FeatFest

joistikas kvailioja

Rekomenduojami pranešimai

Na joa bet kai buna pulte batareikos prijungtos jos irgi siurbe kazkaip :D Tikrai vistiek naudoja ta energija batareiku :D as visada istraukiu ir batareikas is pultelio ir man laiko apie 2 menesius <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pultas automatiskai issijungia po kurio laiko jei nenaudoji.

netgi ne po kurio laiko o iskart isjungiant xboxa.

seip pakraunamos batareikos yra gan pigus budas issisukti, nusiperkat jas ir pakroveja ir viskas.. naudojat o del tos ten miliamperu galios ir tt.. tai is esmes ziurek kuo didesnio skaiciuko ant batareiku... arba galima pirkt tuos kit'us kur po 50-70LT kainuoja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai pasiseke,kad turejau nenaudojamas pakraunamas baterijas, jos bene silpniausios is pakraunamu,bet laiko per akis :) o laido as ne uz ka nenoreciau,nes daug patogiau su belaidziu zaisti.

Redagavo trX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as dabar turiu TRUST firmos 2200 stiprumo lygtais tai man uztenka normaliai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Man net pakraunamu nereik,norfoj 4 Duracell baterijos 8lt kainuoja,2 baterijos man laiko menesi su virsum,tai uz 8lt vos ne 3 men prasisuku :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ėė, o čia tiesa, kad jei išjungus išimi baterijas iš controlerio tai jos ilgiau laiko? :)

Redagavo succubusseducer

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ėė, o čia tiesa, kad jei išjungus išimi baterijas iš controlerio tai jos ilgiau laiko? ;)

taip brangioji :) tiesa. Jei ju neisimi tai vistiek itapma lieka kontaktuose ir jos po biski seda, taip yra su visais elementas ir akumuliatoriais, jei ilgesni laika nenaudoji prietaiso ir neiisimi bateriju jos gali visiskai nusesti.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasibaige mano problemos su tuo issijunginejimu kai nusipirkau play and charge kit'a :) . Aciu visiems kas pataret ir komentavot ;)

Ne į temą

Kai uzrakinti tema ? Nelabai moku ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.