Ric

Seivu perkelimas i kita HDD

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, nusprendziau pasikeist savo xbox'a ir iskilo klausimas kaip perkelt zaidimu seivus i kita HDD.

Kiek radau info inete, tai kaip suprantu yra tik du budai: 1. Memory Unit'as arba 2. Data Migration Kit'as

Klausimas ar yra dar koks kitas budas norint perkelt seivus i kita harda jei neturi ne vieno is tu dvieju daiktu?

Is anksto dekui uz atsakymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gali isimti hdd is case'o ir pasijungti prie pc, na aisq jis nera toks paprastas kaip kiti 2, bet uztad jis nieko nekainuoja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali isimti hdd is case'o ir pasijungti prie pc, na aisq jis nera toks paprastas kaip kiti 2, bet uztad jis nieko nekainuoja.

Deja sitas budas nepriimtinas, nes prarandama garantija :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Deja sitas budas nepriimtinas, nes prarandama garantija :D

Na hdd garantija nera tokia svarbi, nes jie negenda.

Dar gali pasiskolint is kokio draugo MU ir persikelt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na hdd garantija nera tokia svarbi, nes jie negenda.

Dar gali pasiskolint is kokio draugo MU ir persikelt.

Ko gero taip ir reiks daryti, nes £30 moket uz vienkartini MU panaudojima kazkaip ranka nekyla :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaiciau jog galima ta kit perkelt seivam gaut tiesiai is microsofto per ju supporta, tik nzn ar i lietuva siuncia.. Gal kas bande ir zino?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pvz man hardo ten išardymas tai vien malonumas yra, nereiktų jo čia bijot taip. Bet ar visais atvejais 100% tikimybė, kad seivai perkelti veiks ant naujo hdd ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pvz man hardo ten išardymas tai vien malonumas yra, nereiktų jo čia bijot taip. Bet ar visais atvejais 100% tikimybė, kad seivai perkelti veiks ant naujo hdd ?

Na isardyt harda man nera jokios problemos, nes mano darbas ir yra kompus priziuret ir remontuot, bet prarast garantijos del kazkokiu niekingu seivu nesinoretu. Juk xbox'uose yra naudojami standartiniai 2.5" diskai, o kaip zinia kietas diskas yra viena dazniausiai gendanciu detaliu kompiuteriuose. Bet palyginus su savo kitom daznesnem problemom (RROD ir t.t.) xbox'e atrodo tarsi ten daugiau niekas ir negenda :D , todel esu isitikines, kad ir hardu pakankamai juose "pareina"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na isardyt harda man nera jokios problemos, nes mano darbas ir yra kompus priziuret ir remontuot, bet prarast garantijos del kazkokiu niekingu seivu nesinoretu. Juk xbox'uose yra naudojami standartiniai 2.5" diskai, o kaip zinia kietas diskas yra viena dazniausiai gendanciu detaliu kompiuteriuose. Bet palyginus su savo kitom daznesnem problemom (RROD ir t.t.) xbox'e atrodo tarsi ten daugiau niekas ir negenda :) , todel esu isitikines, kad ir hardu pakankamai juose "pareina"

nu gal kai HDD stovi pc tada genda dazniau, bet xboxuose tai retas atvejis, neteko girdet nei lietuvoj nei uzsienio forumuose.

kai stovi xboxe jis maziau dirba negu stovedamas pc, maziau dyla :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu gal kai HDD stovi pc tada genda dazniau, bet xboxuose tai retas atvejis, neteko girdet nei lietuvoj nei uzsienio forumuose.

kai stovi xboxe jis maziau dirba negu stovedamas pc, maziau dyla :angry:

Na tikekimes, kad butent taip ir yra :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.