marijus020

Dėl originalaus žaidimo nukopijavimo

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Sveiki, tiką gavau Xbox'ą, prisirašiau žaidimų, pažėjau ar veikia ir visus ištryniau iš kompo.. Vienas iš jų buvo GTA IV. Paveikė vieną dieną ir sumanė nebeveikti :P (pradžioj žaidimo išmeta tą lentelę, kur sako, kad nuvalyti diską).. Pažiūrėjau tą diską, tai prieš šviesa matos kažkoks kaip paliejimas krašte ar kažkas panašaus... :D O mano kaimynas turi irgi GTA IV, tik, kad pas jį originalas.. Taigi, turiu klausimą: ar išeitų man to disko turinį nukopijuoti į kompą .iso formate, sukurti .dvd failiuką ir įrašyti? Kaip manot veiktų? Gal kas bandė? O gal kaip nors kitaip reikia kopijuot? :P Jei žinot, netingėkit parašyt :D

P.S. radau intike kažkokią programą Game-Cloner, kuri tipo kopijuoja visokius žaidimus (PC, Xbox, Playstation ir t.t.), tai gal su ja kas bandėt? :P

Redagavo marijus020

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nebutu paprasciau is naujo persisiust ir isirasyt? Nes kiek cia skaiciau tai reikia pc dvd rooma kazkaip modint kad eitu daryt xbox zaidimu backupus... O IX 1.6 dar nera...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

matai, parsisiųst iš naujo galiu, lm reito negaila, bet reikalas tas, kad pas mane zebra :D tai aną kart siuntė 4 dienas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai bandyk gal kokio draugo prasyt su greitesniu netu kad persiustu, arba teks vargt su tuo zebriuku :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandyk nukopijuoti ta savo DVD, kurio XBOX neskaito, per kompa daryt DVD copy, gal kompo irenginys nuskaitys ta DVD, kurio XBOX neskaito...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dėkui už pasiūlymus, bet tą pačią dieną, kai paskelbiau temą, sumasčiau kitą būdą.. pasiskolinau iš to kaimyno GTA IV diską (originalą) ir įsirašiau jį į xbox'o hdd :) įdėjau savo diską ir veikia :) būčiau iš karto parašęs, bet man buvo atimtos teisės savaitei už tai, kad ne ten temą sukūriau šitą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.