MaRiuS1117

Ps2 prijungimas prie interneto

Rekomenduojami pranešimai

Turiu as toki PS2 slim 70004, turiu network acces disk, turiu zebra interneta.

Ikisu ethernet kabeli i slima ijungiu ta network acc disk, ir nemoku ten nustatymu nustatyt gal galite padet, pas mane zebros routeris Pirreli (ikisus ta kabeli i pc intikas veikai iskart)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nebutina kisti ta acces disc, isijungi koki online zaidima ir ten jungiantis online kai prasys pasirinkti ten visokius nustatymus automatic padarysi ir galesi lost. Bent as taip dariau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o gal kas zino ar ima daug megu kai online losi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neturetu daug megu imti, nes kai losi stipriai lagintu jei zaidimui reiketu didelio megabaitu srauto...

Na cia jau nuo neto priklauso ir lagas ne tik nuo jo greicio :) kitiems nakti netas veikia kaip vejas o piko metu jie keikiasi :) o del traffico tai nzn as niekada neloses :) siaip manau zmones kurie turi neta galetu pasinaudoti skaiciuokle ir paziuret kiek 1h zaidimo naudoja neto :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O pvz jeigu ant mano neto uzdetas paswordas, tai man auto negalima spaust, nes automatiskai neprijunks ? Ar visvien rinktis auto connection ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O pvz jeigu ant mano neto uzdetas paswordas, tai man auto negalima spaust, nes automatiskai neprijunks ? Ar visvien rinktis auto connection ?

Bandyk auto, jei neveiks istrinsi is kortos tuos neto nustatymus ir tada galesi bandyt ne auto :D .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.