nesuruges

xbox pakibimas

Rekomenduojami pranešimai

Ar jum buna kad zaidziant uzstringa zaidimas ir tenka perkrauti boxa? man taip atsitiko pora kartu losiant NBa 2k9.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar jum buna kad zaidziant uzstringa zaidimas ir tenka perkrauti boxa? man taip atsitiko pora kartu losiant NBa 2k9.

siaip buna cia visiem manau, jei naujesnis xboxas tai gal ir nieko tokio, bet jei senesnio modelio tai reiketu susirupint.

priezastys gali but kelios, arba perkaista ir pakimba, arba buna uzkaites ir koki error'a arba bug'a pasigauna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip buna cia visiem manau, jei naujesnis xboxas tai gal ir nieko tokio, bet jei senesnio modelio tai reiketu susirupint.

priezastys gali but kelios, arba perkaista ir pakimba, arba buna uzkaites ir koki error'a arba bug'a pasigauna.

pas mane 2007 12 men elite, pirkau naudota nedaug, tai pora kartu tik ant kases uzluzo, zaidimas i hdd irasytas. Tai manau ner del ko cia pergyvent:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane 2007 12 men elite, pirkau naudota nedaug, tai pora kartu tik ant kases uzluzo, zaidimas i hdd irasytas. Tai manau ner del ko cia pergyvent:)

Tai jei taip manai tai kam tada rasai tada. Zinok ir falconai gauna rrod, as turiu 2008-07-02 ir zinau kad anksciau ar veliau ateis ir jo laikas. As tau pasakau prie ko priveda tie freezai, pergyventi ar ne spresti tau.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jei taip manai tai kam tada rasai tada. Zinok ir falconai gauna rrod, as turiu 2008-07-02 ir zinau kad anksciau ar veliau ateis ir jo laikas. As tau pasakau prie ko priveda tie freezai, pergyventi ar ne spresti tau.

tai tikrai nesedesiu dbr boxo apsikabines ir neverskiu del jo likimo, ateis tai ateis, tiesiog siaip pasiteiraut norejau ar daznam taip nutinka, kad luzineja:P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man buvo tas pats lošiant NBA 2k9. Manau čia žaidimo kaltė, nes su kitais tokių dalykų nebuvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu X-a nuo 2007 vidurio,apart nekondiciniu disku nei sykio nebuvo nuluzes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi taip buvo losiant NBA 2k9 ant kitu zaidimu taip nebuvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.