pleckaitis

Need For Speed : ProStreet

Rekomenduojami pranešimai

Labai teisingai įvertino :) Bus EA "kept" žaidus.

As tai net tiek neduociau... :) mano vertinimas 0.2 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai prastas zaidimas. EA daro tiktai suda.

Atsimenu kokie faini buvo nfs3, nfs:high stakes, nfs: hot pursuid 2 and ps2 ir ps1. Tai buvo zaidai. Variau juos iki nukritimo. O dabar? Paskutinis meslas pasidare is nfs serijos. Ir mane stebina vienas dalykas, kaip sitas š**** sugeba parsiduoti daugiau nei 1 milijona kartu???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai prastas zaidimas. EA daro tiktai suda.

Atsimenu kokie faini buvo nfs3, nfs:high stakes, nfs: hot pursuid 2 and ps2 ir ps1. Tai buvo zaidai. Variau juos iki nukritimo. O dabar? Paskutinis meslas pasidare is nfs serijos. Ir mane stebina vienas dalykas, kaip sitas š**** sugeba parsiduoti daugiau nei 1 milijona kartu???

Supranti visos NFS dalys buvo gan geros pries sita, zmones nezinojo ka perka nes galvojo kad jei tai NFS tai cia liuks geimas bet nusipirko visiska s**a ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jau dbr tai netiku kad EA galetu kaska dar prasciau isleist!!! bet ta pati galvojau kai carbon isleido bet kaip matot yra prasetesniu. Nu dar paziuresim kitais metais ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu man asmeniskai tai ish nfs serijos geriausia yra: hot pursuit 2 ir NFS underground 2

o pro streetas tai totalus crapas neradau nei vieno dalyko kuris man jame patiktu.. net ta autosculpt ideja yra kvaila ir neishpletota.. bet kitas man labai patinkantis dalykas tai buvo performance tuning/Dino wa ten tai jega savo masina sutvarkyt.. atsimenu su draugeliu kai wis perdarinedavom: wienas rinkinys driftui ktias dragui ir t.t

pirmas seriajs perejau, galvojau kad toliau pageres.. ne velnio.. pas mane pc pabuvo kokia savaite jis ir lauk skrido... tikiuos atkurs kazka panasesnio i street racing be wisu tokiu ishpustytu trasu bei wisokiu naujausiu "super" automobiliu ( Naujesne skylien wersija... blyn man ir senos pilnai uztenka ;) )

o seip kokios jusu megstamiausios masinos ish serijos mano tai TOYOTA SUPRA ir NISSAN SKYLINE(senasis modelis ;) )

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai muscle masinos wisos patinka del ju ir zaidziau prostreeta ir carbona

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Toyota celice, ar kaip ten tariasi bet labiausiai man sita masina patiko, tiek isvaizda, tiek valdymu ir tiek greiciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isejau jau beveveik visa is pradziu ydomu paskui labia gerit pabosta, nes nieko naujo neatsiranda ir tiuningo mazai wisko mazai as jy verinciau kazkur 5.5/10

Redagavo Lauryz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad zaidimas toks "visai nieko" tai tik pirmine tavo nuomone. Palauk, padarysi pertrauka ir tada nei is tolo nenoresi i ji ziuret :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

patarkit apsimoka pustis carbon ar tokspat "crap" kaip ir u ruvals kuri 1 min palosus begi trinti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rivals tikrai neblogas, carbon vien grafika atbaido. Ir išviso, išmėginkit Juiced 2: HIN ir Midnight Club 3 ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.