SHin

PS3 Keli klausimai

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Tai va nusipirkau PS3 ir turiu kelis klausimus:

1. Kaip laikyti PS3 geriausia, paguldyta ar stačiai?

2. Ar įmanoma iš orginalaus disko perrašyt į kita koki įrašomąjį diską, ir ar eis tas perrašytas zaidimas?

3. Kaip užsiregistuoti http://uk.playstation.com/registration/ ?

Na kolkas tiek. Iškart Ačiū visiems kurie padės :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1 - Yra skirtingų nuomonių, bet patariama paguldyta. (Čia dėl BD įrenginio)

2 - Nebent turi BD rašantį įrenginį. NEIS

Redagavo Skeith

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikas,dėl laikymo nėra skirtumo. O playstation network registruokis pagal uzenio adresus butinai teisingus pwz uk susirask uk zemelapi ir ieskokis duomenų... paprasta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Gulsciai, o siaip isties kaip tau patogiau...

2. Zaidimo is disko neperkelsi, kaip sakant turi tureti zaidima, kad ji zaistum. Aisku eina atsisiusti zaidimus is PSN, bet cia jau kitas reikalas.

3. Paprastai, kur cia problemos? Kai kuriose salyse registruojantis reikalauja tikslaus adreso.

Tai tiek kolkas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū už atsakymus :)

Kai aš užsireginu paspaudziu sign up o reikia kita šali nurodyt ar nesvarbu aš lithuania nurodau gerai? ir toliau nk neduoda ten i el pasta turetu pass atsiust? nes kai reginies niekur neduoda jo vesti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai aš užsireginu paspaudziu sign up o reikia kita šali nurodyt ar nesvarbu aš lithuania nurodau gerai?

Jau atsirado sąraše Lithuania? Geras... Kai aš registravausi, tai dar nebuvo. Pasirinkau Russia. :) Bet kažkodėl vistiek visur rodo, kad aš tipo iš UK... ;) Šiaip, jei tikrai jau atsirado galimybė pasirinkti Lietuvą, tai taip ir daryk. Nes pvz, aš nurodęs kažkokį fiktyvų adresą, nesijaučiu visiškai ramus dėl to, ką gali sugalvoti Sony, kada nors ateity, dėl netikrų adresų... Juk matosi, kad mano IP tikrai ne iš Russijos (ar UK)... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau atsirado sąraše Lithuania?

Dar nera ziurejau

Ne į temą

Bet jei atsirastu ,tai nemanau ar leistu mums pasikeist sali is UK i LT su tuo paciu niku ?

Tektu turbut nauja nika kurt ?

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet jei atsirastu ,tai nemanau ar leistu mums pasikeist sali is UK i LT su tuo paciu niku ?

Ne į temą

Neleistų. ;) Aš jau bandžiau dėl įdomumo pasikeisti šalį - neleidžia. Galima keisti tik miestą ir gatvę... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Neleistų. ;) Aš jau bandžiau dėl įdomumo pasikeisti šalį - neleidžia. Galima keisti tik miestą ir gatvę... ;)
Ne į temą

tai syta zinau kad negalima keist ,bet ar leistu uz pinigus pasikeist kaip Xbox

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar ka reikia vesti Čia?

Nuotrauka

Ačiū visiems :D

Redagavo SHin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesinervuok juk pats taip pasidarei, ardyk ir valyk tada kitos išeities nėra... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ten kur renkiesi ar sub-account ar master tai pasirink master jeigu pirma kart reginiesi, o jei ne pirma tai ten irasyk kito acc duomenis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.