FeatFest

Meta kazkoki error'a

Rekomenduojami pranešimai

Turiu xbox360 naudotas gal koki menesi. Ir kaip zaidziu man meta toki errora "This disck is unreadable" nebepamenu ar rase kazkokius skaiciukas ar ne. Susinervavau isjungiau errora ir ejau salin nuo xbox(toks dalykas atsitinka gan retai, bet uztat vistiek neramu xbox tai naujas). Rasytas zaidimas i Verbatim DVD+R DL, nera jokiu ibrezimu. Katik ismete ta error'a losiau fable II buvau perejas puse zaidimo i nui i nafik uzsiseivinauant pacio erro'ro ir praradau seiva/charakteri :). Gal kas turit minciu kas per velnias darosi mano x'ui ? Nepyk uz negrazius zodzius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu xbox360 naudotas gal koki menesi. Ir kaip zaidziu man meta toki errora "This disck is unreadable" nebepamenu ar rase kazkokius skaiciukas ar ne. Susinervavau isjungiau errora ir ejau salin nuo xbox(toks dalykas atsitinka gan retai, bet uztat vistiek neramu xbox tai naujas). Rasytas zaidimas i Verbatim DVD+R DL, nera jokiu ibrezimu. Katik ismete ta error'a losiau fable II buvau perejas puse zaidimo i nui i nafik uzsiseivinauant pacio erro'ro ir praradau seiva/charakteri :). Gal kas turit minciu kas per velnias darosi mano x'ui ? Nepyk uz negrazius zodzius.

taigi lb daug ripostinta apie tai jau yra forume,nejau nesi skaites kad taip nustebes? 95% kad blogai (silpnai) irasineja dvd romas kuriuo rasei zaidima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenuskaito disko. Arba žaidimas blogai įrašytas, arba diskas subraižytas, arba problemos su dvd romu. // Pasiskaityk forume, jau ne viena tema buvo tokia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaiciau, ziurejau (biski (kelis puslapius)), bet neradau. Diskas verbatim dvd+r dl nesubraizytas, x'o lazeris negali buti nusilpes. Tik nezinau del pc dvd rom

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaiciau, ziurejau (biski (kelis puslapius)), bet neradau. Diskas verbatim dvd+r dl nesubraizytas, x'o lazeris negali buti nusilpes. Tik nezinau del pc dvd rom

nusipirk nauja dvd roma i pc ir viskas bus ok :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokiu patartumet kokybisku geru romu ? Nic nieko nenusimanau apie tokius dalykus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokiu patartumet kokybisku geru romu ? Nic nieko nenusimanau apie tokius dalykus :)

pioneer-tai tikrai geri, nec ir lygtais neblogi...

Ne į temą

as pats rasau su isoriniu liteon,tai gan neblogai iraso kaip ir...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kvailas klausymas, bet gal eitu kaip nors nuloadinti Fable II seiva, nes kai loadinu tai man pakimba box'as. Gal zinot kokiu budu ar gal turit minciu ? Nes ziauriai gaila tokio charakterio. Baisiai tingiui vel eiti iki ten... Vel isnaujo woodcuter kletis, blacksmith... :) :@

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kvailas klausymas, bet gal eitu kaip nors nuloadinti Fable II seiva, nes kai loadinu tai man pakimba box'as. Gal zinot kokiu budu ar gal turit minciu ? Nes ziauriai gaila tokio charakterio. Baisiai tingiui vel eiti iki ten... Vel isnaujo woodcuter kletis, blacksmith... :) :@

pastebejau kad tau vis nelaimes tai su joystiku tai su pacia konsole man rodos ne tau x360 skirtas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali visko buti :D Likimas man parodys kas man skirta :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.