narkata

Terminator Salvation

Rekomenduojami pranešimai

Na pagaliau buvau ir as, SoulReaver, nesupratau kurioj vietoj tau truko veiksmo :weep: filmas labai geras, man patiko :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Paziurejau ir ash. Patiko. Uzkabino. Norisi kuo greiciau sekancio.

T4 daug geresnis uz T3. Pirmos serijos aishku kultines, tai su jom lygint jau nebeisheina.

Sasaja tarp filmu ishlikus, apie ka beje ir sukasi pagrindine filmo mintis.

Kaip ir kiekviena dalis taip ir shi ineshe shio to naujo. Efektu, nauju terminatoriu modeliu ir sprogimu - mishkas. Keletas neblogu aktoriu. Filmas slysta ant smugio.

Trumpam pasirodo ir Shvarcas (tiksliau jo nemirtingas snukis). Labai trumpam :cheers: Ir ... nepratare ne vieno zodzio. Ish to ir pagrindinis filmo minusas: nei vienos auksines frazes.

Ziuret verta tik kinoteatre. Namuose abejoju ar butu pilnavertis filmo ziurejimas.

Kas esat terminatoriu gerbejai - paziuret tikrai verta.

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

snd varau i kino teatra, varom i didziausia bergene tai laukiu nesulaukiu paziuret koks ekrano dydis, nes kas buvo tai nemoka nupasakot :)

parasysiu gryzes ispudzius filmo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kalbant apie šį filmą reikia pasakyti kad čia netoks Terminator, kurį mes prisimename. Nėra tokios atmosferos, kultinių frazių.

Blogai išėjo tas dalykas kad John Connor, kuris pagal istoriją yra visų žmonių vadas šioje kovoje prieš mašinas - yra antrame plane ir atrodo tikrai nekaip vadas. Marcus - yra pirmam plane ir jo koloristiškas personažas "užmuša" John-o Connor-o pasirodymą filme.

Savaime aišku kad filme nėra budingo James-o Cameron-o filmams aspėkto, bet jo ir nereikia ten ieškoti. Filmas yra tiesiog kitoks.

Bėje režisierius susimaišė kaip pastebėjau su datomis. Pažiurėkite ankstesnias dalis vėl ir suprasite kame nesutapimas dėl datų.

Mano manymų nereikėjo daryti iš Terminator filmo kažkokį pilna effektų blockbusterį, o reikėjo gerai ir gražiai tam tikroje maneroje užbaigti šią istoriją. Štai ko tikrai nepavyko.

Filmas gražus, pilnas spec. effektų, vaidina aktoriai gerai, bet dėja mano akyse tai jau ne Terminator...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nezinau, jei man zaidimas patiko, tai ir filmas patiko. aisq pastebejau tokiu nesamoningu vietu, bet stengiausi nekreipt demesio ir nesigadint sau malonumo. kai atsiras HD butinai dar karta paziuresiu, nes snd darbe man vis fleshback'ai is filmo mintyse smezavo :notworthy:

patiko kad labai gera filmo kokybe buvo tam kino teatre, ne taip kai kokiam forum cinemas ziuri ir visokie juoduliai, siulai, permatomos demes atsiranda ant ekrano, o cia nebuvo prie ko prikibt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Filme, mano nuomone, pritrūko tos dvasios, kurios dvelksmo buvo kupini senesni terminatoriaus filmai. Filmas gal ir geras, tačiau matosi plika akimi, kaip iš Terminatoriaus vardo sunkiami paskutiniai centai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.