Saraz

Guitar Hero: Metallica

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, už savaitės išeis Guitar Hero Metallica (LM jau yra). Kadangi Metallicos ir World Tour gitaros tokios pačios, tai gal žinote, kur Lietuvoje galima rasti tik gitarą (arba ir su mikrofonu)? (skelbimai, parduotuvės)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gitaros vien is parduotuves negausi, o gitara plius zaidimas 400lt www.gerakaina.lt , siulau pirkt is ebay, man neispakuota gitara su atsiuntimu kainavo 160lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia yra tik radau tu GH III ,bet pasiknisęs gali ir tik gitarą rasti :)

Mačiau jau šitą, bet čia gitara yra GH III, o aš norėčiau world tour, ar metallica, nes ten gitaros turi dar papildomus touch mygtukus. O gal kas parduodat world Tour gitara?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien perėjau Guitar Hero: Metallica su bugnais ant Expert + , dabar po biški bandau dainas 100% padaryti, bet nesvietiškai sunku xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki , atsisiunčiau šį žaidimą , nes esu metallicos fanas :lol: Tačiau aš xbox 360 įsigijęs neseniai ir turiu tik du pultelius. Nors ant guitar hero 3 galima ir su pulteliu žaist , kodėl neleidžia ant GH : Metallica ? Liepia butinai prijungt ausines su mikrafu ir dainuot , o pvz gitaros versijos ner kad su pulteliu galečiau grot.. Kas čia yra ? Ar yra vaistų nuo to kaip sakant , gal kas žinot ? Dėkui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su pulteliu gali žaisti tik GH 2,3 ir Aerosmith, visos kitos dalys reikalaują instrumentų

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.