nipitz

NDSL cypia! padekit...

Rekomenduojami pranešimai

Na as irgi pirkau elektro markte, su vienu zaidziu o kitas net neatidarytas, na pas mane nera jokio cypimo tikrai, Bet tie pakrovejai tai kazkokie fuflo atrodo, turiu 3 DSL is uk tai visai didesne dezute, kitoks pakrovejas ir t.t ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na as irgi pirkau elektro markte, su vienu zaidziu o kitas net neatidarytas, na pas mane nera jokio cypimo tikrai, Bet tie pakrovejai tai kazkokie fuflo atrodo, turiu 3 DSL is uk tai visai didesne dezute, kitoks pakrovejas ir t.t ;D

UK maitinimo adapteris gi daug didesnis del UK standartu. Tai automatishkai ir dezute didesne. USA pvz dezutes mazos, nes pakrovejas plonas.

O tai pakrovejai tu NDSL ish elektromarkto neorginalus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

UK maitinimo adapteris gi daug didesnis del UK standartu. Tai automatishkai ir dezute didesne. USA pvz dezutes mazos, nes pakrovejas plonas.

O tai pakrovejai tu NDSL ish elektromarkto neorginalus?

Tokie su raudona lempute, kaip kad perki telefonui pakroveja turguj ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zinao , as norejau irgi nusisauti , as ir pirkau nesenai uz panasia kaina , bet apie cipima , tai ir mano cipia , bet pasijungi ant didesnio garso zaisti ir p*

Paklauskit savo tevu, vyresniu zmoniu ar jie girdi cypima.

Idomu, nes ir kvailam aishku, kad normaliai taip buti neturetu. Jei garantinis - neshkit atgal.

Bent pas mano dvejus NDSL viskas OK, arba ash glushas ;)

Tokie su raudona lempute, kaip kad perki telefonui pakroveja turguj ;)

Jei Nintendo logo nera ant pakrovejo - tai tikrai neorginalus. Greiciausiai tie visi Nintendukai ish USA ar JAP partempti ir pritaikyti musu tinklo itampai. Negalvojau kad pardos tokiais fyntais uzsiima.

Jau geriau orginalu butu dave ir tik adapteri ish 220V i 110V atskirai butu nupirke. Kaina ~ ta pati butu buvus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paklauskit savo tevu, vyresniu zmoniu ar jie girdi cypima.

Idomu, nes ir kvailam aishku, kad normaliai taip buti neturetu. Jei garantinis - neshkit atgal.

Bent pas mano dvejus NDSL viskas OK, arba ash glushas ;)

Jei Nintendo logo nera ant pakrovejo - tai tikrai neorginalus. Greiciausiai tie visi Nintendukai ish USA ar JAP partempti ir pritaikyti musu tinklo itampai. Negalvojau kad pardos tokiais fyntais uzsiima.

Jau geriau orginalu butu dave ir tik adapteri ish 220V i 110V atskirai butu nupirke. Kaina ~ ta pati butu buvus.

Jep, nera jokiu zenklu kad tai butu Originalus ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.