ViPeRkillz

Call of Duty: Modern Warfare 2

Rekomenduojami pranešimai

Iskart perspeju kadangi jau nuleakino, kad ramiai su spoileriais!

Visi norim vienodai isbandyti si geri, taigi negalvokit kad visi tokie nekantrus ir jau losia!

Cia aisku galioja visiem zaidimam bet kadangi cia toks ne "seip sau" ir tikrai daugumos laukiamas, priminsiu :lol:

Naudojam

[spoiler][/spoiler]
tagus jei labai reikia, dekui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na va perejau, bent man ydomesnis nei 1 :lol: Teliko ant VEteran pereit ir Spec-Ops.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man neveikia su 1.61 fw :/

Neveikia nes reikia paleisti su activate.iso. Cia blogas rls reikia laukti geresnio.

P.S. TRL jau yra naujas rls.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neveikia nes reikia paleisti su activate.iso. Cia blogas rls reikia laukti geresnio.

P.S. TRL jau yra naujas rls.

Atsigauk zmogau, su 1.61 turi pasileist nereik ten jokiu active.iso. O del release tai viskas ok

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsigauk zmogau, su 1.61 turi pasileist nereik ten jokiu active.iso. O del release tai viskas ok

Tai kodel jau kiek matau antram zmogui nepasileidzia su iX 1.61? LM komentaruose rase kad kazkam irgi nepasileido su iX 1.61. Ir TRL parasyta tam naujam RLS "The PFI/Video does not verify because it is Wave 4. The other rip has an invalid/missing video partition, which is why it does not boot on iX 1.61 [without an activation disk].

This rip *should* match the retail game 100%, however I advise against playing the game online before the day of release.

To all those that downloaded the previous release, you just need to patch the video partition with the correct data."

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su siuo relyzu viskas tvarkoje, 3 pazystami paleido ant 1.61 tad neskiesk tu nieko. Jei butu buves blogas relyzas, tai ir patchinant butu buve blogai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su siuo relyzu viskas tvarkoje, 3 pazystami paleido ant 1.61 tad neskiesk tu nieko. Jei butu buves blogas relyzas, tai ir patchinant butu buve blogai

Tikekimes tavo tiesa. Beto as nekalbu apie patchinima. Patchindamas as galiu paleisti ir ant iX 1.5. Bet nepachinant norint pasileisti reikia activate.iso

P.S. Ka tik paziurejau Xbox-Sky ten irgi raso kad reikia activate.iso net ir ant iX 1.61.

RocafellaSquali

2009-10-31 23:51:05

Some are reporting that it doesn't play unless activate.iso is used, even on iXtreme 1.61?

If anyone has either the Samsung or Benq drive in their 360 along with the "Official" version of iX 1.61 (from Xbins), could you please report back on whether this boots on it without using activate.iso?

Last edit RocafellaSquali 2009-10-31 23:54:32

jimjones

2009-11-01 06:52:48

you need the activate.iso for 1.6 and 1.61.

or hitachi 1.51.

Last edit jimjones 2009-11-01 07:57:40

Big_Wadger

2009-11-01 09:17:00 Warning!!

The video partition isnt correct for a wave 4 game

P.S.S Dar radau irodymu kad reik activate.iso

is www.warez-bb.org

EDIT #1 For 1.61 Users: There have been reports that for some strange reason this release (MW2 WAVE 4) NEEDS the Activation disc in order to make it boot...Scratches head... BUT IT WORKS!

EDIT #2 For 1.61 Users:There is 100% confirmation that this game is working flawlessly on 1.61 WITH the Activation disc... Scratches head... BUT IT WORKS!

Redagavo Hancock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tykejaus ilgesnio Campaing ,na bet tiek to,patiko labai :D Pritrauke,tai vienu prisedimu ir perejau .. Paziuresim kaip ten Spec-ops eisis.

Neabejotinai geriausia siu metu saudykle,gavom to ko ir tykejomes :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tykejaus ilgesnio Campaing ,na bet tiek to,patiko labai :D Pritrauke,tai vienu prisedimu ir perejau .. Paziuresim kaip ten Spec-ops eisis.

Neabejotinai geriausia siu metu saudykle,gavom to ko ir tykejomes :P

O tu kaip pasileidai zaidima su 1.61 ar naudojai active.iso ? Ir is kur parsisiuntei zaidima ? Is torrent .lt ar LM ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parsisiunciau is LM ,kadangi mano xbox palaiko tik wawe2,tj naudojau ta programa kad is wawe4 perkurtu i wawe3,o tada kita programike kad is wawe3 perkurtu i wawe2 ,tiesiog idejau zaidima ir viskas veike :D beje mano romas benq ,kiek girdejau ant hitachy nieko nereikia ..

(tos programos yra LMe )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidimas geras, smagi šaudyklė, bet... Nu priešų tai atsiprašau... Galėjo kažką smagesnio prigalvot, dabar nesibaigiantys priešai - minios jų. Nepatinka man toks dalykas. Visa kita - super. : )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geras, patiko man, bet man atrodo galima kurti dar ir mw3 temą kažkodėl man atrodo kad bus toliau story :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geras, patiko man, bet man atrodo galima kurti dar ir mw3 temą kažkodėl man atrodo kad bus toliau story :D

Kaip tu pasileidai ? Su 1.61 ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

matosi kad zaidimas ne i SP buvo koncentruotas.uz tokio ilgio Campaign tai tyliu krc..kaip ir su 1 buvo, bet cia lygtai dar trumpesnis.taigi dziaugiasi visi MP fanatai...geriausia metu saudykle?...please..aisku del pardavimu ir del MP bus wou !!!.. :D bet is pacio zaidimo net nera ka prisimint..

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.