ViPeRkillz

Call of Duty: Modern Warfare 2

Rekomenduojami pranešimai

pati žiauria vieta ir graudžiausia kai Ghost'ą nukalė. Gaila man jo buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Modern Warfare 2 Official Launch Trailer

Oficialiam treileriui jie pasirinko butent Eminemo nauja daina "Till I Collapse" is jo albumo "Eminem Show". beje cia girdim ir 50 Cent,kuris taip pat pasake pora eiluciu Spec Ops rezimui. taigi nebloga reklama visiem,tiek zaidimui,tiek abiem atlikejam sakyciau..

o cia naujas 50 Cent singlas "Crime Wave" skamba beje .bent jau man tai ju muzika visai tinka tokiam zaidimui. :thumbsup4:

Ne į temą

mano manymu tikrai gera reklama atlikejam,pvz as , po sito treilerio pagalvojau kad cool tai visai kieta daina ir atsisiunciau visa albuma paklausyt,dauguma zmoniu po sito tikrai nusipirks jo nauja albuma bei galbut 50 cento kuris iseis neuzilgo taip..bent jau man tai dauguma dainu ar atlikeju as taip surandu kas man patinka,butent per zaidimus,filmus,anime,ivairius AMV, isgirsti kokia daina ir ji tau istringa tiesiog..tada ieskai tos dainos ar viso albumo...niekada tikrai nebuciau klauses daugumos grupiu ar daina jei ne video zaidimai,treileriai,anime ir kiti video klipai kuriuose jos buna panaudotos.
Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki norejau pasiteiraut kuris ripas geresnis . Butina kad veiktu ant fw 1.61 (be active.iso) ir kad po isleidimo datos praeitu abgx360 ?

Is torrent.lt

Call Of Duty Modern Warfare 2 XBOX360 RF FIXED-TL

Ar LM

Call of Duty Modern Warfare 2 USA RF-XBOX360-RRoD

Dekui uz atsakymus.

Redagavo res5ect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki norejau pasiteiraut kuris ripas geresnis . Butina kad veiktu ant fw 1.61 (be active.iso) ir kad po isleidimo datos praeitu abgx360 ?

Is torrent.lt

Call Of Duty Modern Warfare 2 XBOX360 RF FIXED-TL

Ar LM

Call of Duty Modern Warfare 2 USA RF-XBOX360-RRoD

Dekui uz atsakymus.

Is torrent.lt, nes ta is LM reik su activate.iso paleisti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko sau, cia kai kas jau yra zaidima skesai isilgai pereje, o as dar tik per release date bandysiu losti ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko sau, cia kai kas jau yra zaidima skesai isilgai pereje, o as dar tik per release date bandysiu losti ;)

As ir , delto ir ieskau geriausio rip kuri turim ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ir , delto ir ieskau geriausio rip kuri turim ;)

na tas is LM puikiausiai veikia ant 1.51 bent jau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na su activate.iso LM versija veikia puikiai, gal ir neverta perdarineti i wawe3 kadangi, kai upgeidinsi FW is 1.6 i nauja tada tas wawe3 jums nebeveiks. As issikepiau activate ir dabar losiu su juo tiek tekken6 tiek modern warfare 2. Tiesa jau perejau. Sakyciau trumpas zaidmas kaip ir pirmtakas, bet toks itraukiantis. Gal gerai, kad trumpas ,kokybiskas ir itraukiantis tada tikrai neatsibosta. Sekmes kas dar neperejot !;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu pats su fw 1.61 losi ?

Pats as dar laukiu release date. Siaip pas mane iX 1.61 tai as siusios is torrent.lt O internete yra informacijos kad tas kur LM idetas reikalauja activate.iso net ir su iX 1.61. Dar lygtais sioje temoje ir rasiau apie tai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va galit jau zaisti kas su UK profiliais, nes keli draugai is UK jau gavo zaidima (pre-order). ;) Jeigu visu nesbanino dar :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats as dar laukiu release date. Siaip pas mane iX 1.61 tai as siusios is torrent.lt O internete yra informacijos kad tas kur LM idetas reikalauja activate.iso net ir su iX 1.61. Dar lygtais sioje temoje ir rasiau apie tai.

Nu as ir tada ta Fixed ismeginsiu . Dekui :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.