pleckaitis

Need For Speed : ProStreet

Rekomenduojami pranešimai

Paskutiniu metu esu nusivylęs NFS serijomis, todėl kažkaip nelabai laukiamas šis žaidimas, nemanau, kad jis pranoks mano lūkesčius. Kažkaip ne ir viskas..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O man atrodo kad si serija islaipins is duobes NFS.Su carbon taip nemaniau,bet ant PSP norisi isbandit :cry: Pasiilgau to gero NFSU2 tuning....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Carbon tai tikrai mano nuomone prasciausias NFS darbas! Bent ant psp carbon tikrai buvo liewas! Ant pc nelosiau nes nera tokiu galimybiu.. Geriausias NFS : porshe ir U2. Nu bet kiek zmoniu tiek nuomoniu :cry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Geriausias NFS : porshe ir U2./quote]

Jo ce tai grynai tiesa :cry:

O del NFSPS tai yra vienas dabar laukiaumausiu zaidimu ant PSP :cry: Ir dar GT laukiu :cry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jo laukimas ilgas,tik kad nebutu slamstas ;) Pasiiligua U2 tuning... O kaip ant PSP NFSU tuning yra?Negalu izbandyt,neturu pakrovejo(zmogus apgava),o PSP isikrove.Eisu ritoj pirkt pakrovejo ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ant current-gen tai nieko super nebus manau. Viskas "stoves" ant pagaliau i NFS serija atejusios next-gen grafikos. Del simuliatoriaus labai abejoju, bet ka nors panasaus i Porshe pilnai galetu sukurt...

Tiesa sakant treileriai daigiau nei efektingi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Porshe kaip simuliatorius tai nebuvo ipatingas.. Tik pacios masinos, teises buva galima laikyt ir pns.. va tas buvo idomu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man pvz:butu ydomiau jeigu reiketu po daug parduotuviu vazinet.o ne kaip carbon zaidime.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad tik nebutu taip: ant PC viena istorija o ant PSP kita.

pritariu... but geriau kad but istorija ta pati, tada uztektu su viena konsole praeit :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.