pashis

fleshinimas su Maximus Xtreme + klausimai

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki!

1) dvdromas Hitachi 0078 fleshinau su Maximus - 360 FIRMWARE TOOLBOX for Windows Ver 3.0 cia blogai ar gerai padariau? koks skyrtumas tarp C4EVA_XTRM-HITACHI_v2_4_Stealth?

2) Isirashiau halo 3 pabandimui i verbatima dvd+r dl ji uzkrauna viskas saunu, bet pradejus kampanija ishmeta toki erorra "THIS DISC IS UNREADABLE" na ir apacioi visi patarimai shveisti cd su servietka restartuoti boxa ir linkas i boxo suporta. Tai cia prolema su cd ar firmware?

3) Uzsienio formumuose maciau tokiu "pasisakymu kaip koks skyrtumas kos cd svarbu DL" ir viskas veikia ar tai tiesa? Ir programa su kuria rasau cd vieni aina uz cloneCD kiti ImgBurn tai su kuria man irasinet(gal but teko kanors girdeti apie Cookies Game Burner)? ir dvdromas su kuriuo irasineji pas mane LG jis jau netinkamas ar kaip?

Aciu! :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Problema su cd, nes jei pasileido, tai reiskias nusifleshino. Gal diskas brokuotas, gal burneris blogai raso. Problemu gali buti ivairiu. dauguma zmoniu sako, kad geriau rasyt i verbatim disku, nors man ir acme veikia, vistiek i HDD ikeliu, o rasyt as rekomenduociau su imgburn

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kur tu iskasei tokia sena firmware? Siulau persiflasint i 1.51 iXtreme

Xtreme ar iXtreme beja kuom jie skirias?

o iXtreme tai cia C4EVA_XTRM-HITACHI_v2_4_Stealth?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

C4eva xtreme cia gal metu senumo fw. iXtreme nera tas pats kaip c4eva_xtreme.

Xtreme nuo iXtreme skirias tuo, kad iXtreme tinkamas zaisti live, taciau reikia zaidimu, kurie butu stealth patched. Dabar visi iseina stealth patched, taigi nebereikia rupintis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

C4eva xtreme cia gal metu senumo fw. iXtreme nera tas pats kaip c4eva_xtreme.

Xtreme nuo iXtreme skirias tuo, kad iXtreme tinkamas zaisti live, taciau reikia zaidimu, kurie butu stealth patched. Dabar visi iseina stealth patched, taigi nebereikia rupintis.

Na o jai man tas live ne pirmo butinumo? nezadu zaisti per interneta tai galiu ir su situ pachu apsisukti ar ishkils kokiu keblumu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tada taip, taciau jei nuflasinai su stealth, tai teks naujus zaidimus(H.A.W.X., MLB 2k9) patchinti, kad veiktu ant tavo firmware. Arba gali nuflasinti i iXtreme 1.51 ir nereiks nieko daryt ir dar galesi ant Live zaist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki esu naujokas tokuose reikaluose bet siandien perflashinau savo hitachi 79 fl modeliuka tik nzn ar i 1.51fw perrasiau nors naudojau jungle flasher 0.1.55beta bet kazkodel whellman kuris kaip galvoju eina su wawe3 man nepasileido xboxas paprase kad cd pavalyciau nors cd naudoju gerus man taip pirma kart buvo. gal kartais galejo taip nutikt kad isirasiau 1.4 fw nes flashinau pirma karta. o gal cia cd kalte? net nzn nes kito zaidimo su wawe3 neturiu kolkas. gal jus turesit kokiu pamastymu? dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.