narkata

Fast & Furious 4

Rekomenduojami pranešimai

Visa greitų ir įsiutusių komanda sugrįžta dar vienoms – svarbiausioms - lenktynėms

„Greitų ir įsiutusių“ trečiąją dalį – „Tokijo lenktynes“ – nufilmavusiam režisieriui pavyko prikalbinti sugrįžti visus pirmojo filmo aktorius. Tad praėjus aštuoneriems metams, už lenktyninių automobilių vairo vėl matysime visus gerai pažįstamus herojus.

Ketvirtoji projekto „Greiti ir įsiutę“ dalis žiūrovus vėl sugrąžins į pirmosios juostos veiksmo sceną – Los Andželo gatves bei Meksikos dykumas. Bėglys Dominicas Toretto (aktorius Vinas Dieselis) vėl stos petys į petį su detektyvu Brianu O’Conneriu (akt. Paulas Walkeris) ir abiem žaviomis merginomis iš pirmosios „Greitų ir įsiutusių“ dalies: Leti (akt. Michelle Rodriguez) ir Mija Toretto (akt. Jordana Brewster).

Šaunioji ketveriukė turi bendrą priešą. Tačiau apie save neleidžia užmiršti ir senos tarpusavio nuoskaudos. Kovodami su nusikalstamumu, jie tuo pat metu nori išsiaiškinti ir tarpusavio nesutarimus. O kas gali būti geresnis teisėjas, nei objektyvios ir lygios aplinkybės – automobilio vairas, padangų kauksmas ir pašėlęs greitis.

Naujausias veiksmo kupinas reginys svajonių automobilių gerbėjams – kartu su visu pasauliu, balandžio trečią dieną.

Rež. Justinas Linas („Greiti ir įsiutę: Tokijo lenktynės“, „Anapolis“, „Sėkmės rytoj“).

Vaidina: Vinas Dieselis („Greiti ir įsiutę“, „Greiti ir įsiutę: Tokijo lenktynės“, „Trigubas X“, „Gelbstint eilinį rajoną“, „Rizika“, „Rydiko kronikos“, „Visiška tamsa“, „Atpildas“, „Auklė“, „Pripažinkite mane kaltu“), Paulas Walkeris („Greiti ir įsiutę“, „Greiti ir įsiutę 2“, „Palikti sniegynuose“, „Mūsų tėvų vėliavos“, „Kaukolės“, „Malonus miestelis“), Michelle Rodriguez („Greiti ir įsiutę“, „Absoliutus blogis“, „Greitojo reagavimo būrys - S.W.A.T.“, „Kita rūšis“, „Nakties sodai“, „Mūšis Sietle“, TV serialas „Dingę“), Jordana Brewster („Greiti ir įsiutę“, „Kruvinosios skerdynės Teksase: pradžia“, „Fakultetas“, „Nematomas cirkas“, „Anapolis“, TV serialas „Taip sukasi pasaulis“), Lazas Alonso‘as („Šokio brolija“, „Desantininkai“, „Konstantinas“, TV serialai „CSI kriminalistai“, „Praktika“, „Kaulai“), Johnas Ortizas („Puikybė ir garbė“, „Amerikos gangsteris“, „Majamio policija“, „Narkomafija“, „Amistadas“, „Išpirka“, „Svetimi prieš Grobuonį 2“, TV serialai „Įstatymas ir tvarka“, „CSI kriminalistai“), Sung Kangas („Kietas riešutėlis 4.0“, „Greiti ir įsiutę: Tokijo lenktynės“, „Perl Harboras“, „Partneriai mirti / Karas“, „Motelis“, „Antuanas Fišeris“, TV serialai „CSI kriminalistai“, „Vienuolis“), Wilmeris Calderonas („Vilkolakiai“, „Anapolis“, „Velnio greitkelis“, TV serialai „CSI kriminalistai“, „24 valandos“, „Ligoninės priimamasis“), Shea Whighamas („Puikybė ir garbė“, „Dogtauno ekstremalai“, „Bloga kompanija“, TV serialas „Ligoninės priimamasis“).

Fast & Furious 4

Veiksmo

Trukmė: 99 min.

Premjera: 03.04.2009

Filmo svetainė

IMDB

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Traileriai tikrai atrodo jega , saunu kad pagaliau vel visas originalus cast'as gryzo , tikrai turetu buti super filmas , (must watch) :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo man ir patiko Treiler

Reiks turbut parsisiust visas dalis ir perziureti ant HDTV

tikekimes kad nepaskutinta dalis bus ,nors ziuresim kaip su sytu filmu seksis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo man ir patiko Treiler

Reiks turbut parsisiust visas dalis ir perziureti ant HDTV

tikekimes kad nepaskutinta dalis bus ,nors ziuresim kaip su sytu filmu seksis

nu tikekimes :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandien tika grizau, nu ka ispudziai geri muzika, siuzetas super. Siaip kam patiko pirmoji, antroji dalys sita turetu palikti dar didesni ispudi :) Turbut geriausia is visu daliu. Tik gaila, kad filma greitai paliko Michelle Rodriguez :/

Redagavo eQuity

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visdelto nuejiau i si filma ,katik grizau :)

Ir tikrai patiko man syta dalis ,geriau negu trecia,ir ant pacio galo matos kad bus sekanti dalis

Seip daug veiksmo jame buvo ,garso takelis neblogas muzika merginos ir t.t.

Labai patiko ta mintis su GPS, panasei kaip koks NFS underground stiliaus filmas buvo

Tik va nesupratau ,vaidino is trecios dalies tas japonas kuris tipo zuvo o sytoi dali buvo gyvas (jei klystu pataisikyt mane)

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir tikrai patiko man syta dalis ,geriau negu trecia,ir ant pacio galo matos kad bus sekanti dalis

Labai patiko ta mintis su GPS, panasei kaip koks NFS underground stiliaus filmas buvo

Tik va nesupratau ,vaidino is trecios dalies tas japonas kuris tipo zuvo o sytoi dali buvo gyvas (jei klystu pataisikyt mane)

Taip ten tikrai taspats vaidino, o kazkas buvo sutapatinta su 3 dalim ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su trecia dalimi nieko bendro neturi sytoi serijoi ,tik buvo uzsiminta apie Tokija ,keliais zodziais Win Diesel su tuo Japonu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, ten taspats aktorius ir tapati vaidmeni atlieka, bent jau tuo paciu vardu, nezinau kaip cia iseina :) Redagavo eQuity

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Filmas patiko, siek tiek matesi kad padirbeta su PC nemazai :) Kai Diesel'i nuteise 25 m, galvojau pabaiga, bet kai autobusa pasivijo :)

Gal zinot kas ten per daina kur 3 pabajgoj tokia meksikietiska? Ir 4 kazkur viduryje ta daina buvo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Filmas patiko, siek tiek matesi kad padirbeta su PC nemazai :) Kai Diesel'i nuteise 25 m, galvojau pabaiga, bet kai autobusa pasivijo :)

Gal zinot kas ten per daina kur 3 pabajgoj tokia meksikietiska? Ir 4 kazkur viduryje ta daina buvo :)

Su PC tai kiekviename veiksmo filme padirba, tik svarbu, kad kokybiskai padirbeta.

Daina tai tai turetu buti kur nors is situ:

Pitbull - Blanco feat. pharrell

Don Omar - Virtual Diva

Tasha - La Isla Bonita

Tik nelabai supratau kuri ten 3 pabaigoi, nu ziurek jei nei viena is situ tai nezinau tada :)

O ta 4 viduryje tai gal

Pitbull - Krazy feat. lil Jon

Redagavo narkata
NESPOILINKITE FILMO PABAIGOS!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, ne sitos, ta daina tai ta, kur Tokyo drifte, pabaigoje, kai Diesel savo Chevy sedi, ir ta daina tokia. Ta pati daina 4 filme kazkutioj vietoj buvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Don Omar Feat. Juelz Santana - Conteo arba

Don Omar Feat. Tego Calderon- Los Bandaleros

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Be abejo. Taip, čia buvo labiau emocijos su tuo Intergalactic, bet vistiek nekeičia kad nepatiko. O "nepatiko" ir yra emocijos😄 P. S. TLOU III 
    • todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stremingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažiau. Todėl aš labai smarkiai pasirenku kam man skirti tą laisvalaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reikia praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos