Džekeris

Ar verta pirkti 4K 120hz televizorių?

Rekomenduojami pranešimai

Superinis pirkinys, sveikinu? Taip, geras 4K HDR išpildymas vertas visko, visi Hercai nublanksta?

Bus man dilema ateity OLED ar LG MiniLED.

@bigisk, Sorento?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pritariu geras pirkinys, kaina kandzioja bet kai galvoji kad perki minimum 5 metam kazkaip ne taip ir liudna. As isivaizduoju ta emocija kai pasistatei ir pamatei vaizda... :) Cia kaip mane buvo turejau senuka phillips full hd 55" pavargusi 2012 metu, perejau ant QLED 80T 75" tai kino teatras tiesiog namie, maniske net pergyveno kad per didelis akys laksto ir nemato (dabar jau sako kad dar noretusi 10" :D ) o jau HDR content'as pasaka ko nebuvo praeitame.. :) aisku OLED > QLED 
Sveikinu. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad išvis neliūdna, kai toks geras pirkinys, o dabar 2020 m TV kainos pats ledas, kur tai matyta kad 77" OLEDą gali už vos ne 3K Eurų paimt, kai visą laiką po 4 buvo. O Įstrižainės nebūna perdaug (beveik). 65" TV labai greitai pats tas pasidaro, norisi daugiau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kainos eurais, ne taip jau ir gazdina :D jeigu visgi verstum atgal i LT tai nebuciau pagalvojes pirkti tv uz 7-10k litu :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats kartais įdomumo dėliai vis į Litus paversdavau, bet jau baigiu atprast. Alga visgi Eu gaunam. Aš išvis eurooptimistas esu ir už vieningą EU. Pvz. Manau Britai didėlę klaidą padarė, sušiko jų senojį karta tautos jaunimui ateitį kaip turi būt. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 21 valandą, Javelin parašė:

Superinis pirkinys, sveikinu? Taip, geras 4K HDR išpildymas vertas visko, visi Hercai nublanksta?

Bus man dilema ateity OLED ar LG MiniLED.

@bigisk, Sorento?

Aga, bet ir herzu 120. ir hdmi 2.1. :)  Jo Sorento UM

prieš 21 valandą, Eiviokas parašė:

Pritariu geras pirkinys, kaina kandzioja bet kai galvoji kad perki minimum 5 metam kazkaip ne taip ir liudna. As isivaizduoju ta emocija kai pasistatei ir pamatei vaizda... :) Cia kaip mane buvo turejau senuka phillips full hd 55" pavargusi 2012 metu, perejau ant QLED 80T 75" tai kino teatras tiesiog namie, maniske net pergyveno kad per didelis akys laksto ir nemato (dabar jau sako kad dar noretusi 10" :D ) o jau HDR content'as pasaka ko nebuvo praeitame.. :) aisku OLED > QLED 
Sveikinu. :)

Zmona po sav ta pati pasake. kad didesni galima imti :rukidding:

• Patinka 1
  • Cha cha 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.