eQuity

X360 fleshinimas nesant tik DVD-ROM

Rekomenduojami pranešimai

Ar butina meistrui nesti visa konsole, ar galima butu nunesti tik DVD-ROM ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar butina meistrui nesti visa konsole, ar galima butu nunesti tik DVD-ROM ?

na jei meistras netures xboxo tai jam reikalinga ir konsole. siaip mano kai fleshino nusinesiau ir konsole,bet jis issieme dvd roma,pajunge srove nuo savojo,nufleshino ir idejo roma atgal.su mano patestavom ir viskas veike. cia manau susiskambint ir susitart reiketu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jei meistras netures xboxo tai jam reikalinga ir konsole. siaip mano kai fleshino nusinesiau ir konsole,bet jis issieme dvd roma,pajunge srove nuo savojo,nufleshino ir idejo roma atgal.su mano patestavom ir viskas veike. cia manau susiskambint ir susitart reiketu.

O tai buna dar kokiu klaidu, kad po nufleshinimo reikia tikrinti, ar jeigu nesciau tik DVD-ROM manes neapgautu meistras? Planuoju nesti pas Dima ar koki kita zinomesni meistra. Redagavo eQuity

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su liteon be pacios konsoles berods nieko nepadarysi, nes reikia rakta istraukt is motinines, net bent tu jy turi is ankstesnio flashinimo ir dbr nori tik perflashint... O su kitais roomais tai lyg ir nebutina konsole nes tik pakeicia fw, o ne visiskai istrina...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su liteon be pacios konsoles berods nieko nepadarysi, nes reikia rakta istraukt is motinines, net bent tu jy turi is ankstesnio flashinimo ir dbr nori tik perflashint... O su kitais roomais tai lyg ir nebutina konsole nes tik pakeicia fw, o ne visiskai istrina...

tai tas raktas juk ir dvd rome yra,be to mano liteonas ir yra,o konsoles nereikejo. patikrinom tik del visa ko...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu gal ateis kasnors is meistreliu ir parasys ar tikrai nebutina pati konsole :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu gal ateis kasnors is meistreliu ir parasys ar tikrai nebutina pati konsole :D

tikrai nebutina. ramiai gali nesti tik dvd rom'a :D o pats xbox'as irgi nera butinas netgi meistrui tureti, jei jis turi connection kit'a.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikrai nebutina. ramiai gali nesti tik dvd rom'a :D o pats xbox'as irgi nera butinas netgi meistrui tureti, jei jis turi connection kit'a.

O tai labai gerai tada, nesiu meistrui tik pati DVD-ROM :D

tikrai nebutina. ramiai gali nesti tik dvd rom'a :) o pats xbox'as irgi nera butinas netgi meistrui tureti, jei jis turi connection kit'a.

O tai labai gerai tada, nesiu meistrui tik pati DVD-ROM :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.