lukas11176

PSP TV

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, noreciau matyt savo psp zaidimus per didesni ekrana, kadangi mano telikas metuose, tai jis neturi speceliu jungtciu tik SCART jungti. Bet jis turi visai nauja DVD leistuva ar kaip ji pavadinti, jis turiu vat va tokias jungtis ar tiks?

post-19452-1237313849_thumb.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, noreciau matyt savo psp zaidimus per didesni ekrana, kadangi mano telikas metuose, tai jis neturi speceliu jungtciu tik SCART jungti. Bet jis turi visai nauja DVD leistuva ar kaip ji pavadinti, jis turiu vat va tokias jungtis ar tiks?

visu pirma koks tawo psp ? slimas ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nueini i betkokia elektroniniu prekiu parduotuve ir nusiperki is tulpiu i scart adapteri, pas mane ant tokio xboxas vaziuoja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nueini i betkokia elektroniniu prekiu parduotuve ir nusiperki is tulpiu i scart adapteri, pas mane ant tokio xboxas vaziuoja.

Tai per DVD leistuva neleis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vat to tai nezinau, bet manau kad ne... seip as labiau i konsoles apie telikus nelabai ka ir ismanau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vat to tai nezinau, bet manau kad ne... seip as labiau i konsoles apie telikus nelabai ka ir ismanau.

O gal kartais zinai ar baituke bus tas adapteris?Ir jo kaina mazdaug gali nusakyt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip ir sakiau ji gali rast beveik visose parduotuvese kur uzsima elektronika, kaina neturetu virsyti ~6 lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip ir sakiau ji gali rast beveik visose parduotuvese kur uzsima elektronika, kaina neturetu virsyti ~6 lt.

Gali numesti google paveiksliuka kaip atrodo? Kad isidemeciau, galibut kad jau ryt zaisiu PSP zaidimus pilnu ekranu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prie dvd tikrai neis. Nebent pas tave koks labaiu krutas su in jungtimis. Pasiziurek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pastarasis tikrai tiks.

Beje, tau geimai neis su tokiom jungtim. Reikia komponentinio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.