ViPeRkillz

Call of Duty: Modern Warfare 2

Rekomenduojami pranešimai

errr... man irgi patiko zaidimas kai kita diena palosiau..matyt ne tad diena pradejau lost..ar nuotaika ne ta buvo :) na tik biski ten keista buvo lost prisimetes teroristu ir saudyt rusus beginklius vargsus vietinius gyventojus,bei mentus po to. terorizmo aktas kaip ant delno !!! wtf !!!!! ir dar ant ko pavare . ant ruskeliu !! nu jo.. :D

ei pasirodo saudyt visai idomu :D isskyrus i vietinius gyeventojus..hmmm dabar primeskit jei ten butu misija lietuvos oro uoste ir taip pyskintum visus is eiles...nekokia ta teroristo duona tureciau pasakyt... :D

tai gal nors spoil užmestum? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

errr... man irgi patiko zaidimas kai kita diena palosiau..matyt ne tad diena pradejau lost..ar nuotaika ne ta buvo :) na tik biski ten keista buvo lost prisimetes teroristu ir saudyt rusus beginklius vargsus vietinius gyventojus,bei mentus po to. terorizmo aktas kaip ant delno !!! wtf !!!!! ir dar ant ko pavare . ant ruskeliu !! nu jo.. :D

ei pasirodo saudyt visai idomu :D isskyrus i vietinius gyeventojus..hmmm dabar primeskit jei ten butu misija lietuvos oro uoste ir taip pyskintum visus is eiles...nekokia ta teroristo duona tureciau pasakyt... :D

per daug cia biski spoilini manau :) ir tame oro uoste tai jo,sokas toks biski buvo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nereik čia tų spoilerių, buvo jau šitas traileris apie tą ėdimą įmestas youtube :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nesupratau, neįtiko kažkas, niežti užpakalį kad per anksti išėjo ar kas? Nepatiko - neloškit, o dabar deda ant game bile kaip, man atrodo nebereikalo game gavo metų šaudyklės įvertinimą, jei jau taip viskas blogai.

Jeigu kažkas pasakys, kad Super Mario geriausias metų FPS irgi tikėsi ir aiškisi, kad stumia bilekaip? Aš nesakau, kad žaidimas blogas, jėtau, ir nesakau, kad nepatiko. Man PATIKO! Tikrai patiko, tokios addictive šaudyklės senei neteko lošt, bet pavardyjau ir kas nepatiko. Nesuprantu kodėl jum nepatinka kai žmogus apsako tokį akivaizdų dalyką kuris nepatiko ir čia užstumia jau ne ant žaidimo, o ant žmogaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu kažkas pasakys, kad Super Mario geriausias metų FPS irgi tikėsi ir aiškisi, kad stumia bilekaip? Aš nesakau, kad žaidimas blogas, jėtau, ir nesakau, kad nepatiko. Man PATIKO! Tikrai patiko, tokios addictive šaudyklės senei neteko lošt, bet pavardyjau ir kas nepatiko. Nesuprantu kodėl jum nepatinka kai žmogus apsako tokį akivaizdų dalyką kuris nepatiko ir čia užstumia jau ne ant žaidimo, o ant žmogaus.

Ne į temą

nes jie taip daro..na arba jau nebedaro ant kai kuriu..nes jegu nera... :) visi zaidimai turi ir bloguju pusiu aisku..ne visom dienom juk norisi tiek daug saudyt.bet ca gerai kad nors yra ivairesniu misiju.man tai labiausia patiko ginklai ..mmmmm..sitoks arsenalas ..as dar visus isziuriu atidziai kur nuejas uz kampo..faini ginkliukai ..ehhh...del to vien verta visus imegint..labai gerai atrodo ir pan..tikrai prilygsta kokybe net ir KZ2 ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

matosi kad zaidimas ne i SP buvo koncentruotas.uz tokio ilgio Campaign tai tyliu krc..kaip ir su 1 buvo, bet cia lygtai dar trumpesnis.taigi dziaugiasi visi MP fanatai...geriausia metu saudykle?...please..aisku del pardavimu ir del MP bus wou !!!.. :) bet is pacio zaidimo net nera ka prisimint..

Ne į temą

Ir man tas pats.Esmė ta, kad ir kaip bebūtų gaila išaugu iš žaidimų amžiaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ir man tas pats.Esmė ta, kad ir kaip bebūtų gaila išaugu iš žaidimų amžiaus.

Ne į temą

jo jo ir dar svarbu su kuo bendrauji..na kaip ,,jei su jaunesniais tai dar biski pajauneji zinai... :) pas mane tai isaugimo jau nera, as jau peraugau kelis kartus visus tuos tipo geimerius,jau kelios kartos pasikeite ju :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaidimas ziauriai patiko perejau visa geima tai mano megstamiausia misija buvo buti ne kareiviu o ten kai tarp rusu mafijozu ejom ir taskem viska is eiles :) bet seip atrode geimas norm buvo tokiu vietu kur jau bega kurnors ir soka ir nedasoka pradeda slyst tai galvoju kaip visada pagaus draugelis ir uzstrauks i virsu bet kartais nustebino nes visai buvo netaip kaip maniau :D tikrai nuostambus geimas ir manau 2009 m geriausia saudykle :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei kas dar nezinote, pereja zaidima yra bonus misija muziejuje (nu ten seip tokia ant prikolo), ja galite rast nueje i select mission > museum.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ant sunkiausio lygio lost biski per daug frustracijos manau jau..siaip idomu aisku nes reikia tiharint nuo kiekvienos kulkos,nes viena pataiko ir jau lavonas buni...o siaip niekas nesaudo po viena ten pas juos ..gal kiek jau per geras ju pataikymas buna ant sunkiausio lygio,atrodo kad jie isvis nedaro klaidu ir taves tik ir laukia kol iskisi nosi.aisku kai kurios misijos norm ir ant sunkiausios lost betyra tokiu kur nu nh ...gali plaukus nusiraut kai koks zioplys islenda is kokio lango ir paleidzia serija i tave..ir vel nuo pradzios checkpointo varai.. :grt: bet kadangi jau losiu zaidima 2 karta tai matyt patiko nu...dar ne vienos saudykles nelosiau kelis kartus.. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pritarciau Scalmanui del zaidimo sunkiausiu lygiu. Bent jau kai pirma modern warfare zaidziau sunkiausiu lygiu, tai kai kurios vietos pasirode suskriptintos. Pvz.: eidamas paskutine misija tai buvo vietu kur zaidimas uzseivindavo buvo tik po kokiu 3 priejimo prie tos vietos, nors pries tai buvau priejas ta vieta ir gerokai toliau(bet neseivindavo), tai vadinas per mazai zuves buvau kad seivintu :idea: O tai sitam ar tas pats jei sunkiausiu lygiu zaidi ?

Redagavo kestokas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pritarciau Scalmanui del zaidimo sunkiausiu lygiu. Bent jau kai pirma modern warfare zaidziau sunkiausiu lygiu, tai kai kurios vietos pasirode suskriptintos. Pvz.: eidamas paskutine misija tai buvo vietu kur zaidimas uzseivindavo buvo tik po kokiu 3 priejimo prie tos vietos, nors pries tai buvau priejas ta vieta ir gerokai toliau(bet neseivindavo), tai vadinas per mazai zuves buvau kad seivintu :idea: O tai sitam ar pats jei sunkiausiu lygiu zaidi ?

na nzn checkpointai kartais tikrai keistai atsiranda,lygtais kai nusauni atttinkama priesu skaiciu ar kazkaip..gali stovet toj pacio vietoj ir gausi kelis checkpointus viena po kito kai normaliai papilsi priesu..del zuvimo nzn,keisciausia kai gauni checkpointa budamas apsuptyje ir tada zuni ir vel atsirandi tarp tu paciu priesu ir vel ..krc pasaka be galo gaunas ;)..yra tokiu nemalonybiu aisku..kai tu is belekokio atstumo su dragunu taikaisi,o jie i tave per ta laika is AK47 pataiko is ten,ir is pirmo suvio.. ;) suprantu kad cia labai sunkus lygis..bet ..hmm

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nzn checkpointai kartais tikrai keistai atsiranda,lygtais kai nusauni atttinkama priesu skaiciu ar kazkaip..gali stovet toj pacio vietoj ir gausi kelis checkpointus viena po kito kai normaliai papilsi priesu..del zuvimo nzn,keisciausia kai gauni checkpointa budamas apsuptyje ir tada zuni ir vel atsirandi tarp tu paciu priesu ir vel ..krc pasaka be galo gaunas :D..yra tokiu nemalonybiu aisku..kai tu is belekokio atstumo su dragunu taikaisi,o jie i tave per ta laika is AK47 pataiko is ten,ir is pirmo suvio.. :D suprantu kad cia labai sunkus lygis..bet ..hmm

Ne į temą

gal pas priesa yra enemy seeking bulets :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar buvo misija kur reikejo sniego motocikla vairuot?

taip,

2a misija berots. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.