tVenc

PSP 1000 ir PSP 2000 atrisimas

Rekomenduojami pranešimai

Mano PSP versija 5.00 uzsisakiau pandora batarke turetu greit atvest tai dabar klausimu kilo:

1. Ar galima drasiai is 5.00 versijos su Link situo gidu nusistacius i tarkim 3.90 M33 laust ar butina man downgradint versija?(Taspats klausimas ir PSP2000)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o 5.00 i 5.00 M33? Bet ta prasme kazkokios butent versijos nereikia ant bet kokios versijos rasyt neuzsibrikins?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano tinkamas dar ne toks durnas :D.

Tiesiog taip:

Yra versija 5.00 tai as db tiesiai is jos su ta programa pasidares kad i 3.90 M33 viska sudejes i PSP ir iskart galiu taip sakant laust ar man reikia PSP pasiverst 3.90 o po to su ta programa i 3.90M33.

Redagavo Th1cKA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labas, ziurek as neseniai nusipirkau PSP ir dabar noriu zaisti zaidimus is memory stick, kaip tai padaryti? ar butina vesti kazkur kad ji atristu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei neseniai tavo nenulauziamas lauk kol nulaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu pas tave psp su Date Code 7c tai tu jo nenudowngradinsi :D

Kokį tu čia šūdą mali?....

7c lengvai atsiriša... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nereikia ant zmogaus pykt sumaise ant 1 skaiciaus. Bet dar mano klausimas neatsakytas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nereikia ant zmogaus pykt sumaise ant 1 skaiciaus. Bet dar mano klausimas neatsakytas.

Neatrišto psp tu nenulauši be pandoros... ir oficialios fw tu niekaip be pandora nenudowngradinsi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu b***** nu as ne to klausiu. Vis randa prie ko prisikabint. As ir pandora turiu ir viska. Ar galima SU PANDORA, DATACODE 6C is versijos 5.00 OFW be jokiu versijos nuleidimu tiesiai i 3.90 M33 versija keist?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turetu galeti, bet reik MS kad jis iskart irasytu, as tai buvau sau rades kad iskart i 3,71 M33 versija irase.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu b***** nu as ne to klausiu. Vis randa prie ko prisikabint. As ir pandora turiu ir viska. Ar galima SU PANDORA, DATACODE 6C is versijos 5.00 OFW be jokiu versijos nuleidimu tiesiai i 3.90 M33 versija keist?

As is 5.03 rasiau i 4.00 M33 ir viskas normaliai gavosi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.