pashis

dvd romu svapinimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki!

turiu xbox pro jasper ir sena savo xboxa kuriame stovi hitachi 0078 fleshintas. jai svapinciau cdromus ar man veiks? ar geriau fleshinti jasperi? ir kos cdromas jasperi stovi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

neapsimoka,nes ta pati velniava butu ka ir nauja fleshint. be to nauji liteon geriau ir diskus skaito nei kad hitachi.

Ne į temą

o is kur pirkai xbox pro jasper ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki!

turiu xbox pro jasper ir sena savo xboxa kuriame stovi hitachi 0078 fleshintas. jai svapinciau cdromus ar man veiks? ar geriau fleshinti jasperi? ir kos cdromas jasperi stovi?

nera siaip tokio pro yra tik premium, elite ir arcade.

o del dvdromo tai ji fleshink o ne keisk kitu, nes vistiek darbas panasus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nera siaip tokio pro yra tik premium, elite ir arcade.

o del dvdromo tai ji fleshink o ne keisk kitu, nes vistiek darbas panasus.

pirkau bestbuy buvo ivardintas kaip pro na, bet jo principe ten taspats premium tik kad motina skirias, o jau kitu specifiniu dalyku nezinau. kas liecia pavdinimus arkeidzas kitaip core elite visad elite, o premium dar kazkur mates tik xbox 360na ir ta pro. bet neverta diskutuoti sia tema juk cia jau offtopikas :D

tai pala kas man geriau is to liteono? juk man nesunku isiardyti ta xboxa ir su svapinti cdromus koks man pliusas is to liteono?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tu manai taip paprastai apkeisi dvd romus ir tau veiks? tikrai NE! reikia kad dvd romo ir motinines atitiktu '' key'' o ta padaryt nemaziau darbo nei kad kita nufleshint. o liteon'as geriau tuo kad jis naujas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

pirkau bestbuy buvo ivardintas kaip pro na, bet jo principe ten taspats premium tik kad motina skirias, o jau kitu specifiniu dalyku nezinau. kas liecia pavdinimus arkeidzas kitaip core elite visad elite, o premium dar kazkur mates tik xbox 360na ir ta pro. bet neverta diskutuoti sia tema juk cia jau offtopikas :D

tai pala kas man geriau is to liteono? juk man nesunku isiardyti ta xboxa ir su svapinti cdromus koks man pliusas is to liteono?

Ne į temą

tai ir uzdek OFFtopic tag'a kad netycia negautum ispejimo :D va taip kaip as padariau

nu ne vien isardyt reikia xboxa ir pakeist, juk reikia istrauk is jo lite-on'o rakta (KEY) tada ta rakta irasyti i hitachi.

o kad istraukt rakta reikia naudoti spec iranki (spear ar koki kita) tai jeigu tu tiek gaili tai jau liteon nufleshinimas lieka peace of cake. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paprasciausiai sukeitus dvd irenginius neveiks, nes kiekvieno xboxo dvd irenginys unikaliais raktais yra susietas su pagr. plokste, todel tavo atveju norint pakeisti dvd reikia pirma istraukti liteon dvd rakta ir ji isiuti i hitachi dvd. Tokioj proceduroj prasmes nelabai matau, geriau nuflashint liteona

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Suprnati, ta hitachi islupus ir idejus reiktu is naujo flashint pagal naujo xboxo motinines rakta kad suristu, tai tik daugiau darbo ir be to jau naudotas roomas, o gausis tas pats nes abu reiktu flashint :D

Ne į temą

Biski pavelavau :D nes buvau uzkroves ir nulekes pavalgyt :/
Redagavo Samadielka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Suprnati, ta hitachi islupus ir idejus reiktu is naujo flashint pagal naujo xboxo motinines rakta kad suristu, tai tik daugiau darbo ir be to jau naudotas roomas, o gausis tas pats nes abu reiktu flashint :)

Ne į temą

Biski pavelavau :) nes buvau uzkroves ir nulekes pavalgyt :/

va kaip aishkiai atsaket :) beja liteona sunku fleshint? sudetingiau nei 0078?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra gidu forume kaip tai daryti, sunkiau tik tuo kad reikia isgaut motinines rakta uztrumpinus kontaktus :) Bet siaip ar taip kad ir keistum rooma vistiek reiktu isgaut rakta, todel falshink liteona :)

Redagavo Samadielka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra gidu forume kaip tai daryti, sunkiau tik tuo kad reikia isgaut motinines rakta uztrumpinus kontaktus :) Bet siaip ar taip kad ir keistum rooma vistiek reiktu isgaut rakta, todel falshink liteona :)

wtf? trumpinti na girdejau apie tokius dalykus, o cia pavojinga ar kaip didele rizika kazka privelti? ir kaip suprantu cia sudetingesnis procesas nei 0078 fleshinimas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei tiesias rankas turi ir zinai, ka darai, tai nera sunku. Taciau jei drebi visas, tai nerekomenduojama daryt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wtf? trumpinti na girdejau apie tokius dalykus, o cia pavojinga ar kaip didele rizika kazka privelti? ir kaip suprantu cia sudetingesnis procesas nei 0078 fleshinimas

Trumpinti nieko nereikia, tik reikia pasidaryt sitoki nesudetinga "pribumbasa" is tranzo, poros varzu, COM porto "mamkes", kuo plonesnes adatos ir jo pagalba istraukti raktus. Sita procedura pati svarbiausia flashinant liteon'a, nes neturint raktu arba turint blogus raktus liteon'a sugadinsi nepataisomai

http://xbox-experts.com/e/tutorial.php?n=flashyourliteonf

Redagavo Ric

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.