nipitz

NDSL cypia! padekit...

Rekomenduojami pranešimai

Nu va,nusipirkau vakar nauja NDSL Crimson Elektromarkte uz 299lt. Bet kai ijungi,is vidurio eina toks garsas,labai nervuoja, cypiantys toks garsas,jejgu DS'a padet lb toli nuo saves tai tada nesigirdes jis,bet kai zaidi,tai girdesi,ir tas garsas eina is apatinio ekrano mazdaug. Padekit kaip nors.

P.S. Kas galetu klaipedoi parduot kokia nors DSTT ar acekard kortele? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man ir tas pats nutiko su Elektromarkte pirktu DSL. Ryt vaziuosiu aiskintis. arba sakysiu, kad pakeistu i normalu arba, kad grazintu pinigus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ten jauciu juos papigiaja gavo su kokiu defektu ir todel cia tokia akcija padare. Gerai kad as nesusigundziau. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kaip jus manot jie gavo brokuota siunta kazkoki? (elektromarkt) ar kaip tai suprasti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man rodos jie gavo brokuota siunta, bet lyg ne visi brokuoti nes kazkuris forumietis rase i pm man, kad pas ji taip nera...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali pasakyt jo nicka? arba skype?

o yra zmones kurie pirko elektromakrte ir gavo ne bruokota? atrasykit :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

realscense

Ne į temą

O pas tave buvo tas serijos numeris kru intike uzsiregint gali?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

cia pan. kaip maximoj kur 50% susigrazint galima nuo pirktos technikos i aciu kortele :( sako kad tie kurie pirko telikus, DVD grotuvus ir pan. veliau grazint atejo :(

Nu tai cia man ir atrode kazkas keista, kodel ne visus atpigino o tik tuos... uzjauciu :(

Redagavo zozole003

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na siandien visa diena zaidziau ir jokio cypimo

tfiu tfiu tfiu.

o atpigino tai galbut del to kad sitie nds amerikietiski

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As sendien pasikeiciau tai kai gavau atrode necype, bet ausi pridejus arciau link touch screen girdisi toks tylus zyzimas. Niekad neturejau jokio kito DSL tai nezinau ar cia taip turi but :D

Ne į temą

Seip man tas pakrovejas dar kazkoks itartinas kur su DS buvo :cheers: Reiks nusipirkt kita turbut :D Nenoriu as juo kraut :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as irgi pakeiciau , bet ispradziu nenorejo keist :cheers: dbr viskas zjbs :D pakrovejas tai jo :D nu bet tiks man ir toks,furio tu jau uzsisakei korta?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu n*! noris nusisaut as pries 9 dienas sumokejau 580LT :| geriau jau nebuciau atidares forumo nes db taip abydna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu n*! noris nusisaut as pries 9 dienas sumokejau 580LT :| geriau jau nebuciau atidares forumo nes db taip abydna

zinao , as norejau irgi nusisauti , as ir pirkau nesenai uz panasia kaina , bet apie cipima , tai ir mano cipia , bet pasijungi ant didesnio garso zaisti ir p*

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.