per ji ziuret... daugiau man usb niekam nereiktu, kiek skaiciau zaidimu loadingai ilgai kraunasi tai to man nereikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi susirasiau su Ps2servisas@gmail.com ir jie man pasiule tokius chipus uz 120lt - matrix,modbo,m7 auto2, kaip manot ar neperdaug uzsisauke ? ir nenurode tiksliai kokia versija ar cia bus geri chip ? Ir kuri patartumete rinktis is ju pateiktu ? taip taip cia yra daug temu apie chipus ir panasiai bet nera zmoniu komentaru ir panasiai ir tinkanciu man...

tai vat kaina priklauso nuo to ar arti ar toli stovi chipo kojeles jai arti tai sunku prilituot ir brangiau o jai tuli tai savaime ajsku lengviau prilituot ir pigiau

tai vat kaina priklauso nuo to ar arti ar toli stovi chipo kojeles jai arti tai sunku prilituot ir brangiau o jai tuli tai savaime ajsku lengviau prilituot ir pigiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip su tais matrix infinity cipai. jiew visiems modelias skirti? nes ziuriu ju yra keli modeliai

Modchip PS2 Matrix Infinity 1.54

Modchip PS2 Matrix Infinity 1.93

Modchip PS2 Matrix Infinity 1.99

Modchip PS2 Matrix Infinity 2.0

tai kaip suprantu tas 2.0 naujausias skaitosi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del cipu,uz 120 litu turbut visi supranta kad cipas nebus originalas - http://www.modchipstore.com/Matrix-Infinit...1-12-16202.html

butu idomu suzinoti kas turite tikra originalu matrix infinity cipa ir kiek kainavo jo idejimas.

as naudoju modbo 3.0 modbo 4.0 modbo760 modbo745 modbo750 m-7 (gal 5variantai) magic pro m-7 super7 E17 ir kt. cipus

vieni lengviau lituojami i tam tikras versijas kiti palaiko dvd9 ir paleidzia papildomas programas.

jei turite klausimu ar nusiskundimu pasistengsiu atsakyti i visus dominancius klausimus.Mindaugas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip, mano manymu, tokia kaina yra per didele, vertinant tai, kad visgi konsole jau sena. Jei cia su visa instaliacija tada dar pilnai suprantu - kaina visai padori, ir kaip suprantu, esi pilnai nusprendes tai atlikti, tad nepradesiu tau siulyt pagalvoti ar verta, gal verta labiau investuoti i naujos kartos konsole (ps3 ar xbox360), kuri taip pat jau gan senai rinkoje...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.