SPfanas

ps3 gedimas geltonas diodas dega

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

zaidziant isijunge , kai prilieciau on jungikli nustojo mirkseti ir dege raudonai pastoviai, toliau prilietus isijungia sekundei uzsidega zalia paskiau geltona sekundei ir isijunge su raudonu mirksejimu.

susizinojau kad gali buti hdd kaltas nusipirkaju kita jis nepadeda. vistiek tas pats. jjuk negali buti spec hdd for ps3:)

nesinori galvoti kad vaizduske parejo.....

garantijos nebera pirkau 1 sav po pasirodymo . jau 3 metai kaip turiu ligtai....

2009 03 28

zodziu yra taip kai pradejo geltona mirkseti sviesele sugedo ps3 taip kad bms nebemoka taisyti, jau visa savaite niekas nezino kas atsitiko, gali buti kad perkaito o perkaisti neisivaizduoju kaip galejo, visada ps3 stovejo atviroje vietoje, bet salia plazminio tv, ora eme is kambario puses, neikertu kaip galejo perkaisti, probleme ne hdd ne maitinimo bloke, dar kazkokia pasta keite ligtai, (BMS nustate). gal tai atsitikti del nustatymu, nes ligtai viska kas su vaizdu susijje buvau ijunges ant full :) max ir panasiai.... nebepamenu, o cituacijja dab tokia kad turiu ps3 su istrigusiu disku, ir niekas nezino kas jai istikruju atsitiko.

Redagavo SPfanas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikas ir man taip pat buvo motinine parejo vesk taisyt jei garantinis jei ne ieskok ebajuje motherboard ps3:)))sekmes!!!!

Redagavo Tomazz25

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

OHo baisokas variantas...nieko neradai internete apie toki gedima?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sitas tavo gedimas vadinasi "The Yellow Led of Death". Paieskok YouTube. Daug video yra apie sita gedima. sekmes. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sitas tavo gedimas vadinasi "The Yellow Led of Death". Paieskok YouTube. Daug video yra apie sita gedima. sekmes. :)

Ne į temą

wtf? cia jau kaip nat x360 rrod, nuo ko jis kyla? delko gali atsirasti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekada nesidomeau nuoko jis kyla, bet manau susije su BD lazeriu. Daugkas sako kad kaip taip buna neina isimti disko. ;D

Va ka tas kur antrame video dare:

So I called Sony, they said I was out of luck, and that I need to take it to the nearest Sony Store (3000mi away). So I took it back to where I got it, and they said "oh, very sorry. Here... have an 80GB one instead." and I said "Thanks."

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paskaitinejau del "Yellow led problem" radau info kad tai gali but susije su maitinimo sistemos gedimu su PS2 chipo perkaitimu

arba pati sistema perkaito.

Tu jos nelaikei kur nors spintelej?? nes as savo buvau ikises i TV staliuka tai nerealiai uzt pradejo, kad net baisu !

dabar isemiau laikau ant stalo kad gerai vedintusi

Galvoju reikes savo PS3 isardyti ir isvalyti nuo dulkiu, kad butu kuo mazesne perkaitimo galimybe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paskaitinejau del "Yellow led problem" radau info kad tai gali but susije su maitinimo sistemos gedimu su PS2 chipo perkaitimu

arba pati sistema perkaito.

Tu jos nelaikei kur nors spintelej?? nes as savo buvau ikises i TV staliuka tai nerealiai uzt pradejo, kad net baisu !

dabar isemiau laikau ant stalo kad gerai vedintusi

Galvoju reikes savo PS3 isardyti ir isvalyti nuo dulkiu, kad butu kuo mazesne perkaitimo galimybe

Gali bandyt daryt Fan Test. Bet jis veikia tik ant 40GB ir man atrodo ant nauju 80GB modeliu. Bet del jokiu gedimu ar nesusipratimu manes nekaltink. :D

Va video:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirmieji video kur rodo kad ta geltona sviesele taip ir man yra:(

console visus 3 m buvo atvirojje vietoje. salia tv , ora imdavo is tospacios pjuses kaip ir tv , bet nemanau kad del to galejo perkaisti.

o ji man visada osdavo netaip kaip cia tas testas, bet osdavo po kokiu 5 min nuo ijungimo, ir nuo pirmos dienos.

nieko sugedo tai saugedo. cia juk pirma partija buvo, o as kaip patrakes begau pirkti, iki siol gal jau tos ligos isgyditos, ar dar tebera? kazka girdejau kad dab procai jos meaziau kaista ir el maziau naudoja. perejo prie 40nm. ligtai.

kur geriausiai pirkti, kad su garantija butu ir pigiau gauti eitu, nes tie bms mane nervina.

p.s bms sake vakar kad sendie paskambins bet kaip visada nepaskambino... as taip ir zinojau.

Redagavo SPfanas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

console visus 3 m buvo atvirojje vietoje. salia tv , ora imdavo is tospacios pjuses kaip ir tv , bet nemanau kad del to galejo perkaisti.

o ji man visada osdavo netaip kaip cia tas testas, bet osdavo po kokiu 5 min nuo ijungimo, ir nuo pirmos dienos.

nieko sugedo tai saugedo. cia juk pirma partija buvo, o as kaip patrakes begau pirkti, iki siol gal jau tos ligos isgyditos, ar dar tebera? kazka girdejau kad dab procai jos meaziau kaista ir el maziau naudoja. perejo prie 40nm. ligtai.

kur geriausiai pirkti, kad su garantija butu ir pigiau gauti eitu, nes tie bms mane nervina.

p.s bms sake vakar kad sendie paskambins bet kaip visada nepaskambino... as taip ir zinojau.

Tas osimas kaip tam Fan Test tai ten specialiai taip ijungi kad dulkes pravalyti. Ten siaip jei taip uze tau Fan Test nedarant tai jau problema buvo. Fan Test yra daroms specialiai. Isjungi PS3 gale su ta knopke dedi pirsta ant "Eject" ir laikai. Ijungi ta knopke gale ir laikai pirsta ant "Eject" kol taip osti pradeda.

O tu pirkti neskubek kol BMS nepaskambins. Paziurek ka tie sakys. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka galiu pasakyt apie manaji ps3 buvo toks gedimas pats ps3 issijunginedavo nezinojau ka daryt zaidi kanors ir p*** issijunge galvoju gal perkaista kiek ijungi tiek issijunge bet nevisada taip buvo kaip uzeidavo budavo po savaites issijunginet pradedavo visaip, tai vienu zodziu pas mane buvo 160gb buvau isidejas paskuj galvoju isidesiu sena 40gb hdd isidejau ir neissijunge iki siol viskas normalei veikia tai va hdd reiskia buvo kaltas mano online id galiot34

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galiot34 juk tu esi batlefield bad compani zaidejas :D kazkaip ziuriu cia puse lankaciuju is mano draugu kuriuos jau pazystu :)i

nesako dar nieko tie bms buvau nuvaziaves tiesiai pas juos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galiu pasiulyti PS3 40GB (is naujuju laidu) su garantija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.