FeatFest

ESET NOD32

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Man iskilo tokia problema su ESET NOD32. Antivirusine puiki tik kad pries savaite mane ESET'as informavo kad antivirusines duomenu baze neupdeitinta iki reikiamos versijos. Spaudziu update ir raso kad neteisingas username ir password. Ziurejau, ieskojau internete usernam'u password'u ir kiek radau nei vienas netinka... Ziurejau torrent.lt siustis ESET'a su crack'u. Siunciausi kelias versija (Smart security, buissnes edition ir pan. ). Visoms versijoms tas pats... Beje kai man mete ispejima naudojau paprasta ESET NOD32 antivirusine versija berots buvo 3.65 ar kazkas panasaus. Dabar atsiosiuntes esu ESET NOD32 Antivirus 4 4.0.315.0. Tai galvoju kad yra geresniu (greitesniu, patikimesniu) antivirusiniu negu ESET'as, nes as jau nuo jo "bajeriu" jau pavargau... Esu naudojas Avast, bet su juo nelabai mokejau naudotis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As pats naudojiau pora dienu ESET NOD32 Antivirus 4 4.0.315.0 ,tai pasigavau pora virusu kuruos vos nevos istriniau ,tai vel su grizau prie senos ESET.NOD32.Business.Edition.v3.0.672.Incl.Fix-CONDOM po kolkas syta man geriausei veikia, kol neatsiras geresnis cd-key su crack ESET NOD32 Antivirus 4

tol as jo dar nesirasisiu ,nes vel prisigaudisiu kokiu nesamoniu

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galetum pasakyti kur siustis ta kur naudoji ? Torrrent.lt ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as dar senesne naudoju, su is antros versijos serijos, gyvenime nereikia jokiu key vedinet. ant resursu ziauriai lengva kompui ir visada atsinaujina savo updeitus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar galit kasnors numesti link iskur siustis kad man nebutu tokiu bajeriu kaip su sita kur naudoju ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu kiek as ziurejiau tai ant Nod32 v4 dar nemaciau Fix

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na galima ir bandyt su FIX'ais kas man neveike :/

as tai naudoju prisegta faila apacioj, ten atnaujinami raktai.. tai suvedi viena ir kol updatina tol updatina.. poto nauja suvedi ir tt...

Copy_of_Nod32keys.rar

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziurejau narkat'os linka, bet nemoku as irasyti jo :| Ten daug knyguciu (4) zinau kad reikia jas atidaryti ir t.t. bet neina setupo paleisti...

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad labai prasta ta nod32 antivirusine. Pats turejau, galvojau gera, bet virusu prisigaudziau, tai sita nieko nerasdavo. Isirasiau nemoka Avira ir ji tikrai labai gerai gaudo, nors ir nemokama

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek pamenu tai Avira negaudo virusų realiu laiku. O šiaip siūlyčiau Kaspersky, yra programėlės kurios atstato trial versija, ir galima naudotis vėl be problemų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
FeatFest ten biski suspaustas levai, reikia kekviena knygute atsispaust atskirai ,ten vel bus knigutes ,visas tas knygutes atspaustas sudek i folderi ir vel atspausk jas, ten jau reiks tik viena atspaust knygute,o paskui tik Setup paleidi isirasai ir paskui Fix paleidi restarta kompui padarai ir viskas ,ir gali updeitint ,bet kartais buna kad ta pacia diena tau neupdeitins ,palauksi kokia pora dienu gal ir maziau ,gal ir ta pacia diena tau padaris update automatiskai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.